Piatra Neamt ,Perla Moldovei (24)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lunna27 spune:

Poate ajungem si noi maine in centru,Paul cred ca merge cu gradi si normal ar trebui sa merg si eu cu el,nu stiu cum ma voi descurca cu doi,am sa mai vad.

Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adriana_78 spune:

Lora, merci pt. link. Vom incerca sa fim acolo la 10 si mai venim la megasurpriza
Nu, n-am rezolvat cu aparatul. Asta e altul, unul mia mic, ca avem vreo 3 digitale.
Trebuie sa ajungem la Iasi, acolo e service Sony.

Adriana si Lara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreutza23 spune:

am uitat de an - 1979
nu stiu cum l-a recunoscut dana pe sotul meu(o fi zic ca lucreaza la casa de langa ei si l-a vazut grasut).

http://tt.lilypie.com/Bip5p3.png
- ianuarie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana1980 spune:

Adriana, Lora vretzi sa mergeti maine la 10 in centru? Vreu si eu sa merg, dar sa ne intalnim.

Laura am mai rezolvat de un vot

Ana si Casandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

Nu lauti si copii mei cu voi?
Ma bate un gand sa cer 2 ore libere maine, sa ii aduc si pe ai mei. Dar mai vad, ca s-ar putea sa recuperez 4 in schimb

Laura de shtrumphi, Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)

Votati-i pe Rares si Bianca!

Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=77878" target="_blank">Poveste cu shtrumphi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adriana_78 spune:

Fetelor, sunt tare suparata
Nu te poti baza pe nimeni, oamenii sunt asa de superficiali, fara cuvant - promisiunea de apart. pe care o aveam s-a dus; s-au razgandit, asta dupa ce imi facusem o mie de planuri si ma bucurasem asa mult ca s-a rezolvat convenabil

Adriana si Lara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ianusca spune:

laura filmuletul e pe computerul meu.

Adriana

quote:
Originally posted by andreutza23

elinia daca ai treaba la ITM lasa-l pe bebe la sotul meu la birou. stii casa aia cu xerox de langa itm?verde?mare?acolo stau buncii sotului meu si are el birou, cu siguranta ai tras la xerx vreodata acolo sau ai luat ceva. i-l lasi lui barbata-miu (e unul grasut cu fata dulcica) si ii spui ca din partea mea, sa se obisnuiasca.

http://tt.lilypie.com/Bip5p3.png
- ianuarie 2006

DE aici stiam de stul Andreei.M-am intalnit si cu Andreea cu tot cu alunita

Mergi la inceput

Adrianaam vrut sa spun ca imi pare rau.S-a sters mesajul cand am postat mesajul cu sotul Andreei.

Mergi la inceput

Am mai scris un mesaj dar nus tiu de ce nu a aparut.

Spuneam ca si eu am plans astazi.Am ami cerut si o a doua opinie asa cum zicea Lora, parca in legatura cu Ian.Din pacate a confirmat ca Ian a suferit la nastere si are de recuperat.Depinde de D-zeu si de noi!E bine totusi ca am luat-o din timp cu tratamentul.Presimtirile unei mame nu mint niciodata.

Ati avut vreodata senzatia de neputinta?Ca iti vine sa le lasi pe toate!

Si am mai dezamagit si pe cineva astazi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana1980 spune:

Ianusca imi pare rau pt vestea proasta. Sper din tot sufletul ca totul sa revina la normal cat mai repede. Cat despre dezamagiri, ce sa zic, se intampla si sunt situatzii in care nu exista alta solutie si deci nu trebuie sa te simtzi prost si pt asta. Aveti incredere in Dumnezeu si mergetzi inainte. Ai dreptate - presimtirile mamei sunt cele mai puternice si adevarate de la Casandra.

Adriana se intampla, din pacate, destul de des. Dai peste tot felul de oameni. Sper totusi sa gasiti ceva cat mai repede.

Daca maine va fi frumos(acceptabil de iesit) eu as vrea sa merg in centru pe la 10. Daca mai sunt doritoari, poate ne intalnim.

Ana si Casandra

Mergi la inceput