~*Imprevizibili martie-aprilie 2004*~ (84)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ela76 spune:

'Neata!
Am mai pus poze noi, daca vreti sa vedeti

Edit: 'Neata, Clau, nu vazusem postarea ta. Imi venea sa rad, citind, ca cica si eu sunt aia mai rea in familie Alexandru creste, are deja 5 kg si jumatate, la 5 saptamani, mai scanceste uneori de burtica, dar in general e destul de linistit si nu ma plang.

Ela, Cristina (21.04.2004) si Alexandru (04.06.2007)
Albumele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mickyyy spune:

Buna si de la noi.
Cam lenese in ultima vreme...pe pagina a treia....in cadere libera!

Ela, sa-ti traiasca grasunelul . Esti tare curajoasa...s-o lasi in tabara. Noi le caram mereu dupa noi, dar singure n-as fi in stare sa le las.

bebe, succes cu dizertatia, poate cine stie, apuci s-o susti! Ca daca vine al doilea bebe ....o sa fie si mai greu! Hai, spor la treaba, de ce sa nu mai ai cum?!

gabi, sunt sigura ca va descurcati. Noi n-am facut drumuri atat de lungi cu fetele pana acum, am fost la bulgari, o sa mergem la vara in grecia, dar cu exceptia celui care va urma in vara (grecia), restul sunt toate sub 5-600km, adica maxim 12h de mers. Noi plecam noaptea cu ele cand e de mers lung, si dorm in masina mai mult de jumatate din drum .

Laura, Claudelu, multumesc de incurajari. Stiu, sunt perioade si perioade, unele mai bune, altele mai rele, eu am avut una mai naspa. In mare am revenit pe linia de plutire, mai putin profesional, unde n-am nici un chef de munca, si-mi ies toate anapoda.

Noi ne pregatim de-o iesire mica la munte, plecam vineri dimineata si ne-ntoarcem luni, undeva la munte, izolati de civilizatie (totusi am inteles ca ar fi semnal la mobil , ca cel mai apropiat sat e la cativa km, iar drumul, ultimi 10km sunt criminali, o singura banda, pietruita, si serpentine pana-n varf de munte. Asa ca am zis ca la asa drum e cazul sa ne luam masina noua , saptamana trecuta ni s-a pus pata, luni am semnat contractul, si probabil maine seara o sa o luam. Nimic senzational, am ramas tot la Renault, doar ca am trecut de la Clio la Megane.
Si tot la capitolul noutati, Daria a inceput de la 1 gradinita , uite o poza chiar din dimineata primei ei zile de gradi. Nu stiu cum am reusit s-o pun intr-un album vechi, oricum sunt doar 3 poze noi acolo , ca mai multe nu mi-a trimis barbatul pe mail (le-a downloadat pe toate la el la serviciu si nu le-a adus acasa pana acum).

Cam astea ar fi noutatile pe la noi.
Am fugit, ca-i tarziu si mai am o gramada de rezolvat. Pupici si ne mai auzim!

Mickyyy si cele 2 fete cucuiete: Malina Ioana (www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34545" target="_blank">31.03.2004) Daria Maria (www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=58164" target="_blank">22.06.2005)

www.acsis.ro/2lasuta.php" target="_blank">Ajuta-ma sa cresc langa mama mea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebe2004 spune:

Fetelor haideti sa ne revenim, ca am ajuns pe pg 3.
Clau, nu ma supar, Doamne fereste. Pai eu astept sfaturi, nu am de ce sa ma supar, ca altfel nu va mai spuneam. Am incercat toate metodele, zic eu. Am incercat si cu frumosul si vb bune, cu ridicat tonul, chiar si cu tipat la el cand imi ies si eu din fire. Astept gradinita, ca sper sa se schimbe acolo. Poate e si vina noastra ca l-am lasat sa stea cu bunicii. La el cred ca trebuia o bona.
Hai, mai veniti cu povesti.

Andreea, mami lui Alexandru (26 apr 2004)
noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ela76 spune:

Va pupam cu drag, noi azi avem botezul si apoi vom pleca la Odobesti. Daca mai pot intra pe internet de acolo, va mai dau vesti.
Sa auzim numai de bine!

