Copii nascuti in 1999 (7)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns april spune:

Iustina, demult n-ai mai trecut pe la "noi", te asteptam cu povesti despre Vladut. Tu cum mai esti? Sper ca bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elsa17 spune:

buna fetelor nu am mai intrat de mult pe forum dar am mai citit acuma despre voi ,noi azi suntem in excursie adica MANU iN TURUL MaRAMURESULUI ,IN REST SE SIMTE DEJA ATMOSFERA de vacanta si nu mai avem chef de teme ,va dorim vacanta frumoasa la toti copiii .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinabr spune:

Sunt mamica unui baietel de 8 ani care este in clasa a doua.
Saptamana asta au dat niste testari la mate si romana cu subiect unic in tara; are cineva acele subiecte;
Nu stiu daca ati mai discutat aici acest subiect sunt destul de aeriana in aceasta perioada a anului, astept eu cu nerabdare sa se termine scoala.
Daca stie cineva ceva imi scrieti si mie un e-mail?
va multumesc anticipat!
Irina Brinza si Mihnea cel bulucas.

BB un an si cinci luni - Matei Cristian si baietel de 9 ani Mihnea Constantin

Matei la un an si doua luni

Mergi la inceput

sunteti in vacanta toate nu mai intrati pe forum e c-am liniste pe aici distractie placuta tuturor copiilor

Mergi la inceput

A venit si toamna si cu ea inceputul unui nou an scolar.
Cum au petrecut scolareii vacanta?
Andrada mai mult a stat la bunici. Ii placa foarte mult acolo, are multe prietene. A fost si la mare.

Asteptam cu nerabdare inceputul clasei a IIIa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns grati.ela spune:

noi inca suntem la Paris...am prelungit vacanta cu o saptamana. Ozi a fost in extaz iar eu...in transa. Maine plecam acasa. Cu sigurantza vacanta asta Ozana s-a distrat (o luna la mare, o luna la Brasov, la Paris o saptamana...). A facut si teme, a vorbit si un pic engleza, germana...acum vrea sa invete si franceza...in fata la Sorbona m-a intrebat dak poate studia artele plastice aici...

mami de Ozi (22.05.99) si Tudorash (29.01.08)

http://www.flickr.com/photos/23738993@N08/

Mergi la inceput

Rar intram pe subiectul asta.
Gratiela, intr-adevar frumoasa vacanta a avut Ozana.

biluta, de ce intri asa de rar?

elsa, cum merge Rares cu scoala? nu te-am vazut nici la topicul de clasa aIIIa.

mercedes, Cristi ce mai face?
annitha, Nora, Iustina, lady in red, Laura, Aileene si toate celellalte fete unde sunteti?

Maine e ziua lui Luca Gabriel flacau de Pupesita
iar luni a Ioanei, printesa de Ralu

La multi ani, sa creasca mari si frumosi si sa aduca numai bucurii parintilor.

Dada

Mergi la inceput

salutari tuturor nu am mai intrat din lipsa de timp suntem foarte ocupati cu scoala cls a3a ne solicita mai mult la teme si la muzica la vioara prea putin timp ne ramane si pt alte activitati .Asteptam sarbatorile dar pana atunci avem de trecut de o auditie si un examen la vioara si apoi vine vacanta ,ne mai relaxam.Ce mai fac copilasii vostri cum se descurca la scoala ?

Mergi la inceput