Multumesc, Dana!
Ahaaa...capsuleeee....da' zi-mi si mie pen' ce-s bune, poate imi trasneste si mie sa iau, ca si io-s cam ametita...
Lora, mami de IUSTINA
salutare fetelor!!!
andriutza de ce te simti asa de rau,eu cu cine mai sar la sala,oricum insanatosire grabnica si astept sa ne vd la aerobic.
eu si stefi am fost in plimbare azi prin oras,dar ff cald si a obosit imediat si a fost cam mofturoasa la masa iar apoi dupa somn cred ca ne vom duce in strand la parcul cu gonflabile.
pupici la toata lumea
Carmenstefi, adica in strand sunt gonflabile pt. copii...cum au fost la Petrodava? Fain...habar n-aveam...n-am mai fost de vreo luna si ceva...
Lora, mami de IUSTINA
Dana,Lora deocamdata nu oscilez intre nimik....adica ma tot uit pe net la nume si nu-mi suna nici unul sa zic ' asta e!'. Deci, va fi cam ceva de genul: 'Onu.......Maria' Si din ce mi-a placut un pic, parca nimik nu-mi suna calmea in combinatia asta. Efectiv nu stiu...dar mai am cva timp
Ana si
Casandra
Si sotului ii place Ilinca, dar mie nu prea - ca am avut in liceu o Ilinca antipatica tare
Ana si
Casandra
Ahaa Ana,deci o va chema si Maria (pt ca pe 8 sept e Sf Maria asa-i?)
Lora eu iau Ulei de somon Omega 3(cu vit E),am citit pe aici ,pe net si mi s-a parut ok.Da o cautare pe Google si ai sa gasesti multe chestii.
Dana
LA MULTI ANI,BIANCA SI RARES
SA FITI SANATOSI SI SA CRESTETI FRUMOS!SA FITI O BUCURIE PT PARINTI!
Nu pot sta prea mult dar va pupik si va doresc o zi frumoasa.
Carmenstefi merg eu cu tine la sala!Ian al meu e cu 2 saptamani mai mare decat bubulina ta!
Nu-i asa ca am nevoie?
De mancat , manac , dar asa imi este rganismul, plus ca are Ian grija de silueta mea..Oricum M-am si simtit ca un copil la Happy Kids!
Ma bucur ca v-au placut tricourile!