Ela, Cristina (21.04.2004) si Alexandru (04.06.2007)
Albumele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codritu spune:

Comorile lui mami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns malina_mircu spune:

salutare

In primul rand pupici la toti copilasii frumosi de pe site.. care mai de care.

Ela ce grasunel este !!! Bine ca manaca bine ca Dani a fsot tare mofturos! Ai curaj sa o lasi in tabara. Sa ne spui si noua cum a fost. Pe 15 ziceai ca a fost botezul? Pozeeeeee!!!!

Miky LA MULTI ANI Dariei si felicitari pt prima zi de gradinitza. Felicitari pt masina! Si concediul o sa va faca sa va simtiti mai relaxati. Da da si Gabi are dreptate cateva zile singuri(Dani a stat o sapt intreaga la bunici) fac minuni (ca toata lumea are nevoie).

Gabi noi am mers anul trecut pana in Grecia si a fost ok (desi am stat f mult in vami). Si l-am antrenat si la mare si la Arad... Pt copii este mai usor decat pt noi se adapteaza mai repede. Iar cumnatii au fost cu fetitza de 1 an si jumatate pana in Italia si au fost f incantati.

Mariana am schimbat traseul de intoarcere din Moldova si cred ca ne intoarcem prin Maramures si Cluj (in jur de 30 iulie)... Sa-mi dai si mie nr tau de tel... Paote reusim sa ne intalnim.

Simo la copilasi frumosi. Poate pui poze si de la lectiile de inot sa vedem si noi cum e pe la voi. Si de la piscina ;-))

Andreea se mai calmeaza el in timp. Adevarul este ca e ca un titirez plin de energie . Dar mi-a plact ca are o alira ff atletica :-)) Iar la faza cu apa m-am speriat si eu d-apoi tu. Cam asa este si verisoara lui Dani micul kamikaze, cade pica se loveste se ridica si o ia de la capat. Mi-a parut super bine ca ne-am revazut, ca l-am cunoscut pe Alexandru in persoana. Imi pare rau ca am uitat sa facem poze :))

Clau .

Laura imi place noua ta freza. Si eu sunt lesinata rau de cladura...

Am pus si pozele de la mare aici: http://family.webshots.com/album/559726843BZcSgN (nu sunt assa de multe ca am cam busit aparatul din a treia zi). Ne-am simtit ff bine, am fost cam statici anul asta: plaja, mancare, somn si se la capat :-)). Se pare ca noi cu continuam bolile si pe vara.. o raceala inceputa la mare a recidivat si a facut rosu in gat cu 40 de grade (am ajuns la injectabil cu zinacef si gentamicina il doare fundul de nu mai poate). Dar mai avem 2 zile si scapam. Speram sa fie bine..mai ales ca duminca ziceam ca plecam in circuitul in Moldova...

Sper ca nu am uitat pe cineva..

pupici
Malina siDanutz (5 aprilie 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codritu spune:

la toata gasca.

si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebe2004 spune:

Gasca adunareeeea!!!
Sper ca sunteti bine cu toate si toti. Concedii?
Hai sa ma dau putin mare, ca am luat dizertatia aia, dupa ce am stat ieri la coada vreo 6 ore sa sustin lucrarea.
In rest, cald ca si pe la voi, azi parca as face o plaja.
Va pup.

Andreea, mami lui Alexandru (26 apr 2004)
noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mickyyy spune:

Am intrat doar cat sa v-arat pozele de la munte...abia azi mi-am facut timp sa le pun pe net.

Le gasiti www.dropshots.com/mickyyy" target="_blank">aici

Mickyyy si cele 2 fete cucuiete: Malina Ioana (www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34545" target="_blank">31.03.2004) Daria Maria (www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=58164" target="_blank">22.06.2005)

www.acsis.ro/2lasuta.php" target="_blank">Ajuta-ma sa cresc langa mama mea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LauraFlo spune:

MMMM, ce frumos Mickyyy ! V-ati distrat ? V-ati relaxat ? Sunteti mai bine ?

Sa ne dai si noua amanunte despre locatie, te rog. Poate o duc pe Daria si la munte putin.

Mergi la inceput