Minunatele Scorpiutze (43)
Raspunsuri - Pagina 21

vbartan spune:
pupam si noi scorpiutzele
Si la noi e racoare si mai ploua din cand in cand.
Multumim pentru felicitarile pentru primul dintisor.
Astept sa se trezeasca pitica sa ii dau sa pape si sa iesim la aer daca nu ploua.
O zi minunata va dorim si va pupam
Nina mamica de Renata Maria (15 aug. 2006)
www.flickr.com/photos/sweetmoments/" target="_blank">Poze cu noi
Cat sunt eu de mare

monica-elizabet spune:
salutare scorpiute,
azi mi-am luatt in sfarsit papucei si ma gandeam la gaby a noastra cum ne arata ea atatea modele de papucei...oare ce mai face? de ce nu mai intra pe la noi?
toata ziulica am halaiduit prin oras dar am mai gasit cate ceva din ce cautam...si pentru mine si pentru astia mici...
va pup pe toate
sa aveti somn usor
monica
mami de alex(7 iunie 2001)si ruxi(16 dec 2004)

Ana68 spune:
Salutare fete,
Monica,sa stapanesti sanatoasa papucii...si uda-i repejor sa nu se rupa....hehehehehehe...la prima ploaie iesi cu ei pe picioare...
Gaby e bine...numa' ca treaba pe ea e cat casa...
Dragelor...va pupez si va doresc o zi excelenta...si sa auzim numai de bine!
Ana-Maria,mami deAlex&Luana

HelleneC spune:
'neata scumpelor!
Asta noaptea a plouat si a turnat de... nu am putut sa dorm bine! Asta mica in schimb, doarme de rupe (sa nu o deochi), se trezeste si se moftureste doar daca ii e foame, si e ca ceasul, stiu ca e ora 3 cand o aud!
Cuscra, se pare ca nu mai pot iesi la agatat zilele astea, sunt "trrrrista", cum spune ginere'tu cand ceva nu e pe placul lui! Sa stii ca am mari sanse cu fii'mea, mereu aud pe strada "ce bebe frumos" si alte de astea, sau ma opreste cate cineva sa imi ureze de bine ca e frumoasa... ma laud si eu ca cioara, ca nu am sanse sa o duc sa o promovez de mica aici la noi in targ. Daca eram prin capitala cred ca eram pe la castinguri ceva.
Monica, sa iti fie de bine cu papuceii noi!
Gaby e cu treaba ea, dar e si happy, asta simt eu!
O zi buna, ma retrag la treburi, sa vad ce mai am de facut azi!
Elena
Elena - mami de www.babiesonline.com/babies/g/gabrielacapraru/" target="_blank">Gabriela (12.04.2007) si
www.babiesonline.com/babies/g/GeorgeC" target="_blank">George (6.09.2002)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=2982d59ca18ccf32422fed" target="_blank">Poveste fara sfarsit!

Ana68 spune:
Cuscrita draga...nu mai spune ,bre,asa de Gabita mica...ca nu se stie de unde sare iepurele vreodat' si te trezesti ca ai un VIP la casa omului....De frumoasa...iui!... e frumoasa foc mititica,cum sa nu?!
O printesa in toata regula...si sa fi mandra mamico,ca te opreste lumea sa stucheasca frumusetea....si nu cred ca la capitala chiar umbla cainii cu covrigi in coada...Eu stiu pe cineva aici,la Timisoara,o pretenuta de-a mea....care are fetita de mititica model...si merge cu ea la castinguri si ii face albume si alea-alea...cata agitatie,cat stres si cati bani cheltuiti...nu cred ca ai vrea asa ceva....si in plus tre' sa dai rau din coate si sa le ai cat mai ascutite sa ajungi sus....ca sa nu mai pomenesc cat tre' sa imparti in stanga si in drepata ca sa intretii relatiile....asa ca...pentru oleaca de glorie...toci nervi,timp si bani cu camionul...Sa fiti voi sanatosi,asta e important!
Va pup ,dragilor si va doresc numai bine!

