Piticlonti de iulie-august 2004 (222)
Raspunsuri - Pagina 19
biluta28 spune:
quote:
Originally posted by AncaMaria
Salut fetelor! Nu prea am fost in forma saptamana trecuta sa mai scriu aici, mai ales dupa povestea cu Laura, va spun drept, ca mai mult pe la subiectul ala bantui... noi ne cunosteam de cand eram cu Bia in burtica.. Diana ei avea un an si ceva pe atunci.. cineva isi dadea cu presupusul ca nu era in scaun de masina, nu e adevarat.. asa a fost sa fie..
Am mai vazut ceva pozici, toate f. faine... pup piticii si mamicile aferente...
Anca & Bianca (19 iulie 2004)
Unde e povestea cu Laura vreau sa citesc si eu daca se poate.
Mihaela - 33 ani- sagetator Ana 7 ani juma - Edi 2 ani si 8 luni
http://community.webshots.com/user/biluta28
szivarvany spune:
Ioana- ink isi foloseste ambele maini la fel, eu totusi ii amintesc sa o foloseasca pe cea dreapta. Asta cand nu uit. Ea ink nu stie si nu are importanta pt ea cu care papa sau deseneaza sau prinde lucrurile sau le arunca.
Polux - te asteptam cu pozicile !
AncaMaria - multa sanatate Biancai sa treaca mucisorii !
Cristal - te asteptam cu portia de optimism, sa ne inspire si pe noi ! Sper ca sunt bine cristalinele !
Andries - mult succes la control, sa fie totul foarte bine !
Roller - 

Daria &
www.webshots.com/user/giulia16" target="_blank">GIULIA_(2004_08_16)
www.newsfive.net/sara/" target="_blank">AJUT-O SI TU PE SARA !
g_ioana spune:
Leeloo hai sa te incurajez eu,
,nasul Mariei are un baiat care la aproape 3 ani nu spunea decat 3 cuvinte,tati,apa si puf(la suc)...dupa ce a inceput sa-l duca la gradinitza pe la 3 ani juma,a inceput baiatul sa-si de-a drumul la vorbit....acum la 5 ani juma vorbeste destul de bine,nu-l spune pe r,sau anumite consoane,in anumite cuvinte...dar parintii l-au cam tratat cu indiferentza,asa ca eu cred ca Stefanutz isi va da drumul repede mai ales ca va ocupati de el!!!

Bilutza povestea Laurei si a Dianei este la discutii generale,la "rugati-va pentru Diana"si eu citesc in fiecare zi cu lacrimi in ochi,ce i se intampla printesei,si ma rog pentru ea
www.dropshots.com/emig" target="_blank">filmuletze,gorodeii,
aripile mele
leeloo2004 spune:
Ioana -
- multumesc mult de incurajare, dar la noi situatia e mai complicata, tocmai pe fondul problemelor pe care le-a avut Stefan la nastere. De inteles, intelege, cred eu totul, insa este peste puterea mea de intelegere de ce nu vorbeste...nu stiu daca pur si simplu nu poate (pentru ca nu incearca sa rosteasca alte sunete decit pe cele pe care deja le stie) sau nu vrea, desi inclin sa cred ca nu poate...Eu incerc sa nu mai ma gindesc la asta si de aia nici nu v-am mai spus voua nimic pentru ca e un subiect foarte sensibil pentru mine...si cu asta gata, nu mai aduc vorba!
Gabriela si Stefan David (8 Iulie 2004)
Poze nou-noutze cu Stefanutz
Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.
mitzura spune:
Buna fetele!
Apropos de lateralitate, ea se definitiveaza pana pe la 4-5 ani, deci se mai poate schimba. De obicei pe la varsta asta ei folosesc ambele maini pentru diverse activitati. Si nu e relevanta numai mana, urmariti si care este piciorul dominant (cu ce picior suteaza, cum zicea Ioana) si care ochi e dominant (dati ceva prin care sa priveasca si vedeti ce ochi foloseste).
Oricum daca e sa fie stangaci, nu e bine sa fie deturnati spre dreapta, dupa cum stiti.
