Juniori de iunie-iulie 2003 (1)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anamaria spune:

salutare fetele !

sunt pe aici, n-am disparut... va citesc zilnic... n-am mai scris ca am zis sa mai las si altii sa vorbeasca...

anyway, sunt destul de departe cu gandurile mai tot timpul, stiti probabil ca am amandoi copiii la mare: tudor e cu socrella la navodari si bogdan cu ai mei la eforie sud. mi-e atat de dor de ei ca simt ca explodez, tudor e plecat deja de 3 saptamani si frate-sau de 2!

vineri sau sambata mergem noi sa-l recuperam pe tudor si socroshenia - se pare ca si pe bogdan, care vrea la mami, s-a saturat de mare! sper ca apa in incalzire continua din ultimele zile sa-l convinga sa mai stea cateva zile, pana se intorc si ai mei...
daca nu, venim acasa in formatie completa!

imi tiuie urechile de cata liniste e la noi in casa, m-am plictisit de asa program linistit in 2, de atata tv, calculator, mese in oras (ca mi-e lene sa mai gatesc acasa, doar pt noi la ce folos efortul??? ) si orice vreau eu...

imi vreau copiii inapoi, mi-e dor de galagia si ciupiturile si jocurile lor, de mofturile de la masa si de scooby doo!

_
ANAMARIA, o mami ca in filme:

Nascut pe 4 iulie (2000) si

Vineri, 13 (2003)

poze cu frumosii mei (si nu numai )
DRAGOSTEA NU INSEAMNA DOI OAMENI CARE SE PRIVESC UNUL PE ALTUL, CI DOI OAMENI CARE PRIVESC IN ACEEASI DIRECTIE ! Antoine de Saint-Exupery

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns romana spune:

La multi ani !
pentru ziua de 8 iulie pentru Teodora, David si Tudor
La multi ani!
pentru 10 iulie Alexandra

Anamaria Daca tot esti asa de odihnita si de dornica de copii hai sa facem schimb, de fapt un semischimb. Dau eu trei bucati de pitici super-energici si cu un milion de dorinte si cereri pe zi, pentru 2 saptamini, ca sa ma odihesc atit fizic cit si psihic. Daca vrei il trimit si pe sotul, ca sa nu mai gatesc nici eu . In timpul asta mai invat pentru examenul auto din 24 iulie .
Ce ma fac??? ... m-am programat la examen si eu nici nu am terminat orele? Mai am 2 sedinte miine si poimiine si apoi trebuie sa mai planifice instructorul inca 5 sedinte in conditiile in care are programul full. Nici nu stiu daca o sa termin orele, iar eu vroiam si ore suplimentare.
Si toate astea din vina lui ca nu a vrut sa-mi puna orele de 3 ori pe saptamina. Ba mi le-a mai si anulat.
Oare trebuie sa cotizez? Si aici?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Magdone spune:

LA MULTI ANI ! DAVID, TUDOR, TEODORA SI ALEXANDRA!

eu mi-am propus sa ma mai calmez, la ce folos sa-mi fac nervi ca tot degeaba oricum ma enerveaza toata lumea si nu mai suport pe nimeni La servicu nu mai zic mi s-a pus o pata mare si neagra pe toti.
Are dreptate Dana, ca poate schimbarea care am facut-o poate acum m-a ajuns...cine stie...

Romana, nu-ti face probleme cu examenul, important e sa-l iei, de condus inveti dupa aia, din experienta vorbesc

Sunt bucuroasa macar ca am reusit de aranjat petrecerea de sambata de ziua lui Razvan, sper sa iasa frumos.
si ca plecam si noi in concediu in august la mare (adica la un lac mai in nord) unde am fost si anul trecut si a fost bestial. de-abia astept.

va pup

Magdone si Razvan (19.07.2003)
_
"Pentru a castiga ceea ce merita sa ai, s-ar putea sa fie nevoie sa renunti la tot ceea ce ai deja."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Maadi spune:

"La multi ani ALEXANDRA!"
"La multi ani STEFAN!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nma spune:

La multi ani! tuturor copilasilor.

Amik ma bucur ca nu mai aveti probleme cu mancarea. Si Alex al meu ar fi vrut sa mergem si noi la bunici. Eu probabil il voi ma trimite inca o tura. Pacat ca stau asa de departe socrii.
Spor la renovari.
Cu sarcina e bine ca iti faci investigatii. Tot timpul vei gasi contaargumente.

