Mamici de Noiembrie-Decembrie 2007 (29)
Raspunsuri - Pagina 15

ellis spune:
 Fetelor, colul de 3,4 e scurt? Am vazut ca Pussi are 6. Nu mi-a zis dr. ca ar fi scurt...
Ellis
15+ 

Victo spune:
 mai, am sunat ieri si la dr de fam/care nu a stiut sa/mi raspunda...
si la dr ginec.- care mi-a zis ca dc am anticorpi, nu inseamna ca am boala.
dar o sa ma duc luni la tanti dr. de la cantacuzino sa o intreb de ce scrie acolo control.
asta noapte iar nu am dormit, m/am foit intr/una...ne/am certat si cu colega de camera ca am deschis 5 minute geamu ca nu aveam aer..si asta cica acu gata, s/a imbolnavit, ca cica ea sufera de sinuzita...Doamne, Doamne...
18+ si gimnastul/a

Jasmin012 spune:
 Neata, burtici, am intrat si eu pe-aici. Voiam doar sa rimeze.
Fetelor si Pussi, ma bucur ca v-ati vazut copilasii dansind, al meu statea cumintel, doar din cind in cind parea ca sughita (eu asa am interpretat) si atunci se ridica asa, ca si cum s-ar fi aflat pe un val, la mare, si-si ridica in special partea de jos a corpului, ceea ce pe mine m-a facut sa rid, desi eram atit de emotionata ca-mi venea sa pling. Apoi o minuta ridicata, pozitie in care l-a surprins dr. in timpul pozei cu cucul, iar la un moment dat, deasupra capsorului mi s-a parul ca vad falangele degetelor indoite si am presupus ca-si sugea degetelul. Cam asta a fost la mine, dar mi-ar fi placut sa-l vad dansind...
Creem, felicitari pt printesa, sa fie sanatoasa. 

Ellis, colul tau, la 3,4 cm nu e foarte scurt, ideal ar fi fost sa aiba vreo 4 cm, trebuie doar sa ai un pic grija, sa nu faci miscari foarte solicitante. Era mai rau daca ar fi fost de 2 cm si ceva...
bebe si burtik

darleena spune:
 Neata fetele, desi stiu ca e cam slaba miscarea in week-end.
Eu m-am trezit devreme (la 9 si-un sfert 
) pentru ca sunt emotionata, azi ma duc sa-l vad pe bubu mic si abia astept. Nu l-am mai vazut de 3 saptamani si tare mi-e dor de el.
Las ca dorm maine mai mult ![]()
17+  
Pana vine bubu 
 poze bubu mic 

darleena spune:
 La 12 30 am. Mi se pare o eternitate pana atunci, dar imi fac eu ceva de lucru sa treaca mai repede timpul
17+  
Pana vine bubu 
 poze bubu mic 

Jasmin012 spune:
 Dimineata timpul trece repede. In ce cartier stai. Eu in Berceni. Nici nu stiu daca e cineva din Berceni pe-aici.
bebe si burtik

Jasmin012 spune:
 Darleena, ma duc sa ma bag in pat, poate mai dorm putin. Mi-e si un pic cam greata, ceea ce este destul de neobisnuit la mine, in special dimineata. Te pupic. Sa ne povestesti ce mai face puiul. Sper sa-l vezi si tu dansind. Succes.
bebe si burtik

pussi spune:
 darleena

sa vi cu vesti bune de la eco!
bbmultumim!
mikutanici nu am intrebat nimic de sex, era important ca sunt bine! oricum il intreb miercuri cand fac morfofetala! Sunt super multumita de dr. sa-mi faca eco in fiecare saptamana... mai rar! 
adaliasa dea DD sa fie bine pana la capat!
AngeliquedeSai dreptate, dupa primul ovul luat aseara nu mai am nimic..o sa mai iau inca 5!
 mihuta se poate..mersi ca mi-ai dat o explicatie! 
ellis victo si eu zic ca Jasmin012 sub 2.5 se ridica semnele de intrebare si la 2 deja sunt probleme! 
jasmino fi fost somnoros! 
va pupam pe toate si va multumim pt. sustinere! Nu stiu ce as face fara voi!

PUSSI
 12+ 
 din care unul 
Cum cresc Titi Mici
Poze Cu Titi