Constanta!!! (89)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Oana spune:

Tania, ce ai fi vrut sa iti cumperi din Sibiu si nu ai gasit?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisikuta spune:

multumeeeesc muult, ptr primirea prietenoasa si informatiile date. la toata lumea! am si facut programarea la dr tica, mergem azi, la 5 juma' si doamne ajuta! nu cred ca e ceva grav, intre timp a revazut o simedicul pediatru, si speram sa se corecteze. eu, mama trecuta de prima tinerete, si ca atare cam obsesiva, de mult am in cap ca trebuie dusa la ortoped, dar cu cine sa te ntelegi...ca medicul pediatru zice masaj de la 3 zile, dar degeaba, i am luat pielea de pe picioare cu masajul...
o zi frumoasa la toata lumea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

pisikuta ce problema are pitica ta?
Oana cum stati cu burticile?? totul ok?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ontica Camelia spune:

quote:
Originally posted by dady68

De mult un prieten mi-a spus de ce barbatii isi cauta refugiu la amante: nu pentru ca este mai frumoasa, ori mai desteapta, ci pentru ca e mai intelegatoare si ...nu are gura mare(aici ma incadrez si eu, hahahha, adica am gura maaare.)Am ramas paf la explicatia lui.Deci, ,,Ia aminte Darie,,

Bine ai revenit acasa Tania. Nu cred ca "gura mare" este singura vina, ci si curiozitatea . Ar trebui sa facem "clubul celor cu gura mare"? Ce fac fetele? Tu cum mai stai cu moralul?

La multi ani Andrei!

pisikuta bafta la medic, sa va dea vesti bune.

poze si www.dropshots.com/day.php?userid=173213&cdate=20070416" target="_blank">filme cu noi

Camelia & Alexandra -Elena (27 feb 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana spune:

Roxa mersic de intrebare, eu zic ca stam bine, astazi fiind prima zi cand s-a reintors la gradinita. Sper ca a terminat cu problemele, ca ieri a facut destul de tare kaki. Maiine oricum ne ducem iar la un control la dr. sa dam raportul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mav spune:

LA MULTI ANI CU SANATATE, ANDREI de iulyp!!! COPILARIE FERICITA!!! SA LE ADUCI NUMAI BUCURII PARINTILOR TAI!!!

Cami, Tania

7+ Mami de Sebi (04.02.2004)

"Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!" (Pam Brown)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cornelia spune:

La multi ani Andrei!

Pupici tuturor. Eu sunt pe aici, dar prinsa cu o groaza de treaba plus ganduri si nu prea pot lega fraze coerente.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marilen spune:

Buna-seara doamnelor!
Astazi am fost la dr.Ciobanu.Varsaturile Dianei-dupa parerea dansei sunt din cauza lipsei f.f.f mari de calciu si pe fond psihic(dependenta paterna, ma rog povestea e mai lunga).M-a trimis la clinica Psihosan pentru un examen psihologic si acolo mi s-a facut programare la psiholog Dumitru Tincuta.Ati auzit de ea? O fi buna?De fapt mi s-a spus sa merg la psihologul d-nei dr psihiatru Tamas de la Psihosan dar d-na dr. nu are psiholog...asa mi s-a spus...
Poate da lipsa calciului un astfel de dezechilibru metabolic?Si daca ar fi pe fond psihic...n-ar varsa mai des?Doar de 3-4 ori pe an?
Pur si simplu nu stiu ce sa mai cred!D-na dr.Ciobanu mi s-a parut f. buna dar f.fatalista(noroc ca ma avertizase cineva in acest sens)Mi-a spus ca deja are semne de pubertate precoce(la 8 ani) si o sa vad eu ce probleme o sa am din cauza asta de acum incolo...Referitor la ex. copro facut anul trecut la lab. de pe str. Farului(la care au iesit limbrici) , mi-a spus ca drii de acolo sunt obsedati, la toti copiii vad doar limbrici, ca daca avea asa ceva pana acum o mancau viermii de vie!...Nu stiu ce sa mai zic...

Si nu m-as plange de singuratate,ci as binecuvanta aceasta stare fertila si de-a dreptul implinitoare pentru fiinte ca mine care nu vor luna de pe cer,ci cerul senin si intreg in priveliste.Constanta Buzea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela77O spune:

avand baietelul bolnav,in ultimul an am stat mai mult prin doctori,asa ca dac nu este cu suparare,draga marilen,ti-as recomanda,sa mai mergi cel putin la doi doctori,sa vezi ce iti vor spune si ei,e totusi un copilas de 8 ani,cum poti sa fii atat de drastic si dramatic,ca medic?va urez toate cele bune si multa sanatate fetitei!

MIHAELA MAMI DE ANDREEA(03.04.1997)SI MIHAITA(25.09.2003)

mihaela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

neatza!
Marilen eu avand experienta hipocalcemiei acute pot sa iti spun ca unul dintre simptomele clasice este voma...dar totusi este insotita si de alte manifestari. Dianei ii reiese hipocalcemia din analize? nu stiu nimic de dr. Dumitru. stiu doar ca Cornelia a avut o experienta pozitiva cu un psiholog pediatru, poate reuseste ea sa iti dea mai multe detalii. succes mult!
noi suntem bine, nimic nou...Patrick se prosteste ca vrea non stop la plaja si ieri a avut o altercatie cu un baietel la tobogane....intram in perioada de batausie. sper sa nu il tina prea mult!
o zi frumoasa tuturor!

Mergi la inceput