Constanta!!! (89)

Raspunsuri - Pagina 25

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lulu77 spune:

Rox ,il invat pe copkil de mic cu munca si responsabilitatile !

Sunt o ,nu-i asa ?

pentru tine !

Alina 31+ si 3 zile

"Nu exista funie sau lant care sa lege mai strans si mai iute decat itele dragostei!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lizuca spune:

Caldura mare, monsher! Bietele gravidutze, cit de greu trebuie sa le fie! Si eu am prins niste luni de vara cind eram bortzo, dar mi-am luat toate concediile posibile si nu mai ieseam decit seara din casa.
Incercam si noi sa ne bucuram de vacanta - adica fii-mea, ca eu nu stiu daca pup vreo zi de concediu pina in septembrie. Alisia mea abia asteapta insa gradinita, mai ales ca vor avea o locatie noua si frumoasa.
July, cum a fost in Ostereich? Teo e bine?
Fii-mea a avut febra destul de mare acu' doua seri, nu stiu ce ciudatenie a mai fost si aia - a cedat la Nurofen si a doua zi era ca noua.
Fetelor, daca aveti nevoie de bona, dati de stire, stiu pe cineva tare de treaba.
Va pup, o zi usoara va doresc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniela76 spune:

buna dimineata de la o graviduta de Constanta care se chinuie cu caldura mare.
V-am tot citit , dar abia acum am timp sa mai si scriu.
Tatiana iti urez succes in State, ma bucur pentru tine, mi-a spus Marci ca iti urmezi sotul.
Cristina tu ce mai faci? Mi-e dor de Mariuca, poate ne vedem la o inghetata in parc, ce zici?
Vreau sa spun de fapt ca mi-e dor de toti copii, de Pati, de Bia, de Andrada, de toti cei pe care ii cunosc, dar sigur ne vom vedea prin parc sau la plaja.

Eu am aflat ca voi avea o fetita , voi naste aproximativ in data de 09.10.2007 , deci voi trece toata vara cu burta mare, dar nu conteaza, suntem fericiti ca am reusit sa avem un copil al nostru.
Va pup si va voi citi in continuare

+25 sap cu bebe Alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

Dana wow ce bine ca ne dai vesti despre tine! sa va traiasca fetita si sa fie sanatoasa!
Alino nu esti sadica deloc, dar trebe sa stai cuminte...nu ai chef sa iasa Luca un stresat, nu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nastasie spune:

alina, si eu am lucrat pana in ultima zi.si eu am trecut toata vara cu burta ca am nascut in noiembrie.mai aveam putin si ma duceam cu masina la spital sa nasc.in a mea nu mai incapeam doar in a mamei mele.si sa stii ca fi-miu e argint viu.asa ca....mai stai si linistita.
roxana, eu ma pregatesc sa-i fac lui razvan vaccinul de 2, 6 ani.vroiam sa-l fac vineri dimineata si apoi sa-l duc la cresa.ce reactii are?ma gandeam sa-i duc niste supozitoare acolo si apoi sambata si duminica daca e ceva macar e acasa cu mine.

albumul meu
adriana&razvan 01.11.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lulu77 spune:

Mai fetelor ,eu as sta cuminte ,dar mor de pliktiseala acasa ,serios.

Si apoi am facut un pact cu al meu copkil ,sa nu ne stresam noi ,chiar daca muncim ,sa ii stresam pe alti ,adik pe cei de la munca , ca sotul nu merita stresat .
Deocamdata e ok ,cand chiar nu mai pot si nu mai pot ...frana .
Dar mai am aproape 2 luni ,chiar innebunesc in casa .

Alina 31+

"Nu exista funie sau lant care sa lege mai strans si mai iute decat itele dragostei!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

Ma faceti sa ma simt vinovata...
In concediu fara nici o grija... cand toata lumea munceste din greu...
Noi ne refugiem la soacra-mea la curte unde e racoare si bine, in casa avem AC, eu nici o grija, David cu bunicile si cainele prin curte...

It is not giving children more that spoils them; it is giving them more to avoid confrontation

Sinzi, Radu si David bomba pisaloaga
:
varsta, poze, D-ale lui David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

Adriana da-i o lingurita de panadol dupa ce ii faci vaccinul. si la el tot asa in cazul in care face febra pana il iei tu. dar nu e musai sa se intample asa, Patrick nu a facut deloc febra de exemplu. succes!
Sanzi nu ai de ce sa te simti vinovata. las ca vine concediul si la ine afara-s 34.5 grade. nici macar de plaja nu e.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nastasie spune:

mersi mult, roxana.stiu ca nu e regula, dar am zis ca e mai bine vineri ca sa-l pot duce si la cresa.ca altfel daca face reactii iar il tin acasa si nu ma duc la servici.asa macar e vineri si vine we.

albumul meu
adriana&razvan 01.11.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crig72 spune:

va salut pe fuga si va pup cu mare drag!
Daniela suntem bine.ma bucur muuult de tot ca va fi fetita!!!!sa fiti sanatoase!!
Controlul Mariucai a fost ok...acum ca si voi ne coacem dar nu la 35 ci la 40 de grade poate chiar mai mult.asteptam seara ca sa ne putem racori .
sanatate si pe curand!

www.dotphoto.com/Go.asp?l=crig72&P=038C&AID=4426358&IID=154054961" target="_blank">poze de aprilie

Mergi la inceput