Stelute de ianuarie-februarie 2007 (29)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns rali spune:

Aelita- sa aveti un botez asa cum il doriti...pana la urma o sa gasesti tu ceva sa te imbraci...

Nadiuta- e o scumpa Lidia...multa sanatate

Helenutza - e un scump Horia... lui Vlad nu ii mai trebuie suzeta...are degetele...e asa haios ...

Katy- cam asa face si Vlad...

Katy, Marybell, Dana- ce cadoase frumoase... si imi place si cadoul lui tati de David Andrei (laura poppy)

Anis- multa sanatate

pitilache- Vladut nu sta in inca fund ...dar se rostogoleste de numa numa

Ralu74- exact asa simt si eu uneori...ma simt ca un copil cu copil...

Ella- multumim pt. cadou (si eu tot din 80 sunt) si pt. interviu

Messa - spor la munca, ma bucur ca sunteti bine

Conchita - in cursul saptamanii vlad doarme mai bine ziua, ca suntem numai noi 2, in week-end nu prea pt. ca e si tati sau suntem pe drumuri. Programul lui de somn de ieri si pana acum : trezit la 8.30, dormit de la 10.30-12.00, 14.40-15.30, 16.20-16.40, 19.30-22.00, 23.00-6.00, 6.30-7.30, 9.00-10.00, (sa nu radeti dar eu inca imi notez cand doarme si mananca poate poate reusesc sa ii fac un program...am piticii mei )

Mcbeal- ai avut curaj mamico ...felicitari...

Marinar - e bine mai tarziu decat nicodata... mie "trusou" mi l-a adus postasul...de vreo luna... e o scumpa Emma

Gio- dar e bine 4 kg in 5 saptamani... bafta in continuare hai ca nu mai sunt asa multe in ritmul asta in 3 luni le dai jos...si poti sa mergi la mare la sfarsitul lui august inceputul lui septembrie

(31.01.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

quote:
Originally posted by marybell

rali imi pare tare rau ca mi-a scapat postarea ta in care spuneai de capusorul bebelushului. pana la urma vorba ta... bine ca se vor face rotunjoare si capetele bebeilor nostri care acum sunt putin diforme

mirandolina bine ca pana la urma nu ai ramas gravida, sa de-a Dzeu sa fie atunci cand vrei tu, exact
btw: aelita nu e in Ro, locuieste pe alte meleaguri

anis imi pare rau ca Ingrid e din nou cu temperatura, sper din suflet sa nu fie ceva rau. ii doresc sanatate lui Ingrid, iar Iarinei sa suporte mai usor durerile cauzate de eruptia dintisorilor.
esti in Bucuresti sau la Breaza? vroiam sa te sun maine poate ne vedeam in parc dar daca nu se simte bine Ingrid o lasam pe altadata

Marybell si bb Erik (23 dec 2006)
poze bb
poze Botez

varsta Erik

Eu sunt franta.Am dormit 2 ore.Am pazit-o toata noaptea pe Ingrid.Are rosu in gat.Imi era frica de ecva eruptiv.Acum nu mai are febra sis e duce cu buni in parc si ma culc.ramane pe altadata.

*** AniS ***
Iarina-Elisa *** inimioara mea mica*** (11 ianuarie 2007)***
Ingrid-Alexia *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005) ***INGRID
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loremunteanu spune:

La Multi Ani copilasilor de pretutindeni!
La multi ani stelutelor noastre! Sa creasca mari si sa fie sanatoase!

Loredana Roni-Cristian 08.02.2007
Poze Roni www.flickr.com/photos/8401629@N06/" target="_blank">1 si 2
Poze mami aici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nadiutapm spune:

neata,
noi am venit de la scos firele, operatia se prezinta fte frumos, a avut decat trei fire si nu a simtit nimic piticotul.
Ea, in rest e fte bine, vesela,mananca (cred ca are un puseu de crestere ), ce nu stiam ca am copil noaptea asta noapte a urlat o ora dupa ce a mancat vroia sa stea cineva cu ea sa vorbeasca sa se joace si eu eram rupta.

Multumim pt ca ne-ati vizionat pozele.
apropo de "copilul meu este cel mai frumos", fiecare mamica simte asta cel putin mie in maternitate mi se parea ca a mea e cea mai frumoasa de acolo, acum sunt toti frumosi si toti i-mi plac.
Mie mi-e dor de cum era ea mogaldeata mica, acum a crescut, ma uit mereu la poze si parca a trecut prea repede perioada aia.

tonilexa, nu-mi vine sa cred despre ce povestestesti tu acolo, am citit si recitit mesajul de n ori, chiar trebuie sa avem mare grija.

Anis, baga un somn acum ca ai ramas singurica si eu am aceeiasi intentie.

pupam mamicile si pe cei mai dragi bebici
Nadia de Lidiuta
o nastere cu miros de cafea 08.02.2007
varsta Lidiuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loremunteanu spune:

Nadia, am vazut pozicile impreuna cu printisorul meu. E indragostit, gata. Nu mai aveti scapare. E o scumpica Lidia! E dolofnica si ea.
E bine ca operatia se prezinta bine si mai ales ca ea e bine, vesela, mancacioasa...

Loredana Roni-Cristian 08.02.2007
Poze Roni www.flickr.com/photos/8401629@N06/" target="_blank">1 si 2
Poze mami aici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catalina spune:

Marinuco, mancaoas pe fi-ta pusesi doua pozne la fel.

