Piticlonti de iulie-august 2004 (222)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

la multi ani, adina!!
sanatate, fericire, iubire si tot ce-ti doresti sa ti se`ndeplineasca!

tzucurei de tzucurei 1, 2, 3,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Gongutza
Sa ai parte de tot binele din lume !
Si treci si da de baut, da ?

Mey, io sunt terminata de oboseli ... am avut numai ghinioane din categoriile Murphy ... in rest s`tem ok.
Am si poze Giulik
Cadoul de 1 iunie a fost un succes imens ... vai de capu` meu ce stres, n-am stiut ce ne lipseste ... dar Giulia este incantata. Poercii sper sa reziste

WE frumos tuturor !!!

Daria & www.webshots.com/user/giulia16" target="_blank">GIULIA_(2004_08_16)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alice2004 spune:

Azi beeeeem si petrecem ? LA MULTI ANI, Doamna Gongutza, sa fii sanatoasa si fericita si sa traiesti o mie de ani !! Si mai treci si tu pe la noi paicia, sa stim ce mai faci, nu mai zic ce sete ne este (capitolul mincare nu-l mai deschid, ca ziceti ca-s obsedata ) !!!
O seara buna tuturor !

Alice si Andrei
Poze 2004 2005 2006 2007www.dropshots.com/alice2004" target="_blank"> Filmulete

Mergi la inceput

nu de-te goanga nica de beut?! ntzzz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marcelle spune:

Multumesc dragelor pt complimentele pt Biencuta.

La Multi ani! pt Adina si pt toti copilasii nostrii, ca nu am mai scris aseara nimic, doar v-am citit.

Carmen, felicitari pt preminul lui Ionut! dar e descurcaret, nu gluma, ma-am ditrat tare, mi-am imaginat ce surpriza vi-a facut! Si e tare dragut, mai ales fara cei doi dintisori!...

Ioana, e o dulcica fii-ta! imi venea sa o mananc! dar la voi a fost vreme buna, ce bine.... La noi a plouat. ne-am dus pe o ploaie cu galeata intr-un loc unde sa ne distram.
La noi era reducere 50% la magazinul Minimax si am reut sa iau ceva valoros la care sa se simta reducerea, dar nu am avut cui. Eu vroiam papusi care vorbesc, merg, ceva papusi interactive, dar nu i-a trebuit....asa ca am luat un pisol pt facut balonase, un joc de pescuit cu pestisori magnetici si o minge la cre i se aprind beculete in interior si isi schimba cularea. Dar pistolul de facut balonase care a fost 5 lei, si-a facut numarul. E tareee incatata de balonasele li. E drept ca sunt faine ca si mie imi plac.
Seara ne-am distrat la spectacol-concurs de muzica populara, unde a concurat fiica nasilor. A stat cuminte si i-a placut. Au fost printre altele si 3 fetite de 4-5 anisori, care au fost bestiale.(cu cantat cu nuisoare si dansat tot asa) iti venea sa le mananci.

Ioana, tu ce predai??? Si voi nu cadeti de comun acord cu datele de examen??? Ca eu nu sunt de acord sa merg in week-end la exam si nici nu accept asa ceva. (ce egoista sunt!)

Alice, dar suparata esti mama, dupe ce ti-e rau, faci la 2 noaptea prajiura??? sau nu am inteles eu bine???? Dar sotul tau pe unde e??? si pt cat timp?? Mi-a placut undse s-a blocat Andrei intr-un minut!
Cu mama ta sper ca e ceva trecator, ca am lipst eu la destainuirile tale.... asa ca sunt ramasa in urma.

Andreea, Bia doarme in patut de bay, dar cam cere un pat mare, numa ca iar suntem egoisti, ca nu avem decat 3 camer una sufragerie, alta dormitor la toti trei si un birou. Liniste e numa la dormitor restul sunt la strada si nimeni nu vrea sa se sacrifice sa doarma acolo. Asa ca asteptam sa ne mutam la casa, dar cautam deja de 2 an si ....sepr sa o facem sau sa gasim ceva. Pana una ala ar trebui sa o mmut si eu cat de rapid in pat mare.... dar trebuie sa meditez cum.
Succes la scapat de pampers, fii linistita ca accidente se mai intampla. Noi am scapat cam de un an ziua, dar sa intamplat un mic accident in parc acum o luna, cred ca a uitat...din cauza ocupatiei maxime!!!

