Constanta!!! (89)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

Bine v-am re-gasit!!!
De abia astept sa ne vedem...noi oricum avem in program zilnic parc, sat de vacanta, si plimbari...Ce bine e in vacanta!!!!!

Jo, nu am gasit ce mi-ai aratat iar sincera sa fiu niic nu prea am avut mult timp de cautat...la sfarsit de an scolar, se aglomereaza toate..

Isidora, sanatate!!! De abia asteptam sa vedem pozele cu fluturasul!!! Cred ca a fost cel mai frumos fluturas!!!

Roxa, masinutele sunt...scumpe 40.000 un ticket...hihi!!!! Si copilul nu vrea doar o data...iar drumul nostru trece cam des prin sat!!! (cand ne vedem? in we?) Io am tot nr de anul trecut de tel...

Cornelia, vreau sa ne vedem si noi...sa il aud pe Stefan cum turuie...hihi...(de anul trecut imi aduc aminte ce vorbaretz era!!)

Eu sunt in vizita la socrela si ma relaxez...

It is not giving children more that spoils them; it is giving them more to avoid confrontation

Sinzi, Radu si David bomba pisaloaga
:
varsta, poze, D-ale lui David

Mergi la inceput

Gabriela, da...maine vrem sa punem anunt...deci daca e interesata e valabil...

It is not giving children more that spoils them; it is giving them more to avoid confrontation

:

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lizuca spune:

Sinzi, iti dau numarul colegei mele, Nicoleta - 0722-924172. Presupun ca ai prefera sa eviti intermedierile inutile.
Pupici, Gabi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

de abia acum m-am invrednicit sa pun si eu niste poze de la petrecerea de sambata care oricum a fost tare frumoasa. http://community.webshots.com/album/559322818DlGuoV enjoy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crig72 spune:

hello!
Roxana multumesc pentru poze!Sper sa reusesc si eu sa mai pun cateva.
isidora sanatate multa!
mav ,jone la voi macar cad din pat nazdravanii dar la mine se da jos de buna voie si se culca pe jos pe unde apuca.Ii place cred mai mult pe tare decat pe moale mav cu ce ai determinat duritatea?culorile din pahar mi-au starnit curiozitatea.
Adinutza da un semn.
va pup!

www.dotphoto.com/Go.asp?l=crig72&P=038C&AID=4426358&IID=154054961" target="_blank">poze de aprilie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mav spune:

Crig, avea nenea un aparat, nu stiu cum se numeste.... De ce, am scris ceva gresit?! Poate unitatea de masura....?!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

buna dimineata
Cristina iti trimit pozele ca sunt mai multe si sa le ai in format normal. am si cateva cu Cornelia si Tatiana & co.
o zi frumoasa tuturor!
(eu ma duc sa editez mesajul anterior ca vad ca am pus link de doua ori.....)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nastasie spune:

buna si de la noi.noi de luni dupa masa ne-am pus branula.avem iar puroi in gat si pana vineri suntem pe injectii.asa ca stam acasa si abia dupa aia la cresa.va doresc tuturor o zi buna.

albumul meu
adriana&razvan 01.11.2004

Mergi la inceput

Am si eu nevoie de ajutor...
Cum pot sa trimit un pachet rapid in Bv (sa ajunga in 24 de ore)...??? Ca prin posta romana m-am enervat...dupa ce am asteptat vreo ora...nu aveam hartie alba sau cutie, am luat hartie alba(de la alta librarie, ca ei nu aveau, nici cutii), am impachetat...ca nu se poate sa trimit prin ultrapost ca ei au doar prioritipost care ajunge in 48 de ore, apoi l-a cantarit, are 3kg...max ei pot sa trimita doar 2kg!!!!!
Este cargo? sau cargus?? are cineva o adresa? sau dhl? sau ceva mai serios decat posta romana?

Gabi, am notat nr, mersi!!!!

Nastasie, sanatate multa!!!!

Roxa, vazui pozele, de abia astept sa vad realitatea

:

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LeeAnn spune:

Sinzi, FAN CURIER, TEL.0241/58.24.25, am sunat acum la ei, ajunge in 24 de ore, te costa 185.000, daca vrei, suna si da-le adresa.

Mergi la inceput