*** Mamici de Mai-Iunie 2007 *** (66)
Raspunsuri - Pagina 14

ancamari spune:
 Elteka, Poohy, Onaclaudia - Felicitari mamicutelor!
Pun majorete pentru toate burticile care vor naste maine (programate sau surprize) 

Ella, multumesc pt ce mi-ai zis despre cusatura si imi pare rau de cum e la tine. Nu ti-a zis dr de ce reactioneaza asa? La mine incep muschii burtii sa lucreze si s-a ridicat faldul de burtica care venea peste operatie si nu o lasa la aer. Deja nu mai ustura atat de rau, la inceput a fost cam nasol. Dar e urata foc si foarte lunga, o sa o masor si iti zic.
Mamicutelor - am o problema: am labele picioarelor extrem de umflate de dinainte de a naste cu 2 zile dar dupa ce am nascut s-au facut si mai rau. Si restul coprpului a ramas la fel de umflat cu apa, inclusiv mainile, buza de jos parca imi atarna (doar fata s-a desumflat putin). Ma asteptam sa elimin apa din coprp, nu sa retin si mai multa. Mananc de regim, fara sare, grasimi, fructe si legume proaspete. Acum am rontait cateva cirese si am mancat un iaurt cu capsuni, asa ca daca patim ceva o sa va spun. Deci spuneti-mi si mie daca ati patit asa ceva cu retentia de apa si ce ati facut.
E bine ca am scapat de durerile alea ale oaselor bazinului si de mancarimile de piele, asa ca burticutelor aveti rabdare ca o sa scapati de ele.
Copilasul meu e un cumintel si un mancacios, se trezeste doar o data sau de 2 ori pe noapte, rade si zambeste si se face tot mai frumusel (zic eu).
Am o ragada la un san care ma chinuie, a facut coaja acum, sper sa treaca in cateva zile.
Tati a mai postat poze noi pe urmatorul link: 
http://picasaweb.google.com/fam.faur/AndreiCristian
Anca si Andrei Cristian (28.05.2007)
burtica

alynta27 spune:
 Ancamari e scumpel Andrei! Sa va bucurati de el!
   Alina-Mirela 
 37+ cu 
  DAVID
Poze burtica
Pozele mele

carrie spune:
 ola gagici
 noi suntem ok, Carina e o scumpa, e destul de linistita si plange numai daca o doare burtica.in rest papa f bine, face nani si cate 3 ore si in rest studiaza lumea cu ochi mari.
de doua zile am mici probleme cu Theiutza.e criza de 4 ani sau e prezenta celei mici desi nu-si leaga actiunile de ea, dar e intr-o faza de negatie de ne capiaza.nu asculta nimik si-l ia pe nu in brate de nici nu apuci sa termini ce ai de zis.in plus azi noapte ne-a trezit de 5 ori cred ca sa vada daca mergem la ea, asta intre alaptarile galustii deci is complet zombie
sper ca e o faza scurta!
Cristiana, gagalicea Theodora Alexia ( 30 mai 2003)si galuscutza Carina Sofia(10 mai 2007)
Thea Alexia
noi si Roma 2006
www.kodakgallery.com/BrowsePhotos.jsp?&collid=52286767308&page=1&sort_order=0" target="_blank">la mare 2005
www.desprecopii.com/info.asp?id=531" target="_blank">nasterea papusii

ralucami spune:
 Poohy -Anca FELICITARI  pt papusa !!!
 Ai asteptat  ceva timp  pana sa apara fetita, dar uite ca a meritat din plin! Refacere rapida si sa va intoarceti repede acasa! 
Oanaclaudia  sa-ti traiasca  Rares si  bine ati  venit  acasa! 
 Ce grasunel a fost  baietelul tau! 
    Te-am trecut in listuta  cu  mamici, te rog sa verifici si sa-mi zici  in caz ca am gresit  ceva! 
Raluca si  Maria Bucuria
POZE BEBE
  Film eco 4D 
Hai noroc si sanatate- ca-i mai buna decat toate!

diana spune:
 Poohy
, felicitari mamico!!! Sanatate multa bebelinei si tie refacere rapida!!

pt Chiqui, Michigan, Ckristina!!![]()

pt surprize!!
 Bebe Toni este destul de cumintel, maninca, doarme. Parca si gelozia lui Alin a mai scazut in intensitate dar tot sufera daca vine cineva la noi si il baga pe asta micu in seama chiar daca s-a jucat cu el o jumatate de ora inainte.
  Eu am observat la bebe un usor tremur al barbiei care nu are legatura cu frigul. O fi lipsa de calciu?! Eu de maine incep sa-i dau Vigantolul ca implineste 14 zile. Din spital mi s-a spus sa-i dau 3 pic/zi, dr de familie spune sa-i dau 2 pic. Voi cate picaturi dati?
Va pup
Diana

