Minunatele Scorpiutze (43)

Raspunsuri - Pagina 25

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns georgi75 spune:

Saliu fetele.Nu prea am mai intrat pe la voi ca am fost tare stresata cu examenul de titularizare.Acu m-am linistit pe jumatate caci rezultatele s-au afisat, am sanse mari la titularizare dar astept reartizarea computerizata.
La noi toate bune deci.
Adriana imi pare rau ca ai vesti proaste.Nu stiu ce sfat sa-ti dau sau ce as face in locul tau...Ce rau e cand sunt mici si nu stiu sa spuna ce-i cu ei
M-am laudat ca-s toate bune???Caldura ne omoara aici .De maine intr-o saptamana plecam la mareeeeee.....
Va pe toate.Maine dimineata o intind la tara si ramanem acolo pana duminica probabil

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

nu georgi lasa ca te laud eu...fetelor a luat 9,30 super nota si nu zice nimik
bafta la repartizare
va pe toate

monica
mami de alex(7 iunie 2001)si ruxi(16 dec 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns HelleneC spune:

Georgi, a fost examenul si nu ai spus? Eu oricum am desene non stop, nu pot vedea stiri din cauza de dl. Goe! Bravo pentru nota, inseamna ca prinzi catedra si sper sa fie una buna, tin pumnii macar acum! Pentru canicula nu te invidiez, ca si aici e oribil, insa la voi e si mai si!
Am o maraita de Gabi de la caldura, trebuie sa tin inchise geamurile ca vine de afara doar aer super cald!
Va pup, o zi buna, azi fiind sarbatoare... leneveala!
Elena

Elena - mami de www.babiesonline.com/babies/g/gabrielacapraru/" target="_blank">Gabriela (12.04.2007) si www.babiesonline.com/babies/g/GeorgeC" target="_blank">George (6.09.2002)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=2982d59ca18ccf32422fed" target="_blank">Poveste fara sfarsit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anina_n spune:

Buna, scorpiutele mele dragi !
Georgiiii....felicitari si bafta la un post cat mai bun !
Si la noi e o caldura....de necrezut ! Noroc, ca avem camera spre nord si noaptea nu e chiar atat de cald in camera la noi. Dar tot cu fereastra deschisa si descoperiti dormim.
Elena, chiar ma intrebam cum rezista bebelina ta la caldura.
Si eu o las pe Kiki la cumparaturi in apropiere, dar insotita de una din verisoare sau chiar de amandoua. Tare le mai place sa mearga singure sa cumpere cate ceva... Iar in plus nu cumpara nimic. Nepotelele, dragele de ele, doar o data cu Kiki pot gusta si ele ceva dulce. Oricum, au zilnic inghetata la desert.
Monica, pupici minunilor tale !
Adriana, eu, ca si monica, cred ca starea lui de boala e de vina pt. comportamentul lui. Cand sunt bolnaviori, copilasii tind sa stea cu mama mai mult. Nu le trebuie alta persoana langa ei. Asa e Kiki la varsta ei, apoi Razvan la nici 3 anisori.
Sanatate si numai bine !
Fetelor, va doresc un weekend frumos si racoros, daca este posibil ! Eu, sper sa ajung cu fetele, sa ne racorim la strand, in weekend.

Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002)
Diabet zaharat la copii, Copii din 2002, Copii capricorn

Mergi la inceput

buna scorpiutelor,
urez si eu La multi ani! celor ce-si serbeaza(sau au in familie) onomastica astazi de sf Ilie, sa fiti sanatosi si sa va dea Dumnezeu tot ce va doriti

monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aldaesme spune:

