Rahova sau apropiere (28)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Dory232002 spune:

Buna fetelor, eu de ieri nu ma simt bine, am o amigdala umflata, frisoane....,iei pe ditamai caldura eu eram imbracata cu plover si sosete in piciare ca apoi sa transpir ca la balamuc, imi este tare frica sa nu-i dau si Alexei ceva de la mine.
Monica cum a fost la petrecere si ce cadou ia-i luat fetitei sarbatorite??Cred ca esti in mari pregatiri, asa-i??Daca nu o sa mai pot sa intru ca nu stiu cum o sa ma simt, eu iti spun de astazi DRUM BUN SI SA AJUNGETI CU BINE ,

Cristina, nu ne mai spui nimic??

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violeta69 spune:

Dory,sanatate multa!
da' cum ai reusit?!
credeam ca numai eu o sa tin raceala pana iarna viitoare
monica,iesim si noi putin ,pe la 8 aici la noi....

Vio,mamica de viitor "avionar"
*GRUPUL FETELOR FANTASTICE*

Tot ce se intampla, se intampla intotdeauna cu un motiv!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

seara buna fetelor,
multumesc frumos de urari, dar mai vb si maine ca pelc tarziu si ne vedem poimaine...nu scapati de mine, ma intorc repede
azi am cumparat o bucatarie pentru fetitza sper sa-i fi placut era mare si avea de toate
la petrecere s-au simtit super bine amandoi cand au ajuns acasa au adormit in 5 min si astfel am putut sa ma desfoshor in liniste
cris, andreap, andre-ea azi nu am putut sa va vad si pe voi(imi pare rau) dar m-am intalnit cu dory, violeta si viovio(din intamplare)...ce mica-i lumea
va pup pe toate
sa aveti o noapte buna si linsitita

monica
mami de alex(7 iunie 2001)si ruxi(16 dec 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dory232002 spune:

Violeta, nu stiu cum am reusit....azinoapte mai aveam putin si plecam la spital, pe la 11 noaptea cand ma-m trezit sa iau antibioticul si restul pastilelor aveam febra 39.7, si imi era frig, ca apoi sa transpir rau de tot de parca eram bagata in sauna, tot ce-mi doresc este sa nu ia si Alexa de la mine vreun pui de virus , spre dimineata ma luase iarasi frisoanele, iar dupa ce am luat pastilele am inceput sa transpir iar, acum mi-am facut o baie si vad ca sunt putin mai bine, dar sunt slabita si parca putin ametita ca nu pot sa mananc nimic.
Va pup.

Mergi la inceput

buna dimineatza fetelor
Dory, sanatate multa ai grija de tine, Doamne ajuta sa nu ia si alexa...poate totusi faci febra de la amigdala(ai baut rece?)
violeta cums e descurca mihnea cu noul bon? ati vb la telefon?care dintre ei a cedat?
cristina, am rugat-o ieri pe vio sa-ti trimita si ea pozele din herastrau de cand am fost impreuna toate si te rog mult de tot cand le primesti(cand are vio timp si tu)sa le pui pe toate pe un cd...multam anticipat
va pup pe toate si ma duc sa mai strang pe-aici
sa aveti o zi buna

monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns preda_vicky spune:

sa va salut.
Eu la servici si piticu' in vacanta, acum e plecat in deplasare, cateva zile.
Dory, ai mare grija, pt. ca e epidemie de pneumonie. Stiu sigur asta ca a facut o colega de-a sotului si o prietena de-a mea. Oricum, sanatate multa.
Monica, nu am apucat sa ne vedem, dar iti doresc si eu Drum Bun si sa ajungeti cu bine.
la toate fetele.

http://community.webshots.com/user/viki39

Mergi la inceput

vicky, multumesc, vacantza placuta

monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andre_ea spune:

Monica, cand pleci? Tare rau imi pare ca nu ne mai putem vedea. Iti urez drum bun!

Andreea, mami de Tudor- 10.08.2005
Delu Prichindelu'

Mergi la inceput

multumesc andre-ea
va pup pe toate, am ajuns cu bine, copilashii au fost cumintei

monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

Monica deja ai ajuns Offf, imi pare rau ca nu ne-am mai intalnit.
Eu am fost saptamana asta singura cu Ale, de ieri sunt in concediu dar nici nu dau drumul la calculator, ieri am reusit cateva minute dimineata sa intru dar la 9 eram deja afara asa ca va dati seama ca mare lucru nu am apucat. La fel se intampla si azi ca T abia diseara ajunge (oricum duminica pleaca iar). Ma termina chestia asta, Ale e de groaza si nu suporta deloc sa stau la calculator.
Am o victorie de anuntat: ieri toata ziua a stat fara pampers si nu a scapat deloc pe ea, a facut si la oala si afara pipi. Sa vedem azi cum e.
Dory imi pare rau ca ai pb. Eu copil nu am avut niciodata pb cu amigdalele dar de 3 ani mereu fac asa, pana nu iau antibiotic (asta vara am luat chiar 2 ture) nu ma lasa, am bolit si o saptamana cu febra...si beau numai apa clocita. Sanatate!

Poze

Mergi la inceput