Si Tudor manifesta clare tendinte spre stanga si ma tot lupt cu soacra-mea care il streseaza incontinuu cu dreapta. Dupa ce i-am facut observatie, face chestia asta cand crede ca nu o vad eu 
sa va povestesc faza...eu stiam ca am copilul inscris la gradi si stateam linistita si cand colo nu era. I-am dus dosarul prin martie si i l-am dat directoarei, care m-a asigurat ca e ok, il inscrie. Ieri m-am gandit ca ia sa mai trec eu o data pe acolo sa fiu sigura ca e totul in regula. Si surpriza! Nu era in baza lor de date. Doamna ratacise dosarul. Asa ca noroc ca m-am dus, ca ma trezeam in septembrie ca ma duc cu copilul degeaba.
dar tot e bine ca m-am dus, ca am putut opta pentru o grupa unde sunt doua educatoare de care stiu ca sunt foarte dragute cu copiii si foarte bune.
Si alta chestie e ca am intrebat care sunt conditiile pentru grupa in limba germana si raspunsul a fost: sa aiba patru ani si sa fie copil de dascali. Ei, ce parere aveti? Asta ar putea fi incadrat cu succes la discriminare. Adica daca sunt pictor de exemplu, nu pot sa-mi dau copilul sa invete germana? In fine...
Gabi, {flo] 
Olivia, sa porti sanatoasa sandalele! Ce fain ca gasesti asa ieftin si bun. Pe aici, la un pret similar nu gasesti decat lucruri de proasta calitate.
Roxi, pupici lui Patrick, ca tare e frumos!
Liliana, cred ca esti tare fericita acum! Mai povesteste-ne ce face Adeluta! Mama ta cum s-a acomodat la voi?
Dana, bine ai revenit! Poate intri mai des, macar o data la cateva zile...
Andries, bafta la control, sa vii cu vesti bune!
sanatate bolnaviorilor!
g_ioana spune:
Mitzu
multumesc pentru explicatiile cu stangaci si dreptaci!
Apropo de gradinitze,eu cred ca au sarit calul
am citit azi pe forumul iesencelor ca o mamica a stat o noapte intreaga in fatza gradinitzei ca sa-si inscrie copilul
,iar in legatura cu discriminarea este o educatoare in zona care nu primeste decat copii blonzi si cu ochii caprui
mie mi se pare aberant![]()
Io daca-mi ies aranjamentele cu bona,in toamna cand se linistesc lucrurile imi pun 50 de euroi in plic si merg s-o inscriu pentru toamna 2008,da' vorba lui Mitzu mai merg in vetificari de 8 martie,de Pasti,de 1 iunie,mama lui de sistem
www.dropshots.com/emig" target="_blank">filmuletze,gorodeii,
aripile mele
carmenp spune:
aici, http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=101404
quote:
Originally posted by biluta28quote:
Originally posted by AncaMaria
Salut fetelor! Nu prea am fost in forma saptamana trecuta sa mai scriu aici, mai ales dupa povestea cu Laura, va spun drept, ca mai mult pe la subiectul ala bantui... noi ne cunosteam de cand eram cu Bia in burtica.. Diana ei avea un an si ceva pe atunci.. cineva isi dadea cu presupusul ca nu era in scaun de masina, nu e adevarat.. asa a fost sa fie..
Am mai vazut ceva pozici, toate f. faine... pup piticii si mamicile aferente...
Anca & Bianca (19 iulie 2004)
Unde e povestea cu Laura vreau sa citesc si eu daca se poate.
Mihaela - 33 ani- sagetator Ana 7 ani juma - Edi 2 ani si 8 luni
http://community.webshots.com/user/biluta28
tzucurei de tzucurei 1, 2, 3,
carmenp spune:
andries, bafta la control si supces la master ca trecui pe acolo, felicitari pentru asa ambitii la mine muri din fasa
roxana, sa`tz spui drept nu m-am prins nici pin`acu de care patratele vorbesti;)) hitller ie la datorie iar belelusa are 62,5 da`s multumita ca astea 3 chile se duse de unde trebuia
gabi, 
tzucurei de tzucurei 1, 2, 3, 
roxanaz spune:
Gabi pupicei eu cred ca ABA va da rezultate si la voi. cred ca oricum tu esti optimista si vezi lucrurile obiectiv. dar mai cred ca nu ai dreptate cand spui ca "nu poate". as inclina sa zic ca achizitiile sunt mai incete dar ca vor veni. (lenea e la Pat de ex care nu avu nici o problema dar a fost lenes toata viata lui
). abia astept sa vaz spotul cel nou ![]()
Carmen
. e bine la 62.5 si sunt sigura ca kg se distribuie altfel acum. tin-te bine de treaba, da?
Andries bafta la doc dupe-amiaza.
Mitzurica ce feeling bun ai avut! eu cred ca chiar am ramas fara loc la gradi, ca nu am reusit inca sa ajung...s-o fi saturat de cat asteapta educatoarea aia!