VECHEA GARDA - mamici de spiridusi (1)
Raspunsuri - Pagina 2

marchplayer spune:
MAI, EU O POT SCOATE PE IOANA AFARA DACA ARE TEMPERATURA??
daniela31w si ioana alexandra (05.02.2006)
www.dropshots.com/marchplayer" target="_blank"> filmulete

Giova spune:
March sper sa nu aiba ioana nimic si sa fie doar de la maselute. Poti sa o scoti, nu vad de ce nu.
Acina spor la cumparaturi. sa terminati cu toate cat mai repede. ma bucur ca Andreiutz e ok.
eu ma duc la o baitza. aseara m-am luat cu cazul lui Bogdan si a profei de roaman si mi-a fost lene sa mai fac.
Profit acum, cat sunt singurica acasa.
_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze Marco, filmulete Marcowww.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(1),www.dropshots.com/giova2" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
nunta noastrawww.youtube.com/watch?v=wKLkV7KmSYQ" target="_blank">

acina spune:
Gio .Au pregatit ceva de 1 iunie la gradi?Ochisorul lui Marco cum e?
Cosmina .Frumoasa poezia.
DanaE gargaritele tale ce mai fac?
March parca atunci cand au febra nu e bine sa-i scoti din casa.Oare o fi valabil numai cand e frig afara?
Anca mami de Buburuz Andrei (13.02.2006)
Pozele Noastre
Buburuzul Mic
Povestea Nasterii
Cu totii traim sub acelasi cer , dar nu avem toti acelasi orizont.

Giova spune:
pana se umple cada....stau pe forum.
Da Acina, au pregatit nu stiu ce picnic in curte si alte surprize. sper sa nu vina ploaia ca e cam innorat. era plin de baloane, stegulete si pancarde cu .
Ochisorii sunt bine, nu mai curg, dar continui sa-i pun picaturi, macar pana duminica.
_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze Marco, filmulete Marcowww.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(1),www.dropshots.com/giova2" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
nunta noastrawww.youtube.com/watch?v=wKLkV7KmSYQ" target="_blank">

T_Ioana spune:
Daniela, eu l-am scos pe Razvan si cu febra doar sa nu fie frig tare sau sa bata vantul....Sa ne spui ce zice pediatra!
Si eu ma gandeam aseara la gradinita lui Marco, sigur va fi super serbare!
Fetelor, eu am fost placut surprinsa sa vad ca au raspuns la Pm mamici care nu au mai scris de mult timp la spiridusi si care mi-au confirmat ca nu erau incantate de atmosfera de acolo si mai ales erau deranjate de postarile Biancai!Ioana si
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1bb14a37cece1022bc3177&skin_id=0" target="_blank">Razvan (03.12.2005) (montaj)
www.dropshots.com/T_Ioana" target="_blank">1
www.dropshots.com/T_Ioana2" target="_blank">2
"Minte ca un porc...munceste ca un caine....fumeaza ca un sarpe.....
trebuie sa fii idiot ca un om ca sa formulezi asemenea ineptii!"

canda_h spune:
Hei mamici si spiridusi ... bine v-am regasit!
Sa de-a Dumnezeu sa fie pace si liniste si sa ne reunim toate aici!
Cred ca ar trebui sa punem o regula: fara replici dure si atacuri la persoana aici ... toate neintelegerile se rezolva in private!
Angi de motanel
(5.02.2006)

ralirali spune:
Fetelor, am o rugaminte. Sa nu ne judecam daca nu postam o perioada si sa nu aducem acuze de genul "nu ai mai scris de mult, ce te bagi acum". Eu de ex am perioade f incarcate la munca si de acasa nu prea apuc sa scriu, dar vreau din suflet sa regasim atmosfera placuta care era intre noi.Va citesc cat pot de mult. Ralu si strumfita Anastasia(01.01.2006)
Poze si filmulete Anastasia :www.dropshots.com/ralu" target="_blank">(1)www.dropshots.com/anastasia2" target="_blank">(2)www.dropshots.com/anastasia3 " target="_blank">(3)www.dropshots.com/anastasia4 " target="_blank">(4), www.dropshots.com/anastasia5 " target="_blank"> Noutati
Poze cu familionul

dana_ene spune:
Ancutza, spor la pregatiri pentru botez.
Multumesc pentru intrebare, fetele-mi sunt bine.
La Oana la gradi sunt multe evenimente azi (tot asa, chestii cu baloane, cadouri, costumatii, etc.)
O sa va povestesc mai multe dupa ce toate se vor incheia.
Giova, ma bucur ca e ochisorul mai bine.
Canda, sunt de acord cu tine.
March, sanatate Ioanei. Chair asa, sa ne spui ce te-a sfatuit pediatra.
Raluca, ai dreptate. Doar nu facem prezenta. Fiecare scrie cand poate.
Important este sa ne dorim unele pe celelalte, nu?
Acum ma uit la noutatile voastre.
La Buzau a plouat ieri foarte mult, astazi a iesit soarele dar e ceva mai racoare decat in ultimele zile.
Partea rea este ca in urma ploilor de ieri cam peste tot e noroi.
Cred ca deseara vom duce fetele la Mc'Donalds.
Daniela mamica de Oana Maria (2 sept. 2003) si Roxana Elena (7 febr. 2006)
www.dropshots.com/danae" target="_blank">Alte poze si filmulete
www.copilasi2006.3x.ro/" target="_blank">SPIRIDUSI DE IANUARIE-FEBRUARIE 2006
www.nazdravani.ro" target="_blank">NAZDRAVANI DE AUGUST-SEPTEMBRIE 2003

ralirali spune:
DAna, distractie placuta. cred ca Oana e in al noualea cer...si la tine emotii mari la prima excursie. Vai, mai ce rau imi pare ca nu te-am cautat cand am fost la Buzau. Trebuia sa imi fac timp. Eh..next time.
Anca, spor la pregatiri. Cum se comporta Andrei cu piciulica? Ralu si strumfita Anastasia(01.01.2006)
Poze si filmulete Anastasia :www.dropshots.com/ralu" target="_blank">(1)www.dropshots.com/anastasia2" target="_blank">(2)www.dropshots.com/anastasia3 " target="_blank">(3)www.dropshots.com/anastasia4 " target="_blank">(4), www.dropshots.com/anastasia5 " target="_blank"> Noutati
Poze cu familionul

acina spune:
Ralu sunt perfect de acord , stiu cum e.Deci plecati la sf Gheorghe , ce mistoo, Ne-a placut si noua greenvillage dar numai noi 2 cu strumful nu cred ca rezistam, desi mama ce i-ar fi palcut lui Dan un bat in balta.
Danutza pup abia astept sa povestesti cum a fost petrecerea de la gradi.
Canda
Ioana mai bine aici, sper sa nu ne mute moderatorii la scutece
Anca mami de Buburuz Andrei (13.02.2006)
Pozele Noastre
Buburuzul Mic
Povestea Nasterii
Cu totii traim sub acelasi cer , dar nu avem toti acelasi orizont.