Mamici de Noiembrie-Decembrie 2007 (29)
Raspunsuri - Pagina 9

pussi spune:

paulat

felicitari iubito!! ma pot astepta si eu la 2 p....i
! Eu am primit un DVD de la dr. pe care erau inregistrati amandoi puiutii! Data viitoare treb. sa merg cu un DVD de acasa? Voi asa mergeti?
Jasmin012

se vede tot: o burtica frumoasa de mamica si poze cu BB, sa sti ca asa se vede si la mine CUCUL la unul din ei![]()
darleena te faci ecografista??? al doilea BB al meu ce e??![]()
PUSSI
 12+ 
 din care unul 
Cum cresc Titi Mici
Poze Cu Titi

darleena spune:
 Cu placere 

Daca tot m-am decis sa nu fac nimic azi la serviciu, macar sa fac ceva constructiv in alta parte ![]()
Ca sa nu mai fie tot carnatul ala scrii asa (unele semne o sa le scriu cu litere ca sa nu interpreteze forumul altceva si sa iasa o harababura)
[url= ghilimele dupa care pui linkul care e acum carnat ghilimele] aici scrii textul care vrei sa se vada [/url]
intre url si egal, intre egal si ghilimele nu lasi spatii...scrii totul cursiv pana la ]
Sper ca nu te-am bagat in ceata ![]()
17+  
Pana vine bubu 
 poze bubu mic 

gill spune:
 salutare mamici!
Mi-a fost tare dor de voi!!!!
felicitari BB si Ellis pentru fetite!
Eu m-a intors.....dar sunt tot in santier..acasa.....asa ca stau pe la mama...pe la socrii...inca vreo 10 zile.........asa ca o sa intru pe dc cind pot de la servici.....
Eu abia peste 3 saptamani merg la medic.....atunci revine in tara.....sper sa fie totul bine......ma cam sperie niste intepaturi si dureri care imi apar prin burtik.........nu am incredere sa merg la alt medic....bag nospa si duphaston.....cand e cazul......
va pup pe toate......avetzi grija de voi........!!!!
GIll
16+

pufulet74 spune:
 Felicitari fetelor care au aflat ce e bebe-ul, sa va traiasca si sa creasca mari  !! :)
Si eu sunt curioasa sa vedem ceilalti 25% daca e tot fetita, ca medicul zicea ca nu e sigur pentru ca avea cordonul ombilical pe la piciorutze :)
------------------------
Flory 
 16+
Is it really true ... ? 
Homepage: www.almarl.tk

darleena spune:
quote:
Originally posted by pussi
darleena te faci ecografista??? al doilea BB al meu ce e??
PUSSI12+
din care unul
Cum cresc Titi Mici
Poze Cu Titi
Pussi am zis ecografista nu Mama Omida.
Daca poftesti sa-ti zic sexul la bb2 baga aicea niste poze edificatoare, daca nu, vino cu tot pachetul la pozici, ca altfel n-am cum sa-mi exercit harul

17+  
Pana vine bubu

poze bubu mic

Jasmin012 spune:
 Pussi, da, poti sa te astepti la 2 cocosei. Mie mi-au dat DVD de la ei, nu m-am dus cu nimic, intrebasem in prealabil.
Darleena, am facut asa, dar parca vad ca fac o varza, ca n-am inteles bine 

[url="http://es.pg.photos.yahoo.com/ph/jasmin012jade/album?.dir=b5bescd"bebe si burtik[/url]

Jasmin012 spune:
 Da, exact cum am zis
[url="http://es.pg.photos.yahoo.com/ph/jasmin012jade/album?.dir=b5bescd"bebe si burtik[/url]

darleena spune:
quote:
Originally posted by Jasmin012
Darleena, am facut asa, dar parca vad ca fac o varza, ca n-am inteles bine
http://es.pg.photos.yahoo.com/ph/jasmin012jade/album?.dir=b5bescd"bebe si burtik[/url]
Ai uitat sa pui ] dupa ghilimelele de final.
bebe si burtik.
La mine a mers daca am adaugat la ce ai facut tu ]
17+  
Pana vine bubu

poze bubu mic

pet.cost2005 spune:
 darleena - merci 
. Astazi nu stiu cum sarbatorim, nu am nimic in plan .... pana una alta, ca sa imi mai ridic moralul ... ma duc sa ma fac bella (depilat, masaj etc.) ...  . Nu am chef de gatit, de facut nimic special ... asa ca poate iesim diseara undeva.
 Accept toate penalizarile ... desi am avut oarecum motiv sa nu mai dau pe-aici (v-am citit insa). Nu vroiam sa va mai sperii si pe voi ... dar haideti sa va mai povestesc ce s-a intamplat in acest timp. Sunt intr-o pasa proasta de duminica incoace. S-au adunat mai multe, dar ceea ce a pus capac a fost sperietura de duminica noaptea cand au venit hotii pe-aici ... i-am zarit in balcon. Nu s-a intamplat nimic, nu au apucat sa intre in casa pt. ca i-am vazut si am inceput sa urlu ca nebuna ... s-au speriat si ei si au fugit ... dar sperietura mea nu a fost deloc mica. De aici stau numai cu grija sa nu fi patit ceva bb (luni ma duc iar la dr.) ... nu am pofta de mancare, am slabit 2 kg., seara ma simt rau ... nod in gat, greata si uneori vomit ... sa continui  ??? 
Am avut niste discutii mai aprinse cu mama prin tel. si iarasi m-am indispus .... 
Vrem sa mergem cateva zile la Venezia/Cavallino sa repetam figura de anul trecut, dar nu am mai gasit locuri disponibile acolo unde vrem noi si in perioada pe care o vrem ...  
Or trece toate astea odata si-odata ... ooofff ...
Revin mai pe seara ... ciaoooooo !!!!!!
Petronela
puiutul mult dorit !!!!