Sobi spune:

michigan 

chiqui

nastere usoara fetelor si refacere rapida! sa ne dati de veste despre voi si bebelusi!
ralucami, nu ai nici o veste de la elteka?
florina
, trebuie sa inchida cineva si odiseea! eu nu ma grabesc, dupa spusele doctorei nu cred ca se va intampla la mine mai repede de 20 iunie. am inceput controalele saptamanale ca sa nu ne ia totusi prin surprindere. felicitari pentru noua saptamana! si mie mi-a spus doctora ca din sapt. 38 intram in perioada "safe".
Andreea 36+ 
 Vladut
POZE

chris27 spune:
 Incrc sa pun poze si apoi o sa citesc ce ati scris ,ca azxi am cam hoinarit la iarba verde...Incerc sa le pun la semnatura...sper sa se vada
http://profile.imageshack.us/user/szoloseb/

addinel spune:
 buna burtici si mamici
am vorbit cu monytza care, de ieri de la pranz e acasa cu piticutza maria antonia.. e o dulceata de fetitza, eu m-am indragostit pe loc. ei ii e destul de greu sa stea pe scaun la calculator, de aceea m-a rugat pe mine sa va salut din partea ei pana va putea intra si ea pe forum. de asemenea m-a rugat sa va intreb, pe mamicile care au nascut cu cezariana, ce ati facut ca sa aveti scaun... ei ii e tare greu cu asta... 
si.. foarte important! tot monytza mi-a spus ca pauly s-a internat astazi de dimineata in spital pentru ca avea contractii. sa punem majoretele la treaba pentru ea 

hai pauly, asteptam vestea cea mare! 
pupici la mamici si burtici
p.s. sobi si florina, sa ma lasati si pe mine sa sting lumina cu voi... ca desi sunt in sapt 39 se pare ca gazulicea mea nu se grabeste deloc deloc!
 38+
 "Adevaratii prieteni sunt alaturi de tine in momentele frumoase ale vietii, cand ii chemi  si in cele rele...cand vin nechemati."  

lbelciug spune:
 Buna seara dragele mele,
nu am citit ce s-a mai scris de cand am disparut motivat de pe forum, insa revin cu mult drag sa va dau cateva amanunte despre noi:
Azi la pranz am sosit acasa, dupa cateva zile destul de grele la spital. Nasterea a fost prin cezariana din diverse motive: BB intrase intr-o usoara suferinta fetala (eliminase meconiu in burtica mea si lichidul amniotic era verzui - nu se stiu cauzele acestui fenomen, dar se mai intampla), pt ca BB era mare, nu aveam contractii si deci travaliul trebuia declansat si de asemeni datorita "povestii" nasterii lui Matei cu forceps.
Cezariana a fost cu anestezie rahio-peridurala, am fost constienta pe per operatiei, lucru care mi-a displacut pt ca am simtit diverse lucruri, insa am suportat-o pt ca asa era mai bine si pt BB. Recuperarea a fost lenta si cu dureri, dar ma bucur nespus ca am ajuns la acest moment cand va pot scrie si ca deja durerile au ramas in urma.
Despre Bogdanel: e o minune bucalata si gusha pe 2 randuri 
- asistentele de la neonato erau indragostite de el si azi chiar regretau ca-si pierd "prietenul". Are parul si ochii inchisi la culoare, deci de data asta culorile le-a luat de la mine. Pana acum a primit lapte praf la neonato (noaptea statea acolo), iar la mine abia azi a venit lapticul. Pana acum e destul de cumintel, doarme mult si cand ii e foame are un planset dulce de neajutorat, in nici un caz unul de disperare cum avea Matei. Ma rog lui Doamne-Doamne sa nu aiba nici colici.
Am fost f multumita de dr Badiu si de conditiile CMU-Elias. Toata lumea imi vorbea cu zambetul pe buze si erau f atente la orice doleanta de-a mea. Nu am NIMIC sa le reprosez si recomand oricui nasterea in sist privat de la CMU.
Intalnirea lui Bogdanel cu Matei s-a produs sambata la spital. M a fost f incantat de "bebelushul imbacat cu patulica", l-a mangaiat, l-a pupat, i-a aruncat in barcutza masinutele cu care venise in vizita, s-a cocotzat de nenumarate ori pe scaune ca sa ajunga la barcuta cu B.
Azi acasa am sarbatorit putin in familie atat ziua de nastere a sotului (o ora a mai lipsit ca sa se nasca B de ziua lui tati) cat si venirea noastra acasa. Matei a fost f incantat, mai ales ca B i-a adus cadou un tramvai cu clopotel. A asistat la prima baita a lui B, la primul alaptat (m-a cautat la san ca sa-i dau si lui laptic 
), a dus primul pampi cu KK la gunoi, etc. In concluzie SUNT FERICITA LA MAXIM. Darurile lui Dumnezeu imi umplu inima.
Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si Bogdanel (30.05.2007)

addinel spune:
 liviana, bine ai venit acasa. imi pare bine sa aud atatea vesti bune- mai ales faptul ca durerile au trecut si ca tu te simti bine si esti fericita. asteptam poze cu bogdanel cel bucalat. mesajul tau m-a impresionat foarte tare si m-a mai impresionat delicatetea si iubirea lui M pentru bogdanel.
pupici
 38+
 "Adevaratii prieteni sunt alaturi de tine in momentele frumoase ale vietii, cand ii chemi  si in cele rele...cand vin nechemati."