Rahova sau apropiere (28)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

lasa cristina ca le facem noi sa nu mai fie pishacioase pana s-or marita
moama da' ce cald e...parca nu se mai racoreste delok
vio inca nu ati ajuns acasa?

monica
mami de alex(7 iunie 2001)si ruxi(16 dec 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dory232002 spune:

Fetelor, incercam, dar nu sunt 100% ca vom si reusi, spre ex., in pofida faptului ca ma bucuram ca dimineata a facut pishu la olita de 2 ori in dupamasa asta de cand sa trezit nu a mai vrut sa faca la olita, si a facut pe ea de 2 ori, eu as vrea macar cat e treza sa nu mai faca in pampers, acum sa vedem, eu sunt destul de hotarata , ca atata timp cat suntem acasa si suntem treze sa nu i mai pun pampers.
Monica, de unde iei tu cearceaf gen pampers ca banuiesc ca la asta te-ai referit si cat costa o bucata?Ma bucur ca va-ti descurcat la serbare si a fost frumos.
Pupici.

AA, si daca reusim sa scapam de pampers ziua, pe urma vreau sa trec la actiunea , sa scapam si de titi si de biberon.

Mergi la inceput

dory, chiar nu stiu de unde mi le-a luat mama, cred ca fata la care lucreaza mama i-a facut si ei comanda pe net ca de la ea le am practic pe-astea de-acum(care-s de la happy) eu inainte luam de la firma pampers din farmacie...
moama ne-a prins o ploaie in parcam stat sub un acoperish saraca andreapa fugit prin ploaie sa aduca masina chiar in locul unde eram noi si apoi am mers acasa la roxana(roserb) unde astia mici au intors toata casa cu fundu-n susde unde era o ordine din aia la jucarii...ca pe rafturile din farmaciela mine cred ca nu se intampla asta nici cu vizita anuntzata
va pup fug si eu la baie ca astia mici deja sunt in pat la culcare
noapte buna

monica

Mergi la inceput

o SA INTREB SI EU la farmacie, trebuie sa gasesc, dar deocamdata sa scapam de pampersul de ziua si pe urma mai vedem...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

Aseara m-a suparat Ale, nu facuse pisu de cand se trezise dupa amiaza pana la 9, am tot rugat-o sa se aseze pe olita. Cand a zis ca face am dus-o la oala, nu a vrut, s-a suit iar in pat, am rugat-o sa se dea macar jos din pat, a urlat, nu a vrut si mi s-a pisat pe perna mea si pe pat. Am schimbat cearceaful, am pus perna la uscat, dar patul tot ud a fost, mi-a placut rau de tot senzatia de a dormi cu nasul in pipi. AM certat-o si m-am suparat pe ea pt ca era constienta de ce face si ma enerveaza ca o vad ca e asa capoasa, din ambitie s-a suit in pat ca i-am zis eu sa nu faca cumva acolo.
Ma felicit pt insipiratia de a nu merge in parc, ne-a prins oricum putin ploaia dar eram aproape de casa.
Dar cand ne-am intors nu mi s-a mai deschis calculatorul asa ca sunt pe uscat acasa.

Poze

Mergi la inceput

Cristina, cred ca asa sut toti copii, ce le spui sa nu faca aia fac , si Alexa aseara cred ca sa prins de smecherie ca nu a mai vrut sa faca la olita, a facut pe ea, in schimb am fost pe faza cand a vrut sa faca kk si am asezat-o repede pe olita si a facut , aseara ramasesem fara chilotzei, noroc ca era ora de culcare si ia-m pus pampers, intrucat nu am fost hotarati cand va fi ziua cand vom incepe sa stam fara chilotzei, nu aveam decat 6 bucatzi in casa, iar aseara la ora 9 erau toti spalati pe sarma .Astazi mergem sa mai cumparam cateva bucatzi ca sa ne ajunga.
Va pup.

Mergi la inceput

neatza,
cristina, mooor...lesin...mai ce haios pare cand citesti de la altul cred ca asa va distrati voi cand va ziceam experientele mele cu kk...Doamne nici acum nu-mi vine sa cred ca de aproape 3 luni fata mea nu a mai framantat in kk...dar nu-i timpul pierdut
cris tu ziceai ca nu vii in parc ca-i f cald chiar ma gandeam cand a inceput asa sa se faca putina racoare, sa adie vantul... uite daca venea cristina era bineca apoi in 2 min sa inceapada' ce ploaie
dory, felicitari pentru kk din olitza!...si eu m-am mai aprovizionat zilele trecute cu niste chilotei pentru ruxi dar la ea imi trebuiau mai multi nu fiindca-i uda ca ar face pipi pe ea ci fiindca vrea sa se stearga ea si evident nu se sterge doar se preface, rupe hartie face gestul dar nu acolo unde trebuie(nici pe mine nu ma lasa) si o schimb des de chilotei ca au picuri de pipi pe ei
violeta, ce-i cu voi, pe unde sunteti? parca m-am obisnuit cu voi in "cadru" mi-ati lipsit ieri...
azi ma duc dupa ceva cumparaturi si bineinteles ca merge si piticimea cu mine
va pup pe toate sa aveti o zi buna

monica

Mergi la inceput

Monica, se pare ca noua ne-a venit randul inaintea Cristinei .
Am lasat-o pe olita in dormitor si am venit pana in sufragerie si a venit repede dupa mine cu o "tanta" de kk in mana .
Cred ca pe la 18- 18.30 vom merge si noi in Sebastian, dar vom sta la locul de joaca dinspre blocuri, daca sunteti pe acolo poate va uitati de noi.

Mergi la inceput

noi am fost ca de obicei in parculetzul de pe barca cu vio si mihnea dar nu am stat asa de tarziu ca de obicei ca am fugit de frica ploii...
dory...o sa fie o norocoasa alexacu asta ma consolam eu cand o vedeam pe ruxi cu mainile pline de kk si covorul tapetatnoroc ca saracul sotul meu nu comenta nimik si spala covorul.
va pup pe toate, maine cred ca totusi stam pe-aici pe-aproape(cel putin acum asa gandesc ca-s obosita rau)
voi pe udne va plimbati?

monica

Mergi la inceput

Monica, eu am avut noroc ca era ft. tare(alexa chiar a zis cand mi la adus drept trofet: boabe ), in Sebastian nu am mai ajuns, tot de frica ploii, dar am descoperit alt parculet intre blocuri, si ne-am oprit acolo.
Va pup.

Mergi la inceput