gemeni de culori diferite

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns liliana_28 spune:

am vazut si eu articolul in Libertatea.
Super misto......

Nunta-graviduta cu Calinut + Poze Calinut la 1 anisor si 4 lunici

www.dropshots.com/liliana_28" target="_blank">Calinut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancacristina spune:

ceau.sunt mamica de gemeni, baieti.nu stiu daca e ceva anormal dar un baiat de-al meu e blond blond si unul brunet.inexplicabil e ca nici unul din noi nu e blond si mai ciudat e ca au fost in aceasi placenta.cat despre tati va spun sigur ca e doar unul ptr baietii mei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rhoneea spune:

Waww 6....sa le dea Dumnezeu sanatate multa si putere parintilor!

Cat despre gemene....f rar pot avea doi tati insa nu vor fi identici.Fiecare va avea "casuta"lui.In imagine fetitele sunt identice astea inseamna ca au avut "casuta"comuna,deci un singur tata.Eu cred ca este vorba despre pigmentul fetei albe.Pentru ca ambii parinti sunt mulatri,cel putin tatal...Asa ca in nici un caz au tati diferiti bebelusele.

Alta data am vazut si eu pe un post la emisiunea lui Maury show o familie de negri (aveau deja 4 copii parca)si ultimul bebelus s-a nascut blond cu ochii albastri,si pielea foarte alba.Intra-adevar era vorba despre pigmentul fetei.S-a facut si testul Adn si s-a dovedit ca el este tatal.

Excluzand Fiv-ul totul pe cale naturala in cele 3 situatii.

Irina lui Pierre-Sebastien ( 05.06.2007 ora 9:45)

www.onetruemedia.com/my_shared?z=1c2fc1fae729596c5d1d9f&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj sebastien(a crescut Sebastien)
paginuta colorata
pozici sebastien
nasterea cu noroc a lui pierre-sebastien
varsta Sebastien
botez Sebastien

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_vlad spune:

in gradina botanica din bucuresti acum vreo 2 ani am vazut o mamica cu gemeni fetita si baiat fetita era mulatra si cu parul ondulat iar baiatul blond cu ochi albastri!

POZE VLADUT

"Dumnezeu iarta, dar nu lasa nimic neispasit!" Arsenie Boca

Mergi la inceput