Mamici de Noiembrie-Decembrie 2007 (29)
Raspunsuri - Pagina 14

pussi spune:

creem

petro,MIKUTA4, creem multumim pt. pumnii stransi! Titici sunt bine, dansau de numa o samba
, au lichid suficient, colul are 6 cm...prin urmare se mai gandeste cu cerclajul, unul dintre Titici are placenta mai jos...s-ar putea sa devina praevia daca nu se ridica odata cu cresterea sarcinii
, si scurgerea e candida

cum am facut-o nu stiu, ca antibiotic nu am luat, 
 nu am facut!! Ramane un mare semn de intrebare![]()
![]()
![]()
mi-a dat ovule CLOTRIMAZOL!Poate ma lamuriti voi!Miercuri merg sa fac morfofetala!
 Pt. dureri No-spa..2/zi!Uterul nu e contractat!
PUSSI
 12+ 
 din care unul 
Cum cresc Titi Mici
Poze Cu Titi

MIKUTA4 spune:
 Eu fac bine multumesc lui dumnezeu,doar ca pina mai inainte ma supara o durere in partea dreapta dar vad ca acum a trecut.
Iar in legatura cu numele si noi sintem pregatiti atit ptr fata cit si ptr baiat ca doar pe 8 iunie aflam si noi ce sex are odrasla noastra.
MIRELA 
 12 sapt si 5 zile
DARUL DE LA DUMNEZEU

bb_yasmi spune:
 pussi ma bucur ca totul e bine!!! 
_
Cea mai fericita sotzie si o viitoare mamica!!!
viitoare mami 
 17+ de 70% 
ALISA JASMINA
poza eco bb si burtik  

bb_yasmi spune:
quote:
Originally posted by MIKUTA4
Eu fac bine multumesc lui dumnezeu,doar ca pina mai inainte ma supara o durere in partea dreapta dar vad ca acum a trecut.
Iar in legatura cu numele si noi sintem pregatiti atit ptr fata cit si ptr baiat ca doar pe 8 iunie aflam si noi ce sex are odrasla noastra.
MIRELA12 sapt si 5 zile
DARUL DE LA DUMNEZEU
nu ne spui si numele??
_
viitoare mami
 17+ de 70% 
ALISA JASMINApoza eco bb si burtik

MIKUTA4 spune:
 PUSSIma bucur din suflet ca totul este bine,si sa dea Dumnezeu asa sa fie pina la capat,dar pina la urma nu ai aflat ce este al doilea titi?Dar la urma,urmei important ca sunt sanatosi si ca dansau au tot dreptul este ziua lor azi te 
 si le dau unul 
 mare si ptr titici
MIRELA 
 12 sapt si 5 zile
DARUL DE LA DUMNEZEU

MIKUTA4 spune:
quote:
Originally posted by bb_yasmiquote:
Originally posted by MIKUTA4
MIRELA12 sapt si 5 zile
DARUL DE LA DUMNEZEU
AM zis ca daca este fata=SARA-MARIA,iar daca este baietel-MATTEO,ambele nume inseamna "dar de la DUMNEZEU" ca defapt asta si este copilul asta dupa 4 ani de asteptari
nu ne spui si numele??
_
viitoare mami17+ de 70%
ALISA JASMINA
poza eco bb si burtik
MIRELA
 12 sapt si 5 zile
DARUL DE LA DUMNEZEU

bb_yasmi spune:
 foarte frumoase nume mirela!!! mai un pic si afli!
_
viitoare mami 
 17+ de 70% 
ALISA JASMINA
poza eco bb si burtik  

AngeliquedeS spune:
quote:
Originally posted by pussi
Ramane un mare semn de intrebaremi-a dat ovule CLOTRIMAZOL!Poate ma lamuriti voi!
PUSSI12+
din care unul
Cum cresc Titi Mici
Poze Cu Titi
Sunt ok in sarcina si isi fac efectul foarte rapid

Pupici,
Angelique
 10+noi 2, poze, povestea nuntii, luni de miere...
, bebe  
  Mare, Munte, Flori

mihuta spune:
 Creem,  felicitari pentru caruciorul roz !!! Ne recapatam terenul pe care-l pierdusem in fata carucioarelor albastre.
Pussi,  candida poti sa faci cand ai imunitate scazuta, sau daca mananci multe produse cu fermenti (paine proaspata, branza, etc). In timpul sarcinii se face frecvent.
 15s + 
 Sophia 80%