Constanta!!! (89)
Raspunsuri - Pagina 19

mav spune:
Buna dimineatza!
Cornelia& copiii, Oani, multa sanatate!...
Cami, pupici pt papusica proaspat tunsa!
Sinzi, daca ai vrea si ai putea... sa ne dai si noua niste detalii (unde e hotelul, cum faci rezervare, cum ajungi acolo, preturi, etc) despre aventura voastra din delta, te rog mult! Mi-au placut mult pozele voastre, eu n-am fost niciodata in delta si mi-ar placea sa "recuperez" acum. Cu tantarii cum v-ati impacat? Scapam de ei daca folosim Autan, de ex?
Jo, ce cursuri ziceai ca urmezi?
O zi buna tuturor!
Mami de Sebi (04.02.2004)
"Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!" (Pam Brown)

roxanaz spune:
buna dimineata
Cornelia cum sunteti?? Stefan a luat tusea de la Maria? altfel....? Maria cum e? multi pupici si sanatate!
Anca cum e Oana?
Sanzi ff frumoase pozele, v-ati distrat cred!
Irina hhahaaha asta cu incapatanarea....e inclusa in pachet. nu cred ca trece vreodata
o zi mai buna tuturor!

nastasie spune:
lulu, si eu am fost la plaja cand eram gravida.si tot asa nu m-a interesat ce zice lumea.tu sa te simti bine.
albumul meu
adriana&razvan 01.11.2004

sinzi_ana spune:
Cornelia, sanatate multa la pitici si tie!!! Voi acolo pe malul marii la aerosoli, ar trebui sa fiti mereu feriti de raceli...
Cum mai esti azi cu gatul?? Poate ti-ar prinde bine cateva zile libere sa te odihnesti...
Camelia, dulce foc tunsulica!!!!!
Mav,
Hotelul la care am fost era pe o insula si se numeste "Paradisul Verde"...foarte bine ingrijit, extrem de curat, mancarea (adica pestele) ffff buna!!! Numai cuvinte de lauda...fac si excursi cu barca pe canale...
Nu stiu prea bine preturile ca patronul este prieten cu ai mei (dar am impresia ca o camera era cam 3 mil, am vazut la receptie).
It is not giving children more that spoils them; it is giving them more to avoid confrontation
Sinzi, Radu si David bomba pisaloaga
: varsta, poze, D-ale lui David

mav spune:
Sinzi, dar te rog, spune-mi cum ajungem acolo!?
Mami de Sebi (04.02.2004)
"Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!" (Pam Brown)

mamacita spune:
quote:
Originally posted by irina81
Dr Anastasescu e mai tinerel (si dragut) si are mai multa rabdare.

Cornelia,multa SANATATE, ce rau imi pare de voi;Oani,la fel.
Lulu,sa stii ca eu sunt doar cu o saptamana in urma ta,si muncesc cat doi doctori la un loc si am fost si la plaja si totul e ok,tu sa te simti bine,ca in rest...gura lumii n-o poti inchide si nici nu-ti poti ghida viata dupa"uitaturi"

mav,sper ca te-am linistit;daca mai este ceva,spune-mi.
Sanzi,nu stiu daca am apucat,dar mai bine sa-ti urez de doua ori decat niciodata:Bine ati venit si distractie multa si placuta!
Roxa,unde-i gradinita asta,3?Ti se pare ok?tot nu vreti sa facem topul preferintelor?

Alexandru,soarele nostru
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10724;307/st/20050425/n/Alexutu%27/dt/7/k/6333/age.png

roxanaz spune:
Sanzi David a mancat ce a prins?
mamacita mi se pare ok gradinita, si cerberului principal (adica mama mea) i se pare la fel. im vedea din toamna. este pe str. Dacia, a doua casa dupa reprezentanta Renault. topicul cu gradinitele l-am facut sticky la "Gradinite, crese, bone", adica aci: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=99765. ce zici sa facem pe acolo?

Fiquelle spune:
Buna, fetelor...
Sunt obosita, de la corectare..nu vad in fata ochilor...
Totusi am intrat putin, sa va salut si sa va spun ca la noi la gradinita azi s-a anuntat ca s-a depistat un caz de TBC la un copil de la grupa mijlocie. Este vorba de gradinita 56, cea din port. Daca este cineva aici (in afara de Mygirl si de mine) care are / a avut anul acesta copilul acolo, ar fi bine sa faceti un MRF copilului.
_
IUBESC VIATA!

irina81 spune:
Mamacita,chiar maine fac 26.Dar oricum e mai "tinerel" decat Tica,sau nu? Mai mult de 33-35 nu i-as da.
Irina si Matei-Cristian (1.sept.2005)
uite asa cresc eu