Rahova sau apropiere (28)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

nu m-am mai intalnit cu ea, raman la mine nu-ti mai dau nimik inapoi
sanatate multa alexeisa va faceti bine repede

monica
mami de alex(7 iunie 2001)si ruxi(16 dec 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

Sanatate Alexutei!
Monica dar ala nu arata rau sau nu am sesizat eu? Daca era mai aratos al meu faceam schimb dar nu pot spuen ca al meu arata grozav (e adevarat, e si nespalat ).

Poze

Mergi la inceput

cris, saru' mana...l-am spalat si eu astazi si astept sa se usuce...nu arata chiar asa rau rau de tot dar ma gandeam ca daca iau unul nou ma mai tinea ceva timp asa la asta ma astept sa se darame din mom in momcred totusi ca nu plec fara unul nou...dar daca am aceeasi bafta mai bine m-as lasa pagubasha
in seara asta am fost in plimbare cu astia mici, a avut mama putina treaba si am fost pe jos pana la curte la bunica-mea... a mers ruxi muuult de tot n-a avut nici o treaba nici n-a pomenit de carutz dar mai vroia din cand in cand in brate...la ora 9 fara un sfert abia intram in parc pe barca...si cu cine ne vedem cu violeta si mihneanu va zic ce fericire pe ei...nu mai vroiau sa pelce acasa...dar mie imi era o foame de lesinam...noroc ca m-a asteptat mama cu haleul
acum ma simt fericita
va pup si fug la baie...noapte bunasi somn usor tuturor

monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dory232002 spune:

Neata!
Am intrat in graba ca trebuie sa se trezeasca Alexa.Azinoapte al 12 avea iarasi temp. 39 , ia-m pus un novocalmin si sosete cu spirt, otet si apa si ia scazut, numai ca nu ii pot da nurofenul noaptea sub nici o forma,.Dr. ne-a spus 5 ml. la 8 ore.Voi ce ziceti pot sa-il dau de 3 ori pe zi si sa nu i-l mai dau noaptea??
Va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Off, Dory, multa sanatate Alexei!!!
Aissa, ultima oara cand am racit, am purtat si eu masca si tot a facut mucisori, e drept nu foarte multi si nu au tinut decat vreo 3 zile. Trebuie sa-mi iau si acum o masca. De pupat nici nu se pune problema
Monica, nasoala faza cu carutul, si eu care tocmai ma gandeam sa-i iau un carucior sport mai mic si mai usor decat cel pe care-l avem...

de www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Maria Cornelia (20.09.2006)

Mergi la inceput

Fetelor, va multumesc!
Aexa astazi se simte ceva mai bine decat ieri si azinoapte, eu ma rog sa nu mai faca febra.
In legatura cu carucioarele sport, eu am ales unul de la primii pasi si sunt tare multumita de el,il folosesc de cand avea Alexa vreo 7 luni, si asta aproape zi de zi si a carat si ft. multe bagaje la viata lui.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Dory, si nu e greu caruciorul? Eu cred ca o sa-i iau unul Miniblu.

de www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Maria Cornelia (20.09.2006)

Mergi la inceput

Absolut deloc, este genul spotr, iar cand se strange se face umbrela.

Mergi la inceput

seara buna fetelor,
Dory, ma bucur ca suntetic eva mai bine, sanatate multa
lexi sa iei ceva cat de cat de firma ca-s proaste rau
azi nu prea am avut timp sa intru...de dimineatza am fost cu mama sa-si schibme buletinul si circa 19 politie(pe amurgului) este in renovare si ne-au trimis la circa 18 care este la chirigiu dar undeva printre niste stradutze...am ajuns acolo si a trebuit sa plecam inapoi de unde am venit ca trebuia platita o taxa la cec si cumparat un timbru de la posta(si bineinteles ca astea erau la p-ta rahova)atata ne-am plimbat pe drumuri ca se facuse ora sa-l recuperam pe alex de la gradinita...apoi a venit o prietena pe la mine(am mancat si-am stat la palavre pana tarziu)ai mei deja plecasera in parc cu astia mici si ruxi plangea dupa mine...am ajuns si eu in parc(unde ne-am intalnit din nou cu vio si mihnea) dar ceva mai tarziu...si abia acum ne-am adunat de pe drumuri si astia mici au intrat in programul de seara...
cand mergeam spre parc m-am intalnit cu tony si ale care erau ca baietzii la omai haioasa era ale cu cutia-n mana...si ruxi mai nou vrea si ea sa bage degetul si zice...aaaaiiii ce bun e
aaaa...si sa va zic ca azi m-a sunat d-na de la mag(de carucioare de la teius si mi-a spus sa vin ca mi-a adus doua roti noi noutze(cele din fatza) mi-a schimbat amandoua rotile desi numai una singura era rupta fiindca nu erau chiar la fel si nu mergea schimbata doar una...a fost fff amabila, i-am luat si eu un buchet de flori ca s-a dus chiar azi in depozit special pentru minemai rar asa oameni...ideea e ca aste-a un pic mai largi si tot aiurea merge carutul...dar deja dupa drumul asta lung ma gandesc serios sa renuntzam la carutz si gata ca prea toate "semnele" sunt negativesi suntem deja fete mari...
eu ma simt cam aiurea, am halit cat o purcica aziva pup si mai stau pe-aici ca am baut si vreo 3 cafele asa ca adio somnicul meu
noapte buna

monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Witchie spune:

Violeta, nu ma uitaaaaa!

Anda, mama Irinei
domnisoara Irina
Un pui de somn si-un inger bun...

Mergi la inceput