Ingres are MARE nevoie de noi, de DC !!!!!!!!!!!

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Tzuni spune:

+

URGENT
Tzuni mic si drag si scump si grasunel si... pisicos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CriPOD spune:

Ingres, am citit mereu, am sperat mereu... doar ca n-am avut cuvinte...

Cati ani are Roxana?

mmi www.webshots.com/user/_mQQm_" target="_blank">Kiki
& amazing Dedi aka Disa aka Dida aka DJ aka DD 11 1/2
& extremely private ex-"Pauu mic": When I was a boy of 15 1/2, my parents were so ignorant I could hardly stand to have them around. But when I got to be 21, I was astonished at how much they had learned in just seven years. AMR 5 1/2 [from Mark Twain]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina023 spune:

Alina 13+ si Luca nazdravanul (14 Feb 2003)

poze Luca nazdravan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fecian spune:

Draga ingres

Plang si acum.
Sa aiba Domenzeu grija de tine si de familia ta. Ai trecut prin cea mai mare incercare prin care poate trece un om vreodata.

Nu doresc nimanui asa ceva.

Daca as fi avut cu ce sa te ajut, te-as ajuta acum aici pe loc. Nu stiu cum e sa ai un copil , dar desi nu il am (si nu stiu cand va fi) il iubesc enorm.Si nu as putea rezista sa traiesc fara el.

De aceea cred ca esti o femeie extraordinara si sunt sigura ca Mihai de acolo de sus sta si te vegheaza.Iar mamica ta are grija de el.

Imi inchipui cat de distrusi sunteti toti de plecare prematura a lui Mihai.

Oricand ai nevoie de ajutor iti suntem alaturi si crede-ma ca nu am cuvinte sa exprim cat de rau imi pare.

Plang incontinuu si ma rog ca sa ai puterea sa treci mai departe si sa va continuati viata cu Mihai in spirit alaturi de voi.

Nu v-a parast, e acolo, numai ca nu il mai vedeti.

Sa ai grija de tine, de sotul tau si de copila ta. Acum mai mult decat oricand aveti nevoie unul de celalalt.

Dumnezeu sa va aiba in paza. Noi suntem alautir de tine si familia ta si ne rugam pentru voi.

Felicia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tzuni spune:

URGENT
Tzuni mic si drag si scump si grasunel si... pisicos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emaaimee spune:

Ingres,
cand poti mai da-ne un semn despre voi.

ALAPTATUL HELPLINE

de piticotu' uriash

m-am facut maricica

POVESTEA MINUNII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasol spune:

quote:
Originally posted by J G

Ingres, ma gandesc la tine si te tin de mana cand plangi. E natural sa plangi, nu te forta sa functionezi inainte sa poti. Intr-o zi vei putea, vei simti din nou bucurie.
Eu te tin de mana pana atunci. Toti o facem.

J si Carlita Carliontz (05.02.2006)

si eu te tin de mana........multa putere de la d-zeu...........

http://pg.photos.yahoo.com/ph/gogosica_lu_solo/my_photos
http://www.dropshots.com/davidsolo
anasol si david-andrei(06.01.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anina_n spune:

Si eu te tin de mana, Ingres !
Chiar, nu ne-ai scris ce varsta are Roxana.

Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002)
Diabet zaharat la copii, Copii din 2002, Copii capricorn

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

Ingres noi suntem aici, alaturi de tine!Tu cum esti?

Eu
www.pufymic.info/thumbnails-36.html" target="_blank">Gandacii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingres spune:

Multumesc din suflet tuturor, si celor care mi-ati scris, si celor care nu, va multumesc ca-mi intelegeti marea suferinta si imi sunteti alaturi.
Mi-a fost foarte greu sa va mai scriu, i-am facut pomana de sase saptamani, si m-a ravasit foarte mult...
Am avut... si inca mai am, momente grele. Si eu si sotul meu, care atunci cand ajung acasa la tara,ma ia in brate si plange si-mi spune" mi-e dor de baiatul meu..."si plangem amandoi ca doi nebuni in mijlocul curtii...incercand sa ne ascundem de Roxana...
Azi am adormit si l-am visat atat de clar si de frumos pe Mihai, venea spre mine cu mama, tinandu-se de mana...Cand l-am vazut am deschis bratele si Mihai a alergat spre mine si mi-a sarit in brate...iar eu am inceput sa plang in hohote si sa-i spun:"Doamne Mihai, ce dor mi-a fost de tine...iubitul lu' mami..."
Era foarte fericit si mama care statea retrasa, doar ne privea si ii simteam fericirea din suflet...Apoi m-am trezit brusc si parca totul fusese aievea...
M-am trezit foarte fericita si-am vrut sa va impartasesc si dumneavoastra aceasta stare din sufletul meu...
Roxana sta acum in vacanta cu tatal ei la tara, se duce pe fiecare zi la scaldat cu copiii si dadaceste toata ziua catelusele si pisoiul, care se tin in permanenta dupa ea...
Eu sunt in concediu, dar stau in Craiova pentru ca peste o saptamana am examenul de licenta si trebuie sa invat, cu toate ca reusesc sa ma concentrez foarte greu...dar ma voi stradui...
Pe Roxana o trimit cu finii mei pentru o saptamana la mare, si e foarte fericita. Pentru cei care m-ati intrebat, Roxana are 14 ani.
Va imbratisez cu mult drag...

Mergi la inceput