Doar cu buletin sau cu pasaport?

Doar cu buletin sau cu pasaport? | Autor: Zenobia

Link direct la acest mesaj

Salut.

Am o nelamurire. Trebuie sa plecam in Franta in vara asta. Mama si fratele meu nu au pasaport, si as vrea sa stiu daca e nevoie de pasaport sau se poate pleca numai cu cartea de identitate? Tot aud zvonuri cum ca nu s-ar putea pleca decat cu buletin european...

Cum e pana la urma?

Multumesc mult.

Votati-l pe Gagas cel frumos www.caini-pisici.com/index.php?page=concurs_caini_pisici&poza=1079&pagina=1" target="_blank">aici
www.margento.ro" target="_blank">Zenobia
Barzoiul buclucas
Poze1
Poze2

...iar porcii aduceau a oameni si oamenii a porci, ca nu mai stiai care e care.-> Ferma Animalelor[/i]

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ely29 spune:

Buna,

Si eu am aceeasi problema. Am vb cu o prietena de-a mea care lucreaza la aeroport si mi-a spus ca e ok sa pleci si cu buletinul. Nu ar tb sa fie nici o problema ptr statele UE.
Bafta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns motanik spune:

E suficient buletinul pt statele UE, cu exceptia celor 3 cu care inca se negociaza (Cehia, Cipru, Suedia).

--------------------

Andra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Zenobia spune:

Super, multumesc mult de tot!

Votati-l pe Gagas cel frumos www.caini-pisici.com/index.php?page=concurs_caini_pisici&poza=1079&pagina=1" target="_blank">aici
Barzoiul buclucas
Poze1
Poze2

...iar porcii aduceau a oameni si oamenii a porci, ca nu mai stiai care e care.-> Ferma Animalelor[/i]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crista-s spune:

Zenobia .. sa aiba obligatoriu carte de identitate ( card) si nu buletin ... ma refer la persoanele mai in virsta caci multi dintre ei au ramas cu buletinul de hirtie si cu el nu se poate iesi din tara .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda141 spune:

Poti sa iesi cu buletinul sigur.

Sa il ajutam pe Alexandru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Zenobia spune:

Da, Carte de identitate au. Am zis Buletin din obisnuita. Slava Domnului ca nu mai trebuie pasaport...

Barzoiul buclucas
Poze1
Poze2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AnaGN spune:

Buna,

Teoretic si practic nu iti mai trebuie pasaport, insa eu mi-as face. E doar 1oo ron si nu mai sunt cozile de pe timpuri.
CI nu au sisteme de securitate fff mari si riscati sa va tot ia la intrebari vamesii pe unde mergeti.

Si nu prea e placut.
E bun un pasaport, mai ales ca acum se emit pe 10 ani.

Alegerea e a ta, dar eu tot de pasaport ma folosesc de 1 ianurie si a fost ok.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

in tari de genul Franta, germania, Olanda, Austria e perfect OK.
Insa in Lituania (e UE din 2004) la aeroport n-au stiut ce-i cartea mea de identitate:)

nu vroiam discutii suplimentare, asa ca am aratat si pasaportul....

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carlin21 spune:

Eu lucrez la aeroport si britanicii si irlandezii am vazut ca circula cu pasaport in Spania. De ce oare?
Si aici se accepta cartile de identitate pt romani, nici o problema.

Oricum mie pt a calatori in alta tara mi se pare mult mai sigur pasaportul. N-am de gand sa calatoresc cu buletinul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AnaGN spune:

Carlin, britanicii nu au carti de indentitate. Si nici nu vor unii dintre ei. E un intreg scandal de vreo 2-3 anisori in UK pe tema asta. Pentru ca oamenii astia daca nu aplica pt pasaport, si nu isi iau carnet de conducere nu prea au cu ce sa isi dovedeasca identitatea la ei in tara, ce sa mai vorbim peste hotare. Ca nu multi oameni merg cu certificatul de nastere dupa ei, si oricum ala nu are poza (poate aia de la 1 zi)

Si au tot vrut sa introduca dar unii s-au opus si tot o amana.
Nu stiu daca te refereai la Irlanda - tara. Dar probabil ca e la fel ca in UK, insa nu stiu sigur

Mergi la inceput