Mamici de Noiembrie-Decembrie 2007 (29)
Raspunsuri - Pagina 13

MIKUTA4 spune:
 Durerea este mai mult ca o jena si scurgeri nu am de niciun fel,daca stau intinsa nu ma doare, doar daca merg atunci simt aceasta durere.
MIRELA 
 12 sapt si 5 zile
DARUL DE LA DUMNEZEU

fify spune:
 mai fetele frumoasele, eu nu am mai dat pe la voi ...deoarece sunt tare ocupata cu serviciul.Cred ca nu sunt singura. Am intrat sa va intreb de sanatate , sa va pup si pe burtici,iar intrebarea mea: " cum stati la capitolul kg pana acum?"
De mine nu prea se prind...si ma gandeam daca e bine, daca e rau?
18+

creem spune:
 Multumesc pentru carucior, Petronela. Inca negociem numele
Mirela, daca te lasa durerea cand stai intinsa in pat, cel mai bine e sa stai cat mai mult in pat
 N-are rost sa faci efort daca nu te simti bine. 
Chiar acum ma cam doare si pe mine burtica, dar ma ridic sa vad ce ati ti mai scris pe aici!
Nu stiu cum se face, ca atunci cand intru eu e cam pustiu, dar daca nu intru o perioada de cateva ore, gasesc la mesaje de n-am timp sa le citesc!
Pussi, poate afli si sexul celuilalt bebic!
Pupici
16+

pet.cost2005 spune:
 fify - sa stii ca si eu sunt ingrijorata la cap. kg. Eu am slabit 2 kg. de la inceputul sarcinii ... nu stiu daca e bine. Am primit asigurari ca nu trebuie sa imi fac griji, mai ales ca eu sunt deja mai plinuta deci nu-i neaparat nevoie sa ma ingras. Dar eu imi fac griji pt. bb ... sa nu fie probleme. Nu am pofta de mancare, seara nici atat, dar mananc muuulte si variate fructe ... pt. ca asa am pofte, nu pt. ca ma fortez. Tu ce corporatura esti si cum stai cu kg. in sarcina? Am sa il intreb luni pe dr. si despre chestia asta ...
Petronela
puiutul mult dorit !!!! 

MIKUTA4 spune:
 Fify daca este sa vorbim despre kg atunci sa iti spun eu o disperata care a am pus prea multe pe ea si doctorita mea mereu ma cearta ori de cite ori ma duc la ea.
Parerea mea este sa nu iti faci griji atita timp cit bebitu sta bine,dar  medicul ce ti-a spus?
MIRELA 
 12 sapt si 5 zile
DARUL DE LA DUMNEZEU

MIKUTA4 spune:
 CREEM sarumina cred ca defapt asa am sa fac am sa ma intind.
Si sa ne anunti si pe noi cind ati decis numele printesei 
 ptr tine si 
 ptr fetita
MIRELA 
 12 sapt si 5 zile
DARUL DE LA DUMNEZEU

bb_yasmi spune:
 fetelor am uitat sa va pove ce mi-a zis dr in legatura cu, calatoritul cu avionul si cu faptul ca nu am pus nici un kg ink. cu avionul nu e nici o problema dar mi-a zis ca inainte sa plec cu 1-2 zile sa iau 6 utrogestan /zi si no spa (ceea ce mi-a confirmat si dr de fam), baie in mare am voie dar sa nu intru dc e ff rece si la soare pot sta dar intre orele indicate pana al 11 si dupa 15-16 si numai cu crema de plaja. in legatura cu faptul ca nu am pus nici un kg a spus ac e ok atata timp cat nu slabesc.
cand imi mai amintesc ce mi-a mai spus 
 revin
_
Cea mai fericita sotzie si o viitoare mamica!!!
viitoare mami 
 17+ 
poza eco bb si burtik  

bb_yasmi spune:
 unde sunteti????
_
viitoare mami 
 17+ de 70% 
ALISA JASMINA
poza eco bb si burtik  

MIKUTA4 spune:
 BB Eu mai sunt oe aici,dar ce semnatura frumoasa ai si ce nume frumos ati ales ptr fetita,sa fie sanatoasa si sa va aduca numai bucurii
MIRELA 
 12 sapt si 5 zile
DARUL DE LA DUMNEZEU

bb_yasmi spune:
 mirela multumim frumos!! si tie la fel!! eu de cand ma stiu am vrut ca pe fetita mea sa o cheme ALEXIA YASMINA (JASMINA) si pe BAIAT EDUARD LUCIAN. asa ca suntem pregatiti cu nume pt orice varianta!!
cu ce mai faci??
_
viitoare mami 
 17+ de 70% 
ALISA JASMINA
poza eco bb si burtik