Cumplita cruzime romaneasca - live !

Cumplita cruzime romaneasca - live ! | Autor: women13

Link direct la acest mesaj

Luati de va uitati si va minunati. Eu i-as baga in puscarie pe astfel de animale superioare, care pretind ca sunt oameni si au constiinta. Calul a murit. Priviti inregistrarea video.

http://www.protv.ro/stiri/social/scene-de-groaza-un-cal-a-fost-batut-in-plina-strada-pana-a-murit.html

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Alina922 spune:

Alt cal omorat din bataie, aseara la stiri. Cat de bestii pot fi unii, oare???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristina_C spune:

Si iar altii care au stat pe margine in loc sa intervina?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina922 spune:

Pai zicea sotul meu (eu am fugit din camera), ca erau multi in jurul calului, probabil ar fi sarit la bataie si la cel ce intervenea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madabout2003 spune:

Nu imi vine sa cred!! E oribil ca exista astfel de oameni!!

MADA 30+, cu Emily

Noi doi+1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristina_C spune:

Nici eu n-am deschis linkul, nu pot sa vad asa ceva, si nici nu pot sa cred ca oamenii care erau acolo chiar n-au putut sa opreasca un nebun.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Siminaf spune:

Nu e nimic cu nici un cal pe acel link. Mai bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns women13 spune:

quote:
Originally posted by Siminaf

Nu e nimic cu nici un cal pe acel link. Mai bine!

Ai dreptate, mai bine ca nu ati vazut. Stirea era din 1 iunie, iar link-ul era de pe stirile protv, care se actualizeaza zilnic. Sincer bine ca nu ati vazut. Calul moare in final pur si simplu sub greutatea , care o cara in panta, iar indivizii il bateau miseleste pentru a urca . In varful acestei sosele foarte inclinata, calulul moare. Ce pedeapsa ar merita astfel de oameni ?? Ii putem numai oameni ??

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aaka spune:

locuia si langa mine un tigan si la fel facea si el cu bietul cal. dar nu puteam sa intervin p t ca tiganii au gasca lor si eu locuiam doar cu bunica-mea si ne amenintase deja ca ne omoara de mai multe ori. am chemat de multe ori politia la el dar nu ii faceau nimic. oare sa fi fost prieteni?si la primarie au fost ai mei si tot nimic.

Mergi la inceput