*** Mamici de Mai-Iunie 2007 *** (66)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kay spune:

buna fetelor. sunt eu, kay. in 30 min plec la tutunaru... daca nu ma trateaza omeneste jur ca-l troasnesc peste inceputu ala de chelie ! tineti-mi pumnii, ca daca nu ma inteleg cu el, am cam dat de belea, ca marinescu intra de maine in concediu... si alt medic nu cred sa ma ia cu problemele mele...

sunt mai bine, am mai eliminat din diazepam si mai sunt constienta... ieri am dormit din 12 ore de lumina vreo 8-9... azi vad ca m-am trezit de la 6 juma, mi-am urmarit cu atata drag iubitul la tv si acum astept sa vina sa-si ia printesele si sa le duca la monstru-tutu cel rau... sper din tot sufletu sa n-aiba o fata de monstru, mai ales ca ieri a fost de garda si nu cred sa fi dormit de vreo 24-30 de ore...tineti-mi pumnii ! va puipacesc cu drag si speranta !!!

p.s. vedeti ca sunt vesela??? Sosonica are 36+6, deci aproape am intrat in 38 !!!

oana 33+ cuSonia
mami,tati si Sosonica

rosioara

AMR 6-20 zile !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavini spune:

Kay, ma bucur ca esti mult mai bine decat data trecuta.Sper ca intalnire a cu dr sa mearga ok, sa isi vina in simtiri si sa te trateze omeneste.Asteptam sa te intorci cu vesti bune.

Lavinia, 37+,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns numai_eu spune:

Buna dimineata si de la noi desi e deja pranz.
Felicitari pentru printesica Pauly, sa creasca mare si sanatoasa si sa va bucure mereu, iar pentru mamica recuperare usoara si mult laptic pentru bebita.
Chris, multumesc pentru ideea cu plasele de tantari, la camera lui bebita am deja, dar o sa pun la toate camerele din cele de care zici tu, ca e asa o invazie de tantari la noi anul asta, nu stiu ce s-o fi intamplat. Si da, sper sa fiu urmartoarea pe lista de nasteri ca nu mai am rabdare deloc. Si in plus eu nu o sa-mi iau decat cele &é- de zile de concediu pre si postnatal si nu vreau sa le irosesc acum aiurea si apoi sa stau prea putin cu puiutul meu.
Kay multa bafta la doctor! Ma bucur sa vad ca ti-a crescut moralul si ca acum esti mai bine. Hai ca nu mai e mult si o sa ai Sosonica in brate.
Si apropos de moralul la gravide, eu am plans ieri vreo 2 ore ca nu-mi place culoarea din camera lui bebe si dupa ce am mers acolo si am vazut e super ok, nici nu ma asteptam sa iasa asa de bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns petit_ange spune:

Pauly felicitari pt printesa ta Rianna!!! ce surpriza ne-ai facut! si eu care vroiam sa-ti pun majoretele pt joi! asteptam poze si sa ne povestesti cum a fost nasterea!!!

Poohy felicitari pt frumusetea de bebe!!! am vazut pozele! recuperare usoara!

Chiqui, Michigan, Ckristina!!!

Kay bafta la doctor!!!

Bebe Isabella creste

36+ Isabella

The world is full of wonders if you look with open eyes!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns numai_eu spune:

M-am hotarat si eu in sfarsit sa imi impachetez bagajul pentru spital si am o nelamurire. Va rog sa ma ajutati si pe mine. De unde cumpar tampoane pentru sani? Voi unde ati gasit? La supermarket sau la farmacie?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Motannel spune:

Numai_eu, eu mi-am luat tampoane pentru sani de la farmacie. Mi-am luat Johnson, 30 buc cu 16 ron. Dar mai exista de la bella, nuk ... Stiu ca la Sensiblue erau mai scumpe, eu le-am gasit la o farmacie de cartier.

Asa creste Teodora-Iubita ticker vechi

Asa creste Teodora-Iubita fotografii album comun

Motannel si Teodora Elena

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns addinel spune:

pauly, felicitari! sa-ti traiasca printesa, sa fie sanatoasa si mancacioasa!

lavini, multumesc de mesaj, asa ma gandisem si eu, dar stii cum e... mereu am temeri daca n-o fi bine. tu esti cu dpn-ul in urma mea, de ce te internezi pe 11? tare mi-e mie frica sa nu raman ultima nenascuta pe aici

pupici la burtici

p.s. mercik mult tuturor mamicilor care mi-ati spus solutii pentru scaun... am sa i le transmit monytzei.

38+

"Adevaratii prieteni sunt alaturi de tine in momentele frumoase ale vietii, cand ii chemi si in cele rele...cand vin nechemati."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramsy spune:

Numai eu,,tampoane pentru san am cumparat dintr-un supermarket,dar cred ca sunt si la farmacii,eu am luat de la firma Nuk,am inteles ca sunt cele mai bune.

Pauly,felicitari!!!!,ce surpriza ne-ai facut!!!Sa va traiasca printesa si sa va aduca numai bucurii in viata!!

Ralucami,nu mai ai nici o veste de la Elteka??

Fetelor,eu nu mai pot sa ies din casa,mi-e frica ca-mi crapa pielea pe labele picioarelor,asa de umflate sunt...

38+ cu Alexia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a_da spune:

Felicitari proaspetelor mamici!! si nastere usoara celor ce sunt pe cale de a-si vedea bebeii!!

E intr-adevar f cald si greu de suportat. E normal sa ne umflam. Incerc sa ma consolez ca dupa 30 de minute de plimbare am picioarele butuci.

Va citesc pataniiile si ma emotionez de fiecare data.

Pupici!
A_da 37 sBianca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kateryna spune:

Apropo de tampoane de sani...Eu am folosit Johnson, Bella si Nuk. Daca ar fi sa fac un top ar fi jOHNSON, Nuk, bella.

Addinel si Moko, nasteri usoare ca vad ca vi se apropie termenul.

Hai Ckristina!

Kateryna si Anelin-George (7 ian 2007)

Mergi la inceput