VECHEA GARDA - mamici de spiridusi (1)
Raspunsuri - Pagina 22

loren@ spune:
Cosmi, parcul Titan?..era sa ajungem si noi acolo, am vazut ca era fain, dar ni se stricau pipotele si puiul in masina!
Astery vazut ca ai intrebat de parola..eu nu o mai stiu demult..cam de 1 an, de cind cu poza cu ursu pe post de Bia!
www.dropshots.com/utocatalina" target="_blank"> Bia

Giova spune:
!!!
Am venit si noi din Szeged, am fost la Zoo si la niste cumparaturi. Pt. strumf mai nimic, doar un costumas(pantalon scurt/tricou pt. gradi), o piscina pt. apa si ceva borcanase cu iaurturi.
Din pacate nu am gasit iaurt de la Nestle, doar cereale cu fructe si alea nu-i plac. nici iaurtul, d-al papam eu.
Cata felicitari pt. masa Biei neblenduita.
Denisa multe, multe jucarii.
Astery of doamne, ingrozitor. si eu am mai auzit cazuri dintr-astea, doamne fereste-ne de asa ceva.
Dana imi pare rau de Oana,...insanatosire grabnica ii doresc.
Bee bine ai revenit, ma bucur ca sunteti ok. asteptam pozele cu Anusca.
Acina ma bucur ca i-ai gasit tinuta lui Andrei. distractie faina la botez.
Cosmi, Alina, Ioana, Irina, Janina si celelalate va .
merg la dus si sa adorm strumful.
poze sper sa vad mai tarziu, daca nu maine.
_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze Marco, filmulete Marcowww.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(1),www.dropshots.com/giova2" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
nunta noastrawww.youtube.com/watch?v=wKLkV7KmSYQ" target="_blank">

loren@ spune:
Si eu vreau sa incerc iaurturile de la Nestle..ce ma enervez ca nu am cumparat azi..ati adus vorba de ele prea tirziu si venisem de la supermarket!
Giova sa poarte sanatos hainutele..Dan i-a adus de 1 iunie o piscina din aia cu bile cum are Andrei de Anca si Ioana de March..Bia in delir..100 de bile in toata sufrageria!
Pe care, desigur, incearca sa calce!

ralirali spune:
Giova, sa va fie de bine plimbarea.
Cosmi, vazut copii frumosi...mai, dar ce domnisorica e Bianca. De Stefan nu te intreaba lumea daca e fetita? E mortal cu motzul lui.
Cata, felicitari pentru reusia cu papa Biei.
Dana, muuuulta sanatate Oanei. Pupam burtica sa treaca repede repede.
Denisa, am vazut pozele cu jucariile (eram cu strumfa si nu am putut lasa comentareii). Emma e o frumoasa cu rochitza ei, de jucarii nu mai zic...visul oricarui copil.
Cristina, Domane fereste. Noi daca lasam geamul deschis larg intoarcem toate scaunele cu picioarele in sus.
Strumfa iarasisa umplut de iritatie in seara asta. Am dat-o cu o crema noua de la Topfer, cu galbenele pentru ten sensibil (a factu o alergie urata de la soare) si dupa nici doua minute era plina de pete rosii, dar rosii nene spre vinetiu. Au trecut cu greu dupa ce am dat-o cu spray de la Avene si o doza de peritol si a reusit sa adoarma. Mai, anul trecut nu a avut nici un fel de alergie nimic, anul asta m-a omorat cu iritatile.
Ralu si strumfita Anastasia(01.01.2006)
Poze si filmulete Anastasia :www.dropshots.com/ralu" target="_blank">(1)www.dropshots.com/anastasia2" target="_blank">(2)www.dropshots.com/anastasia3 " target="_blank">(3)www.dropshots.com/anastasia4 " target="_blank">(4), www.dropshots.com/anastasia5 " target="_blank"> Noutati
Poze cu familionul

loren@ spune:
Ralu de la ce e iritatia?? Numai de la soare? Nu a mincat ceva totusi care i-a provocat alergia?Uff..dar ce sa ma mai mir cu exploziile astea solare!

