Sarcina imediat dupa avort, pot pastra bebelul?

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mamacangur spune:

OFFtopic si numai pt. taniusk, nu te-am condamnat(cine sunt sa am dreptul asta?)dar nici nu sunt de acord cu ceea ce s-a intamplat.Am inteles de la inceput ca nu ai vrut avortul...dar l-ai aceeptat totusi, deci a fost pana la urma "optiunea" ta. Nu am scris cu gandul de a "arunca cu pietre", mi se pare numai ca tindem sa minimalizam importanta unui astfel de fapt , si consecintele lui in societatea noastra.In plus trecem mult prea usor peste suferinta copilului ucis...
Tot ce am scris nu inseamna ca nu iti doresc din toata inima sa fie bine de acum incolo si sa ai parte de copii sanatosi.Numai bine!

http://www.sign2signal.com/sign2signal/index.php?ln=en&show=petitie&id=311 Haideti sa facem ceva pt. COPIII ABANDONATI!!! Validarea semnaturii in email e ESENTIALA! Multumim:)

mamica fericita!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns grati.ela spune:

eu am avut anul trecut gripa cu febra 38.5 in saptamana 5 de sarcina...rezultatul: la 7 saptamani a fost declarata sarcina oprita din evolutie. Dr meu mi-a spus atunci ca functioneaza legea totul sau nimic iar dak apar pb se produce avort spontan. A avut dreptate!

Mergi la inceput