HelleneC spune:
Ano draga, noroc ca nu posed coate ascutite, ma alint si eu ca as duce-o, asa am zis si la George, dar nu ne ajunge timpul sa facem ce trebe pe aici, d'apoi sa mai si umblam fleaura dupa succese. Daca va vrea ea ceva cand o sa creasca... o sprijin ca e fii'mea, numai sa nu se marite cu un columbin batran ceva... ca fac apoplexie
! Io am auzit ca si miss'urile astea pe licee sunt cumparate, asa ca trebuie sa strangem tare din dinti si sa ne cautam job-uri si relatii
(glumesc, sa stii, ca asa vreme mohorataaaaa eee!)!
Va pup, fetele, pe unde va plimbati?
Elena - mami de www.babiesonline.com/babies/g/gabrielacapraru/" target="_blank">Gabriela (12.04.2007) si
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=2982d59ca18ccf32422fed" target="_blank">Poveste fara sfarsit!

Anina_n spune:
Fetelor, va pup si eu, pe fuga....
Dimineata pana dupa-masa cu serviciul, iar dupa-masa pana seara, afara la joaca....cu fetele mele.
De aici, alerg la cumatra mea (mama finului meu) sa pun poze noi pe net, cu fetele, din vacanta. Maine, sper sa reusesc sa va scriu mai multe....
Pupici, tuturor !
Nina, mami de

Diabet zaharat la copii, Copii din 2002, Copii capricorn

monica-elizabet spune:
salutare scorpiute si multumesc mult de urari...pai sigur ca ud papuceii...poftiti
si o felie de cozonacel fierbinte
monica
mami de alex(7 iunie 2001)si ruxi(16 dec 2004)

Ana68 spune:
Saluti si de la mine...
Cuscra...ce face mititica?Sa pupi ginerelu' si cuscrita mica de la mandea si salutari lu' cuscru'....si sa aveti un weekend minunat!
Monica....buna prajiturica...weekendul asta,cand 'oi bea un pahar de suc,am sa zic ca-i de la tine,pentru papuceii tai noi!....hehehehe...
Ninocika...m-ai ucidirat cu pozicile....toate 168 le-am vizionat si bine ca mi-a dat prin cap sa le pun pe slideshow....frumoase poze si frumoase protagoniste....Tare dulce e Cristinuta...!!!!Parculetul ala cu trenuletul din lemn e langa blocul vostru?!Va pup si sa aveti weekend placut!
Restul scorpiutelor,va pupez in gashca pe toate si va doresc un weekend formidabil!Noi plecam dupa amiaza la Medias si venim duminica seara,Marius are intalnire de 25 de ani cu colegii de la liceu....asa ca ne chefuim sambata....Pupicei!

HelleneC spune:
Sa aveti un weekend de exceptie!
Eu sunt printre mopuri si mochete... maine plecam la soacra si asa ca fac azi treaba de maine! Pe gabi tocmai am adormit-o, e o fetita de exceptie (ca mama'sa, "ofcors"!) mai nou si-a reglat somnul de noapte si de la 10 pana la 4... doarme neintoarsa, apoi de la 4 se mai foieste, dar silentios pana la 8, deci... a crescut. Ieri era sa uit ca a implinit 3 lunisoare. Dar le serbam duminica cu ceva, sigur nu ratam momentul!
Cuscro, te pup si distractie placuta la Medias (ma rog, eu zic ca te distrezi...), azi il aduc pe ginerica acasa, cica e plin de bubite de la alergia lui facuta vesnic acolo, dar o sa ne treaca si o sa redevenim frumosi!
Monica, pai tu ai facut cozonaaaac? Mi se pare o chestie super grea, nu am curaj sa framant inca asa ceva! Banuiesc ca nu mai este la ora asta nimic!
Nina, ti-am mai zis, super faine pozutele! Acum stim ca ai o fetita frumoasa rau... dar mama e pe masura!
Indata incep sa strig cataloguol aici, ca prea ati dezertat toate, fix acu' cand m-a apucat si pe mine scrisul!
Weekend placut, Elena