Lia, linisteste-te ca fetita e perfect normala, numai ca nervii tai sunt cam la maxim si te inteleg. Probabil ca asa as fi si eu ca sunt la fel ca tine cu firea, de aceea mi-e groaza cu doi, ca ma cunosc si stiam ca daca sunt prea mici amandoi nu fac fata, dar sper ca va fi bine cand va fi cazul. Frumos cadou la Dantz, sa fie cu cat mai putine incidente neplacute.

Daria, frumusica foc Giulia ta, dar ce inaltutza e!!!! A fost o petrece privata, ca erau torturi sau....???
De cadou, nu mai vorbesc e clar ca nu ai avut destul lucru. Cred ca s-a bucurat, poate a meritat cadoul, dar eu.... ma gandesc si la mine cand ma imping ganduri din acestea Voi tot la bloc stati sau v-ati mutat si ai loc unde sa ii plasezi pe porcusori???

Va pup pe toate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marcelle spune:

Cristalina , somn usor, sper sa doarma cea mica la noapte!
Imi amintesc de acele vremuri si nu e invidez dintr-un punct de vedere, ca din altul.....astept si io !!!

Am uitat sa va spun ce urare mi-a facut Bia intr-o srara la culcare:::
"Mami, distractie, placuta cu tati!"

In alta seara: "Sa fiti cuminti!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alice2004 spune:

Se pare ca duamna Goanga sarbatoreste din plin pe undeva, fapt care ma bucura nespus, asa ca nu mai astept beutura aia (ma duc s-o beau pa mea !!).
Marcelle, hehehe, sa fiti cuminti, bravos Biencutei, fata desteapta ! Sotul meu e plecat pe litoral pin pe 14 iulie, asa ca mi-s singura cuc pe acasa, doar cu Andrei ! Si pentru ca mi-a iesit o praji delicioasa, ma duc sa repet experimentul, sa ii fac o bucurie tatalui meu miine, de ziua lui !
Cu mama mea e treaba veche si care ma doare teribil, dar nu am ce face, i-am explicat ce si cum si nu ajungem la un numitor comun ! Daca nu fac ca ea si daca nu o ascult, e jale ... ceea ce pe mine ma scoate din sarite, pentru ca Andrei este copilul meu, nu al ei, si eu il cresc asa cum cred eu ca este mai bine, nu dupa sfaturi si indicatii de prin omienouasute toamna ! Nu zic ca e total deplasata mama mea, dar conceptiile ei NU seamana aproape deloc cu ale mele ... de aici frecusurile !

Alice si Andrei
Poze 2004 2005 2006 2007www.dropshots.com/alice2004" target="_blank"> Filmulete

Mergi la inceput

la multi ani, bunic de gizmou!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

ce faceti?
io ma duc sa pun de prjitura..ca atita m-ai inebunit!...noroc ca ma ajuta Zarzant!

vazut Giulik..o dulce..

am sunat si eu la Laura, m-a socat...eu abia imi puteam masca..inflexiunile vocii datorate plinsului..iar ea povestea detaliat..si parea f ancorata in realitate...nu-i da omului cit poate duce...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dorsilia spune:

helou!

Iata si de la noi niste poze fresh, ca mereu imi ziceti ca-s restanta la asa ceva. Asta ca sa vedeti pt cine ma strafoc eu de-mi iese sufletul. Dar merita, fara echivoc !

http://good-times.webshots.com/photo/2824487250060215842cmqQOw
http://good-times.webshots.com/photo/2262004050060215842BIJczl
http://good-times.webshots.com/photo/2152971690060215842BtdRxq
http://good-times.webshots.com/photo/2272116180060215842SVbtwt
http://good-times.webshots.com/photo/2640971580060215842yWOEkl

PS. 1. Alice, s-ar putea zice ca ai in proportie de 99% mare dreptate cu previziunea aceea, dar sa traim sanatosi pana atunci si sa vedem

PS. 2. Nu stiu ce are Danut, de vreo 3 zile imi plange aproape toata ziua, e nervos si marait, mananca fara chef...E suficient sa aiba o cat de mica dorinta si sa nu-i fie indeplinita pe moment ca se si pune pe plans imediat, si nu miorlait ci plans din ala cu sughituri, de i se congestioneaza toata fata. Imi rupe inima. iar Andreea ca sa fie in ton cum il aude se pune si ea pe un plans tot asa sfasietor incat nu pot sa-mi dau seama ce sa fac! Ca sa fie tacamul complet a intrat si ea in greva foamei iar, asa ca refuza si legume si fructe si lapte bea cat sa adune un 500 ml pe zi cu indulgenta. Asta e la noi acum, asa ca ma scuzati ca nu mai am dispozitia sa va raspund la mai multe

Duminica placuta tuturor!

Mergi la inceput