VECHEA GARDA - mamici de spiridusi (1)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns T_Ioana spune:

Eu caut in disperare roata din aia de impins....i-am luat acum vreo 2 saptamani un din Kaufland, cu 3,5 lei si de atata a tinut. Cand am ajuns acasa a infipt-o sub un corp de mobila si acolo a ramas.........
Stiu ca sunt unele mai mari, rezistente, (am vazut la mare anul trecut, la vreo 8-10 lei) dar moare ta-su la gandul ca o plimba prin casa toata ziua (face un zgomot de te urci pe pereti)

Ioana si www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1bb14a37cece1022bc3177&skin_id=0" target="_blank">Razvan (03.12.2005) (montaj)

www.dropshots.com/T_Ioana" target="_blank">1
www.dropshots.com/T_Ioana2" target="_blank">2

"Nu plange ca s-a terminat,zambeste ca s-a petrecut !"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loren@ spune:

Ioana si noi am avut roata din aia acum 2 luni..s-a jucat la inceput apoi iar a tratat-o si pe asta cu
Irina roaba?Sugestie: i-ai carucior, dar musai sa-l impinga cu o fetita linga el, ca sa para un tatic responsabil!

www.dropshots.com/utocatalina" target="_blank"> Bia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Neatza!!!
scriu repede ca plecam in excursie la unguri.
Marco e pe santier cu tati si eu am ramas, cica, sa adun din casa. daca m-o vedea unde sunt pe capul meu.

Ioana si mama i-a luat un cub dintr-ala. l-am lasat la Ab sa aiba si acolo jucarii, dar le scoate si de bagat...sufletul. mai nimereste el una-2, dar sunt mici si forme multe si aproape asemanatoare.
acasa, in schimb, are o casuta si un tambur numai cu 4 forme, mai mari si fara stelute si alte cele si astea le nimereste.
Irina si eu am aceeasi problema, vrea carucioarele cu papusi ale fetitelor, sau isi impinge el caruciorul. avem roaba, dar rar o impinge. M-ar tenta sa-i cumpar un carucior, dar cand a auzit tat-su' pe el.
Acina mersi de raspuns. Noi nu avem Carrefour aici, asa ca ne multumim cu Danonino, sau ii iau acum din HU de la Hipp, ca sunt tare bune.
Alina, Ayan al tau e ca Marco al meu. au fata de ingerasi, dar si cand da....sa te ti. Si marco s-a mai potolit acum, dar in parc tot impinge copii sau intr-un fel sau altul obtine ce vrea. Nu alearga la mine sa-l ajut.
Cata ma bucur ca nu a fost Bia asa de matinala. Stie ca e weekend.
Denisa, Mirela va inteleg. si mie imi pare rau de Moni si de celelalte fete. pe mine doar Bianca m-a deranjat (puteam sa dau cu scroll-ul peste postarile ei, daca se decidea sa ramanem acolo).
Eu sper sa se gandeasca toate mamicile bine, sa se ia o decizie corecta, si sa nu se mai rastalmaceasca istoria. Sa vb. despre spiridusi si atat. ei sunt motivul pt. care suntem aici.

va , o sambata faina va doresc.
pe diseara.

_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze Marco, filmulete Marcowww.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(1),www.dropshots.com/giova2" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
nunta noastrawww.youtube.com/watch?v=wKLkV7KmSYQ" target="_blank">

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinadum spune:

Teolinda ma bucur sa te "vad" dupa atata timp...cred ca un an . Ce face fratelo? Un program de masa si cat si cum nu arunci si tu ca pe mine ma dispera bambino asta.
Mirela la multi ani si de la noi...ce e drept cu intarziere insa am fost rupta ieri de oboseala. Pupici lui Dani.
Acina care e iaurtul de la Nestle ca eu nu am vazut si sincer mi s-a cam scarbit de danonino asta...mi se pare infect dar in mare majoritate a magazinelor doar de asta este de zici ca altceva nu mai exista.
Denisa spune-ne mai multe de Emma si de bb mic din burtic si nu mai fa pe pacifista ca aici nu vine nimeni cu invitatie vine cine vrea, sta cine poate...
Alina voi ce mai ziceti? Ayan zici ca mai da din cand in cand? Mai eu cand vedeam la inceput reactiile de pe dc cand spuneam ca Mario cafteste m-am simtit prost in sensul ca deja imi puneam probleme...nsa apoi am realizat ca toti trec prin faze de astea. Asa ca stai linistita ca os a ii treaca.
Cata normal ca roaba ca altceva nu am vazut care sa semen cat de cat cu un carucior...parca si vad cele doua fetite cu carucioare si fiimiu cu roaba...o sa ii fotografiez ...
Giova ce te plimbi si tu...misto...dar nu ai mare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alin@ spune:

Irina, Ayan si-a mutat ora de trezire la 6, e adevarat ca se culca la 8 jumate, noua, dar ne rupe cand incepe sa vorbeasca acolo pe limba lui la 6 dimineata. S-a mai domolit si el cu bataile, ti-am zis, acum ignora copiii mici. A, si e cam zgarcit, nu da la nimeni jucariile lui. E drept ca nici el nu ia de la altii, asa ca mi se pare corect Ma bucur ca i-a trecut febra lui Mario, eram sigura, el mereu a fost strong.
Vreau si eu sa incerc iaurtul ala de la Nestle, nici nu stiam ca exista.
March, cum mai e Ioana? I-a scazut febra?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asteryaro spune:

Este absolut bestial iaurtul de la Nestle. Eu l-am gasit la Carrefour Ploiesti, noroc cu prietena mea constanteanca (fete de fete constancele astea, pe bune) care mi-a spus de el, si chiar ne-a facut cadou 2 cutiute. Unul este cu banane, altul cu fructul pasiunii si altul cu 6 (parca) cereale. Sunt cate 4 cutiute la pachet, si costa cam o suta si ceva de mii. Sunt bune rau, pacat ca sunt cam micute cutiile. Razvan e topit ce-i place.
Irina, ma bucur ca-i ok Maruta. Abia astept sa-l vedem in carne si oase pe voinicul bataus. O sa venim in Mamaia si stam la Victoria, abia astept!!!!!!!!!!!!!!!! Te tin la curent.
Al meu copil nu-i bataus. El este mai mult incasator . Ata ete.
Teolinda, ma bucur ca esti din nou activa. Pupici la frumosul mic.
Gata, fug sa scot rufele din masina, sa le-ntind si mai vad io ce fac.
S-a trezit si copilasul si ascukta pe Tiberiu Ceia - muzica populara hahahahaha.

Cristina, mami de Razvan Nazdravan (31.01.2006)

www.dropshots.com/astery
www.dropshots.com/asteryaro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alin@ spune:

Astery, la Victoria am stat anul trecut, mi-am amintit! Super!

Mergi la inceput

"vechea garda" este ceva subtil . parerea mea .

www.dropshots.com/astery

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Dar vad ca nu va lasatzi deloc mai- dc tot ma provocatzi, uite aici:
www.dropshots.com/emdeni

Un weekend placut!

Denisa 34 si'de Emma Andreea (17 Ian.2006)

Mergi la inceput

denisa, ai gresit forumul si subiectul. pe bune. mai gandeste-te, si lasa atitudinea asta nepotrivita pt. acest subiect. mi-am cerut scuze public, sau nu citesti tot? pacat.

www.dropshots.com/astery

Mergi la inceput