Rahova sau apropiere (28)
Raspunsuri - Pagina 18

monica-elizabet spune:
vio nu i-am zis lui alex de teatru ca-ti dais eama ca vroia si el...ma bucur ca a fost misto
monica
mami de alex(7 iunie 2001)si ruxi(16 dec 2004)

Dory232002 spune:
Monica nasol sa se trezeasca copilul in toiul noptii si sa vrea sa se joace...,
Violeta, ma cucur ca va-ti distrat la teatru si mai ales ca ia placut lui Mihnea spectascolul.
Noi nu am facut nimic iesit din comun , astazi am continuat curatenia , a dus sotul covorul la spalatorie, eu am sters peaful prin toata casa am fost la cumparaturi dimineata iar pe seara am fost la mama si apoi la niste prieteni.

monica-elizabet spune:
azi nu i-am mai culcat delok la pranz...poate am si eu o noapte linistita
am plecat pana la urma in parcul de distractii si apoi ne-am plimbat prin parc, le-a placut tare mult astora mici, am dat-o pe ruxi in castelul grozei cred ca nici nu a respirat
va pup pe toate
noapte buna
monica

anangel_lexi spune:
Buna tuturor.
Vad ca ati petrecut frumos in week-end, bravo!
Noi am zacut, nu ne incumetam sa iesim nicaieri pe caldura asta. E groaznic, Maria nu doarme deloc bine din cauza caldurii, e lac de apa mereu, o mai chinuie si dintii si a inceput sa faca nazuri la mancare in conditiile astea. Ca sa nu mai spun ca si sotului ii e rau de la caldura. Abia astept sa treaca si vara asta, mai ales ca nu mai putem pleca pe nicaieri. de
www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Maria Cornelia (20.09.2006)

violeta69 spune:
Monica,castelul groazei zici?!
ce ne-ar fi placut si noua!!!
lexi, pupici pt Maricuca sa-i treaca si de caldura si de dintisori...
da' de ce nu puteti pleca?!
ca e prea mica?!
eu am vazut mamici cu copii si mai mici la mare(la Sulina) si inca statea in cort....deci se poate....
Dory,deci ai inviat?
ti-ai propus sa o iei de la capat?! de te apucasi de curatenie?
pupici la toate mamicile si puiutii din dotare
Vio,mamica de viitor "avionar"
*GRUPUL FETELOR FANTASTICE*
Tot ce se intampla, se intampla intotdeauna cu un motiv!

monica-elizabet spune:
buna fetelor,
lexi si eu zic ca mariutza e destul de maricica ca sa puteti merge undeva, poate nu neaparat la mare dar undeva la munte puteti incerca sa iesiti si voi sa va relaxati(si sa luati si o bunica cu voi) noi sa am facut in fiecare co ca sa poata sa stea cineva seara cu astia mici si sa putem iesi si noi linistiti la o terasa, disco ceva
mancarica ori i-am luat la borcanele de la hipp si ii dadeam iaurtele, fructe, cereale la fel ca si acasa, lapte praf cu apa plata, daca nu schimbi nimik in meniu nu se intampla nimik si cu locul ei se obisnuiesc repede, ai sa vezi...hai incercati sa vedeti ca nu o sa regretatisi numai bine.
violeta, si eu m-am mirat ca mai vroia a montu(la monstru)
azi l-am trimis pe alex la gradi, abia astepta sa mearga si-a luat cartile de joc cu el sa le arate la colegi...acum sunt doar eu cu ruxi si icnercam sa facem ceva de papa dar cu multa lene asa ca sigur o sa fie o fripturica
va pup pe toate si va trimit o pala de aer rece
sa aveti o zi buna
monica

anangel_lexi spune:
Pai vroiam sa mergem la munte si si la mare un week-end dar problema e ca nu ne mai tine masina. Asta e, ar trebui schimbata dar din pacate prioritara e casa...
Monica, te rog frumos mai poti sa-mi dai link-ul ala cu tarta aia superba de capsuni de pe culinar.ro? As face-o si eu dar cu piersici... de
www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Maria Cornelia (20.09.2006)

monica-elizabet spune:
lexi, te referi la prajitura pe care am facut-o de 1 iunie care si ea avea capsuni? sau la tarta? ca sa stiu ce sa-ti dau
monica

monica-elizabet spune:
http://www.culinar.ro/forum/lofiversion/index.php/t15220.html
prajitura cu capsuni o gasesti aici
monica

monica-elizabet spune:
reteta de tarta ti-am trimis-o pe PM
parerea mea este sa alegi prajitura... ca seamana mult cu tarta si iese muuult mai buna...doar ca inlocuiesti iaurtul de capshuni cu unul de caise sau piersici...adica ce fructe pui deasupra
monica