Bravo Nadia, ma bucur ca e bine Lidiuta.

Anis, somn usor!

Aelita, succes la botez!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eli1977 spune:

buna, fete,

LA MULTI ANI COPILUTILOR !!!!!sa ne buburam de ei si ei de noi toata viata!

Nadiuta, multumesc mult de comliment
am vazut-o pe Lidiuta, e minunata si ma bucur mult ca e bine dupa scosul firelor si sa dea DD sa se faca bine, o pup
cu cetatenia...no comment, e ceva de groaza..insista, nu te da batuta, o sa reusesti
eu lucrez in MAI, daca te pot ajuta cumva sa-mi zici

Danuta, misto tare cadoutul
Andrei se intoarce de pe spate pe burtica, evident, pe partea dreapta, ca asa ii place lui..a inceput cu intoarceri pe o parte, nu stia sa scoata mana de sub el, ii dadea cu virgula figura asta, dar de vreo saptamana nu mai are treaba , s-a prins care-i faza..mai greu, ca avem poponul mare, dar insista baiatul..mai nou incaleca marginea patutului..

Pitilache, multumesc
si Andrei se ridica daca e pus pe spate, face bricege, ca sa zic asa, ridica spatele, umerii si picioarele, il tin de manute si se ridica in funduc, e suuper multumit ca vede el tot in jur..

multumesc fetelor pt raspunsurile pv caputul deformat la bebe, m-am mai linistit

Aelita, sa fie bine la botez, sa va iasa cum va doriti!
ma inscriu in clubul invidioaselor ..auzi la ea, 3 cm intr-o luna!bravo!

Conchita,, Andrei doarme noaptea de la 22 la 7dim, apoi pana la 9-10 iar ziua fura doua reprize de cate o ora si la pranz de pe la 15 la 17-18..cam atat

Helenutza, hihi, avem cam acelasi program de somn!
frati de somn bebici nostri

Marina, de cate ori pui poze stau si ma uit la toate, indiferent at de greu se incarca sau cat mai am de citit..imi place de Emmi de mor, e dulciiica rau

Cata, bine zici, si eu am momente din astea cand ma uit la el si nu-mi vine sa cred ca e al meu..

Gio, ti-ai tras bronz, fata?ma bucur ca te-ai distrat!

Anis, multa sanatate, pune mana si dormi, sa te refaci

ehee, e ultima zi de concediu a sefului..de luni nu mai pot sa mai intru de la birou..s-a terminat pomana

va pupic

Eli si bb Andrei -27.01.2007
pisoiul meu drag
taina botezului

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liuda spune:

bai lasati-ma in durerea mea! ca citesc citesc si nu va mai ajung!
ce dacu scriti atat parca ar fi ziua voastra? da mai potoliti-va gastilor ca nu mai lasati omul sa va ajunga din urma!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marinar spune:

fete multumim. ete ca azi a papat 4 lingurite de mar dar parca tot lapticul e mai bun...sau nu a inteles ea inca faptul ca si lingurita aduce papa bun.

catalina stiu fata dar am incercat 15 min sa pun link-ul bun si nu l-a luat, nu stiu de ce. da m-am gandit ca nu-i asa greu sa va duceti voi direct la pozna cu pricina.

nadia
ma bucur din suflet ca e ok lidiutza. mai ai dreptate, fiecare closca-si lauda puiul. fara suparare dar eu pe a mea o vad zana zanelor...si ce se mai infoaia ta-si ca cica seamana cu el

emmi se kk pe mesajul meu...ad eu scriu si ea la mine in brate papa bibe si face kk+ bashinelele de rigoare. hihi ce domnishorica am!!!

Marina mami de Emma Ioana(16.01.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liuda spune:

ei acum buna dimineata

si nu mai fiti atat de scriitoare!!!

fetelor scriu telegrafic repede.
ma duc sa cumpar cadou la fata ca e ziua ei, nu? pana acum era ziua mea si il frecam pe al meu la creer sa-mi cumpere cadiu de ziua mea de 1 iunie! Eri mi-a zis ca e timpul sa ma tai din lista!!! ca si asa am exagerat de ajuns!!! asa ca asta este soarta mea - ma tai din lista, nu mai caut cadou, ma duc sa cumpar ceva la fata... sa vad eu ce-i cumpara tas-o ca pe mine m-a taiat din cheltuiala!

eri a plouat - ca idee fata era in parca asa ca m-am dus dupa ea, in drum nu intelegeam ce o apucasera de radea in hohote - dar ea radea la - STERGATOARE!!!! Cum facea stergatorul harsc - harsc pe parbriz - asta lesina de ras si noi de ea! curgeau lacrimile de ras, nu mai vedeam sa mai conduc, am oprit stergatoarele sa se linisteasca ca ii plesneau falcile de ras, si apoi iar de la inceput!

catalina - avem si noin scaunel din ala dar - NU MAI INCAPE IN EL!!!! E si asa mica si prapadita - nu ca hamsterii vostri care ii vad in poze!!! dar nu incape in aia!

nadiuta - doamne mor sa o vad pe puiuta ta in halul ala in ghips! Doamne plange un om mare, bine ca nu-si da seama ce i se intampla, doamne sa legi asa copilul de picioare.... mai bine tac !

fetelor va mai scriu mai tarziu
si poate pun si o poza

mirandolina - in sfarsit!!! ca eu deja ma gandeam ca mai avem un pici la anul cu noi aici!!

Mergi la inceput