cosmi1975 spune:
RALISI stef are niste bubitze dar nu stiu de unde, ii dau crema atoderm si ii dau si eu peritol si ptr masele si bubtize...ups asta seara ma uitat sa l dau
cat despre BIANCA este o domnisorica la statura ca altfel e imatura s aar juca si a r dansa nono stop...noroc ca invata ca altfel era razboi...iar pe stefan ...DA zice lume a ca i fetitza
stef 12 02 2006si bia 12 12 1997 poze stefanhttp://www.dropshots.com/cosmi1975

T_Ioana spune:
Oare ce mai face Ioana de March? Ma tot gandesc la ele.........
Cata, Cristi i-a luat lui Razvan doar.....suta de bile, o sa i le pun in piscinuta aia gonflabila de anul trecut de la mare.....dar numai in camera lui!(eu cred ca imi rup intr-o zi gatul cu jucariile lui Razvan, cred ca am cazut de cel putin 6 ori,RAU, calcand pe vreo masinuta/popica/minge)
Giova, va invidiez ca puteti merge la unguri de cate ori vreti voi........am inteles ca preturile sunt super ok, mai ales la produsele alimentare!
Cosmi, ti-am vazut "fetitele".....frumosi copii!
Am vazut si printesucile Danei, niste dulci si niste scumpe dar eu nu mi-am dat seama in ce sunt costumate.....in furnici
?!
Ioana si
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1bb14a37cece1022bc3177&skin_id=0" target="_blank">Razvan (03.12.2005) (montaj)
www.dropshots.com/T_Ioana" target="_blank">1
www.dropshots.com/T_Ioana2" target="_blank">2
"Nu plange ca s-a terminat,zambeste ca s-a petrecut !"

ralirali spune:
Cata, de la mancare sigur nu e pt ca nu a mancat nimic deosebit. Am dat-o cu crema de protectie de la Elmiplant WE-ul trecut cand am lasat-o in curte in piscina si a facut o alergie de toata frumusetea. Nu stim exact daca de la soare sau de la crema. Nici acum nu i-a trecut bine si uite ca in seara asta s-a mai iritat si de la crema. CA si cand a fi ars-o acolo unde nu am reusit sa intind bine bine crema, din cauza de strumfa vitezomana.
Dana, sorry pentru mesajele din drop, nu stiu ce se intampla, doar la tine am patit.
Ralu si strumfita Anastasia(01.01.2006)
Poze si filmulete Anastasia :www.dropshots.com/ralu" target="_blank">(1)www.dropshots.com/anastasia2" target="_blank">(2)www.dropshots.com/anastasia3 " target="_blank">(3)www.dropshots.com/anastasia4 " target="_blank">(4), www.dropshots.com/anastasia5 " target="_blank"> Noutati
Poze cu familionul

T_Ioana spune:
Offfff Ralu! Ce zice dr de alergiaa asta.....nu ti-a recomandat ceva super factor de protectie? Tin minte ca anul trecut cand ati fost la tara era strumfa tot prin curte si cu
in lighean
si acum.........Pupici sa treaca repede!
Ioana si
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1bb14a37cece1022bc3177&skin_id=0" target="_blank">Razvan (03.12.2005) (montaj)
www.dropshots.com/T_Ioana" target="_blank">1
www.dropshots.com/T_Ioana2" target="_blank">2
"Nu plange ca s-a terminat,zambeste ca s-a petrecut !"

loren@ spune:
Ralu de la Elmpilant? Vai, pai eu din asta am de anul trecut..inca nu am dat-o pe anul asta, dar cred ca o sa cumpar alta de frica!Off..sper sa ii treaca repede
..
Ioana, popici? Si Ayan are si mi-a zis Alina ca e incintat de ele Ai grija cu bilele..eu in loc sa ma gindesc la Bia, Dan si mine sa nu cadem din cauza lor ma gindeam cu groaza sa nu alunece bona sa pateasca ceva si sa ramin fara ea!