Piatra Neamt ,Perla Moldovei (24)
Raspunsuri - Pagina 9

LoraG76 spune:
Laura, super vocabularul tau innoit...!!! Abia asteptam ziua strumfilor!
Pisicuta, ma bucur c-ai mai trecut si pe-aci! Vrem poze noi cu Matei! Ionella ce mai face? Mai stii ceva de ea?
Lora, mami de IUSTINA

LoraG76 spune:
Va place buchetul asta?:
http://good-times.webshots.com/photo/2204374450099413604bjZwYS
Lora, mami de IUSTINA

Adriana_78 spune:
Ana, Pisicuta, nu am gasit nici un Show Entrey ... si nici n-am inteles ce e cu "s" intre paranteze ...
Lora, i-a placut mult soacrei Romania; a calatorit din Delta pana la PN. Prin Sinaia, Brasov, Sibiu, Sovata - s-a simtit bine si i-a placut. Acum cred ca se cam plictiseste in Piatra, ca eu cu Lara n-avem program cine stie ce - parc Aurora, cump., parc Ceahlau si cam asta.
Laura, am fost la Voronet si Gura Humorului; am gasit fara probleme; a fost foarte frumos.
De dim. am umblat pe la ag., Andreutza am cunoscut-o si pe prietena ta Ioana, si am inchiriat un apart. pana la urma pt. mama (deocamdata sta soacra acum); e cu 3 camere, e f dragut
si e chiar langa noi; din nefericire n-am gasit ceva mai mic si mai ieftin ca pret - asa ca ce sa fac? m-am saturat si l-am luat pe asta
Lara ma enerveaza l culme; de cand e soacra aici, isi da in petec, face numai prostii, arunca iar cu mancare, face pipi pe jos
Adriana

lunna27 spune:
quote:
Originally posted by LoraG76
Hihi...Dana, al treilea bebeloi?
Lora, mami de IUSTINA
Nu Lora,nu are cum,spuneam si eu asa.....toata treaba e de la stomac

Dana

ana1980 spune:
Adriama cand deschizi fereastra in care scrii mesaul, in dr ai niste iconite, iar sub ele ai 'edit smile list' si 'show entire smile list' - amandoua subliniate si scrise mic. Apesi pe ultima si se va deschide o alta fereastra cu toate iconitzele. Nu se poate sa nu le gasesti
Lora este fumos buchetul - interesanta combinatie, dar mai depinde si pt ce este
Ana si
Casandra

lunna27 spune:
Adriana sub toate emoticoanele alea din stanga(care apar dupa ce dai 'Raspunde la subiect') ai 2 titluri:"Edit smile list" si "Show entire smile list",tu intrii pe al doilea si gasesti acolo o lista intreaga de emoticoane de unde alegi care cum vrei.Sper ca ai inteles.
Dana

lunna27 spune:
Lora si mie imi place buchetul,e super,eu sunt moarta dupa flori,de orice tip.Banuiesc ca l-ai primit cadou Si pozele cu Iustina sunt frumoase,am uitat sa specific ca le-am vizionat
!
Dana

crissandrada spune:
Buna dimineata.
Lora sper ca nu te superi daca iti spun acum 'LA MULTI ANI!'. Sa fii sanatoasa, voioasa si ... la punga groasa . Nu prea am mai intrat. Mai greu in perioada asta, ce sa fac.
Va sunt datoare cu scuze. Am fost in strand si am vazut ca se organizeaza si acolo petreceri pt copii. Habar nu aveam.
Adriana ceea ce au spus fetele ca iti apare , apar doar daca esti logata. Daca nu esti logata si iti scrii parola si id-ul cand raspunzi nu iti scrie nimic dar apar emoticoanele si sunt mai putine.
Criss si Andrada
(12.09.2002)
http://bd.lilypie.com/gfBjp3.png
http://b5.lilypie.com/S49Np3.png

lunna27 spune:
Criss nu-i bai,stim ca nu ne-ai uitat,banuiesc ca te lupti in continuare cu greturile
Andreea postesti??Si eu ma gandesc la niste retete fara carne,as vrea niste pastai ca am auzit ca au aparut,dar pe aici prin zona la mine n-am vazut.
Ana au terminat ai tai treaba acolo,ati revenit la normal?
Adriana sper ca mama ta sa fie multumita de apartam,nu credeam ca e asa de greu de gasit si o garsoniera mobilata,serios.
Elinia si eu astept sa vad cum se mai comporta a mea,cu toate ca nu cred ca sunt schimbri majore in comporamentul ei,dar mai stii...E bine ca ati rezolvat cu Stefan,nu-ti mai face griji,la tara sigur se va simti bine ca are spatiu si e altceva cand zburda printr-o gradina asa de mare.
Laura chiar ca au un vocabular tare fainut,sa vezi cand or incepe amandoi sa vb,n-o sa-i mai poti opri
Lora si cum ziceai ca petreci azi ??
O zi minunata la toata lumea!
Dana