Constanta!!! (89)
Raspunsuri - Pagina 24

jone spune:
buna dimineata si de aici.
plaja si musafiri in weekend.super obositor.
nu inteleg inca mofturile legate de plaja.eu plec de acasa cobor fix pe plaja si ma opresc si bag plaja la greu indiferent ca nu e nisipul de granulatie nu stiu de care.
ah.sambata am mers de am innebunit.am fost tocmai la neptun.si nu a fost prea placut sa merg atata pe jos de la masina la plaja, cu mainile ocupate cu copil cu catel purcel etc mai ales cand plaja in eforie e la 2 pasi e mine.
duminica am patit-o dar in eforie sud.nu le placea acolo unde faceam eu plaja asha ca am mai mers vreo juma de ora ca sa le placa.fix in aglomeratie.
in fine ...data viitoare fiecare sa faca plaja unde vrea :D
va pup si o saptamana buna.
jo si alexandra
recomandari,
home sweet home!

mihaela77O spune:
LeeAnn,directoarea de la ARLECHIN,se numeste luminita ionescu,daca te intereseaza si un nr de tel,spune-mi si ti-l dau cu placere!va urez o saptamana buna!
MIHAELA MAMI DE ANDREEA(03.04.1997)SI MIHAITA(25.09.2003)
mihaela

sinzi_ana spune:
Buna ziua si de la noi!!!
Si noi am tinut-o din bai in mare (dar la ore tare nocturne, de abia pe la 9.30 seara i-am scos din apa
) in terase si plimbari...
Am ajuns la concluzia ca e tare scumpa Constanta!!!
De la masinutele din satul de vacanta, la jucariile de plaja, la jucariile cu lumini (care s-au stricat in jumate de ora)...telecabina...si tot asa
Azi iar la inot si dupa-amiaza am programare la dentist...
Cred ca am sa iau un distonocalm inainte sau ceva...ca am emotii mai mari ca la nastere...
Mi-a povestit o prietena ca mai e o solutie : hipnoza...as incerca-o daca as mai avea timp!!!!
It is not giving children more that spoils them; it is giving them more to avoid confrontation
Sinzi, Radu si David bomba pisaloaga
: varsta, poze, D-ale lui David

mamacita spune:
quote:
Originally posted by dady68
WOW, Mamacita ce putin a ramas pana la nastere! Fugi in concediu...relaxeaza-te si ai grija si de tine...Doamne-cred ca n-as mai putea-o lua de la capat cu bebe mic....varsta isi spune cuvantul...am expirat...
Dady,nu te mai da expirata din cauza varstei,ca nu tine vrajeala

We asta am zis ca lesin,tare rau mi-a fost,tensiunea a sarit la tavan,drept care mi s-a dublat doza de Dopegyt,asta este,noi mergem inainte,sper ca pana la termen fara probleme mai grave...
Va pup si feriti-va de calduri,eu stau ca o balena esuata acum...
Alexandru,soarele nostru
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10724;307/st/20050425/n/Alexutu%27/dt/7/k/6333/age.png

ege spune:
buna!
si noi am fost ieri la plaja ,in eforie.apoi am fost la o cherhana in olimp si am mancat un bors de peste,saramura si icre.super locatia,super mancarea.
maine particip la un concurs ,pt un job.desi nu cred ca am sanse,incerc.
ege este bine,in afara faptului ca doarme f tarziu.
am dat avans pt vacanta.plecam pe 12 septembrie.abiA astept.
zilele trecute ege si-a inghitit (cred eu),incuietoarea la bratara.m-am uitat in kk ,nu am gasit-o.e vreo probl?tr sa ii fac echo?
va pup si va doresc o sapt super.
sa imi tineti pumnii maine
ege si arzu ege (30.09.2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/fisun_regep/my_photos

Oana spune:
Tania, bine ai zis, ce s-a mai inaltat Paul, ca el doar asta face, cu greutatea stam mai rau... Daca s-ar si ingrasa in acelasi timp ce bine ar fi...
Sinzi, ca ai zis ca jucariile cu lumini au tinut putin, si noi i-am luat sabie din aia luminata si a tinut, dar i-am mai luat si un balon care in 3 minute s-a spart...uite asa am aruncat si noi banii prin satul de vacanta si mamaia, l-am mai dat si in toate prostiile alea, la masinute s-a lovit cu obrazul de volan, a cazut si si-a julit genunchiul, etc.
Ei, asta e, acum a plecat sper sa ii mearga bine la bunici.
Tatiana, multa bafta si sa reusiti in marele pas pe care vreti sa il faceti. Oricum ne mai scrii aici pe forum ca si Sinzi.

roxanaz spune:
neata
si azi cald cald, la ora 8 erau 25 de grade.
Fisun tinem pumnii. de ce sa nu ai sanse....incerci! nu ai nici o treaba cu Ege, de ce sa ii faci ecografie. unde plecati pana la urma?
Oana hihihi lasa ca o mai pune si Paul ceva pe el....la un moment dat. nici voi nu sunteti niste grasi
o zi frumoasa tuturor!

lulu77 spune:
neatza si de la noi
Eu ma topesc incet ,incet dar sigur de caldura ,am zis ca rezist dar uite ca nu este asa ,este criminal .
Sunt inca in stres ,mai am un examen maine si gata sesiunea si anul acesta ,sper sa fac fata si la cel de maine caci ieri am avut unul si mai aveam putin si ma intindeam pe banci in clasa de cald .
In rest munca ,munca si ..plimbari ,odihna .
Tot zic in fiecare saptamana ca intru in prenatal ,dar uite ca nu ma indur ,tot se ivesc o gramada d efacut la birou si eu nu le mai termin ,iar altcineva......... nici gand .
Ati vazut cumva o statuie sau macar un inceput de statuie ,un postament ? Or ridica astia in cinstea muncii mele prestate si a faptului ca din atatea gravide in firma am ramas cam singura pe aici ?!?!?
Va pup si va doresc racoare multa ..ca aveti nevoie !
Alina 31+ si 3 zile
"Nu exista funie sau lant care sa lege mai strans si mai iute decat itele dragostei!"