VECHEA GARDA - mamici de spiridusi (1)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns acina spune:

Ralu , bey ce naspa sunt sa stric planu' de bataie al oamenilor ...
Serios , anul asta bagati Portita? Noi nu mergem nici la Portita , din cauza traversarii .
Andrei e super incantat de pice.O iubeste, o pupa, pune capusorul pe ea si ii face mai mai.Ii da jucariile lui , saraca are landoul plin de cubulete, mingiute si bile, maimutoi si alte alea.
Ioana sa traiesti

Edit :
Giova, saracii de ei , Sa-i ajute Dumnezeu.

Anca mami de Buburuz Andrei (13.02.2006)
Pozele Noastre
Buburuzul Mic
Povestea Nasterii

Cu totii traim sub acelasi cer , dar nu avem toti acelasi orizont.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralirali spune:

Ei, stai tu linistita ca l-ai stricat :-)un pic si in favoarea mea , ca ma simt mult mai confortabil la Portita, unde stiu fiecare coltisor. Acolo e sigur ca am paltit suma integrala pentru trei familii. Chiar azi dimi vorbeam cu Ovi daca nu putem lua plasa...eu am platit 50 de mil intr-un cont si am doar o confirmare pe mail ca rezervarile sunt facute. Voi ce ziceti? In ce masura putem fi pacaliti astfel? Pentru ca e primul an in care ne-au cerut suma integrala in avans pentru a ne asigura locurile.

Ralu si strumfita Anastasia(01.01.2006)
Poze si filmulete Anastasia :www.dropshots.com/ralu" target="_blank">(1)www.dropshots.com/anastasia2" target="_blank">(2)www.dropshots.com/anastasia3 " target="_blank">(3)www.dropshots.com/anastasia4 " target="_blank">(4), www.dropshots.com/anastasia5 " target="_blank"> Noutati

Poze cu familionul

Mergi la inceput

Au inebunit astia de la Portita, de cand se plateste in avans tot?
In ce perioada mergeti?

Pozele Noastre
Buburuzul Mic
Povestea Nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralirali spune:

Da, mai, am platit inclusiv parcarea si traversarea cu vaporasul. mergem din 23 iulie, 7 zile. fetele care stiti? In ce masura sunt valabile facturile proforme(e de fapt un excel trimis intr-un mail pe baza caruia am platit) si ce acoperire as avea in caz de ceva ca am platit atat?

Ralu si strumfita Anastasia(01.01.2006)
Poze si filmulete Anastasia :www.dropshots.com/ralu" target="_blank">(1)www.dropshots.com/anastasia2" target="_blank">(2)www.dropshots.com/anastasia3 " target="_blank">(3)www.dropshots.com/anastasia4 " target="_blank">(4), www.dropshots.com/anastasia5 " target="_blank"> Noutati

Poze cu familionul

Mergi la inceput

Proformele sunt valabile, noi lucram pe baza lor cu General Motors. Esti asigurata.
Dar s-au bishnitarit astia totusi ca vor plata integrala in avans.
edit: am obosit scriu aiurea cuvintele, inversez literele intre ele.

Pozele Noastre
Buburuzul Mic
Povestea Nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns T_Ioana spune:

Sa nu ma injurati dar mi-a restartat piciulcomputadoru si imi facusem o lista cu mamicile carora le-am trimis Pm cu parola contului comun, si nu mai stiu cui am trimis si cui nu.
Mai aflam pe parcurs..........

Ioana si www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1bb14a37cece1022bc3177&skin_id=0" target="_blank">Razvan (03.12.2005) (montaj)

www.dropshots.com/T_Ioana" target="_blank">1
www.dropshots.com/T_Ioana2" target="_blank">2

"Minte ca un porc...munceste ca un caine....fumeaza ca un sarpe.....
trebuie sa fii idiot ca un om ca sa formulezi asemenea ineptii!"

Mergi la inceput

Mie da.

Pozele Noastre
Buburuzul Mic
Povestea Nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Ioana mie mi-ai trimis.
Ralu cred ca esti asig. daca ai fact. proforma.

Am venit si noi acasuca.
Kinderii erau in curte, mancau gratarele de pui cu cartofi piure. M-au chemat sa-mi vad printul, care manca cartofi cu o mana si in cealalata tiena un copan de pui. era a 2-a portie. cica pieptul nu i-a placut.
Era muzica afara, plin de baloane si jucarii. abia astept sa vad pozele.
Au dansat, s-au distrat si am uitat sa luam diploma.
M-a sunat dir. dar eram aproape de casa, piciul adormise si nu m-am mai intors.

_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze Marco, filmulete Marcowww.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(1),www.dropshots.com/giova2" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
nunta noastrawww.youtube.com/watch?v=wKLkV7KmSYQ" target="_blank">

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns toanca spune:

Hop si eu...
Am vorbit cu bona....
Nu parea botoasa...

Giova, am spus o rugaciune

Toanca si Matei Alexandru 06.01.2006

poze

http://www.dropshots.com/toanca
http://www.dropshots.com/toanca1
http://www.dropshots.com/toanca2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marchplayer spune:

Sunt suparata rau! Are ioana rosu in gat, nu are infectie dar cred ca-i destul de nasol daca mi-a facut temperatura 39.3 in fundulet.
Deocamdata a fost la noi medicul de familie si mi-a dat o reteta cu antibotic (cefalexim parca scrie) nurofen si ceva pentru burtica, din pacate a inceput sa faca si kk moale. UFFFF. sa vad pe cine trimit dupa reteta. Tocmai acum cand a plecat Robert s-a imbonlavit Ioana

daniela31w si ioana alexandra (05.02.2006)
www.dropshots.com/marchplayer" target="_blank"> filmulete

Mergi la inceput