Mihaela concediu placut!

Anamaria mi-a placut povestea. Imi pare rau ca ai avut probleme, dar povestesti haios.

Magdone sanatate multa lui Razvan. Petrecere frumoasa sambata.

Madi sa va fi de bine concediul. Noi vom merge de ziua lui Alex la Mc Donald`s caci nu prea avem variante. A doua zi vom merge la un gratar cu toti prietenii.

Romana bafta multa la examen!

nico34+ 21.07.2003
www.flickr.com/photos/9282960@N06/" target="_blank"> poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nma spune:

noi suntem bine. alex a venit acasa. e putin mai rasfatat dar ii trece. nu am reusit sa il inscriu la inot. am fost la doi antrenori si au spus ca e prea mic. el saracul tot spunea ca e mare si stie sa inoate. o sa-l invete sotul daca o sa fie timp.
sambata aceasta are nunta fratele meu asa ca e putina agitatie pe la noi. am reusit sa-i fac si rezervare lui alex la Mc pt ziua lui.

pupici la toata lumea

nico34+ 21.07.2003
www.flickr.com/photos/9282960@N06/" target="_blank"> poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aditzu spune:

Buna Fetele,

La multi Ani ! tuturor sarbatoritilor , multa sanatate, fericire si mult noroc.

In sfarsit , dupa 2 luni infernale in care am tras ca disperatii ne-am mai relaxat la servici asa ca mai am timp sa respir un picutz si sa visez la concediu. Pe 4 august plecam la Albena 12 zile si dupa aia o saptamana la Bran, de abia asteptam si noi si copilu'.
Irina sta in continuare in Tineretului la soacra-mea iar noi mergem dupa amiaza la ea si iesim impreuna afara. La 10 ajungem acasa in fiecare seara cu joggingul facut de cat ne alearga copilu prin parc.

Madishor - mama - mama ce regim spartan au, lei scot din ei , sa ne zici cum s-au descurcat.
pitzinuca - la ce gradi l-ai dat pe Andi ?
Madic - ti-am trimis PM, vreau multe - multe detalii si pareri despre hotel, tot la Laguna Garden mergem si noi in august.
Pentru petreceri copii insula copiilor mi se pare o locatie excelenta.
romana - succes la scoala, din pacate eu am picat la traseu prima data si sunt programata din nou pe 31 iulie.
Maadi - sa ne povestesti cand incepe Calin la inotul.

Poze noi - cu copilu' in parcuri:
http://good-times.webshots.com/album/553652852HKnUBS

Pupici Adi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madic spune:

Aditzu - ai PM, poze cand ne invrednicim sa le descarcam.

Madi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns martta spune:

Buna, fetelor!

Urez si eu La multi ani juniorilor sarbatoriti!
Cred ca anul asta tind sa devin calator profesionist! Dupa Grecia si munte, am reusit sa mai mergem cateva zile si la Baile Olanesti,Caciulata, Ocnele Mari si Baile Govora. Pe acestea din urma le recomand insa numai celor impatimiti de ape termale si minerale.... La intoarcere m-am enervat pt ca am avut accesul pe forum restrictionat. Dupa ce le-am trimis un mail, mi-au spus ca din cauza unor probleme tehnice.
Copiii sunt sanatosi. Au rezistat excelent deselor iesiri avute.
Poze n-am reusit sa pun inca.
Observ ca lipseste cu desavarsire Crisotexa, ca Nma se apropie de termen(tinem pumnii!), ca Romana urmeaza sa obtina permisul(multa bafta!) si ca atmosfera generala e de petrecere si de concediu!
Va pup pe toate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amik spune:

multumim pentru urari!!!

am sarbatorit in familie, nu a fost cine stie ce pentru ca toti eram pe fuga!important e ca fata mea a implinit 4 ani!!! era asa de dulce!atat de frumusica!nici nu imi vine sa cred ca au trecut atatia ani!

acum alexandra a plecat cu socrii mei la munte. este foarte fericita!ieri s-au dus la calarie, au facut drumetii prin padurice...
mi-e un dor de ea de nu mai pot!

Alexandra mare, Alexandra mica(10 iulie 2003)

Mergi la inceput