Ziua buna dragelor,

dupa lupte seculare care au durat cateva luni mai dau si eu pe aici. Mi se rupe inima pentru ce calduri trebuie sa suportati voi in tara, dar si pentru ce vreme de tot rasul am avut noi vara asta. Din iunie incepand ploua aproape zilnic. Dupa ce in mai nu a cazut un strop de apa si temperaturile bateau 26 C zilnic, in iulieeee, luna lu' cuptor (s-o creada mortu') am avut aproape permanent temperaturi sub 20. Personal imi place, insa ma depriam atatia nori, iar rosiile mele din gradina au murit pe capete din cauza ploii. Noroc ca macar florile au facut fata. Prin urmare aici http://pharao92.smugmug.com/gallery/3174967#174669579 puteti sa vedeti o parte din bordura noastra cu flori, pe care ieri de dimineata am avut in sfarsit bunavointa sa o tragem in chip.
Pe 25/26 iulie ni se va monta si bucataria...deja sunt complect lipsita de rabdare fiindca din mai nu mai am deloc bucatarie, deci am supravietuit doar cu bbq si crap food si nu am mai facut o chestie serioasa si adevarata de am si uitat cand...si ma mananca palmele, sa nu mai spun de stomac :)

Intre timp am gasit si fermierul satului asa ca avem zilnic lapte proaspat de la tanti vacutza prin urmare si branza, smantana si iaurtel...cu toate grasimile necesare unui gust impecabil!

Pe plan profesional treburile merg de la bine la mai bine doar ca asta inseamna (nu stiu de ce) mai multa munca si mai multe responsabilitati. De luni incep un nou set de experimente in sala de operatie de data aceasta la operatii pe creier - asta inseamna ca experimentul a trecut de Comisia de Etica. Din septembrie incep sa lucrez in paralel cu proiectul actual pe un alt proiect pe care l-am adus in divizie cu experimentele si modelarile mele anterioare, asa ca mi-s tare mandra de mine.

In casa pe langa bucatarie am schimbat complect instalatia electrica asa ca acum in loc de doua sigurante avem vreo 30, prin urmare acum putem pune oricate alea in prize ca nu mai sar sigurantele, a aparut si pamantarea, reteaua de curent pentru curte si garaj si lampionul la intrarea in casa. Ne-am daramat un perete intre veranda si sufragerie si l-am remodelat, asteptam cu nerabdare noua scara.
Cum de la inceputul acestei luni am intrat in procesul de reproducere... nu, inca nu e nimic, doar ca am deschis usa :) urmatorul pas in renovare sunt dormitoarele de la etaj - chit ca planul era acoperisul si dormitorul de sub acoperis.

Am mai facut mici excursii prin zona si prin germania, dar nimic foarte spectaculos si grav e ca vara asta nu se intrezareste nici o iesire in afara de o eventuala excursie in tara, care la cum arata starea vremii s-ar putea sa o aman pe termen nelimitat ca nu am nici cea mai mica dorinta de deshidratare si insolatie.

Cam astea ar fi pe scurt noutatile.

Va pup pe toate cu mare drag (sper ca nu m-ati uitat) de saptamana viitoare poate mai revin si cu ... retete...ca doar deh, vine instrumentarul...

Esme

Mergi la inceput

esme bine a revenit

monica

Mergi la inceput

A aparut Esme! Ti-am mai zis ca imi plac florile tale! Asteptam pozele cu bucataria si apoi... retetele!
Eu mai am un pic si fac depresie de la caldura!
O seara buna, indata iesim si noi prin cele parcuri sa ne mai aerisim!
Pa, Elena

Elena - mami de www.babiesonline.com/babies/g/gabrielacapraru/" target="_blank">Gabriela (12.04.2007) si www.babiesonline.com/babies/g/GeorgeC" target="_blank">George (6.09.2002)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=2982d59ca18ccf32422fed" target="_blank">Poveste fara sfarsit!

Mergi la inceput

hello scorpiutelor,
moama nici nu vreau sa ma gandesc e pofta o sa-mi faca esme...numai cand mi-aduca minte ce retete zicea ca a facut
ce faceti fetelor?cum va distrati pe caldura asta?
noi pe-aici pe langa casa la un gratarel si apoi in parc, baietii la o partida scurta de pescuit...si cam atat..
va pup pe toate

monica

Mergi la inceput

Duminica frumoasa... noi mergem spre seara la tara unde il debarc pe George si maine ma apuc de zugravit bucataria... daca tot e cald, macar sa am motive sa ma plang!
Pup!
Elena

PS Cuscra draga, am vazut ca e horor de cald in Tm! si la Georgi in Slatina... adica mai cald decat in rest! Cum biruiti canicula?

Mergi la inceput