Piticlonti de iulie-august 2004 (222)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns polux spune:

Buna frumoaselor....bineinteles ca iar nu am timp, caci puiul mic si drag a trecut in extrema ..."nu mamaie, mami"...adica tot trebuie facut de mami...chiar si cand se joaca tot mami vrea sa fie langa ea....

Am vazut Alba ca zapada de trei ori ieri...doar doar o adormi....si a adormit la 4 dupa amiaza si a dormit pana la 2 noaptea...si apoi joaca pana dimineata. Si mami bineinteles ca azi e la scoala toata ziua si doarme deja...

Nu am citit nimic...poate recuperez in weekend....

Adeluta se adapteaza bine, doar ca vrea tot timpul sa faca totul cu mami, si imi plange ca vrea la copii, si eu nu am avut timp sa o scot, caci ieri a plouat si azi sunt toata ziua pana la 11 seara la servici.

Poze am sa incerc sa pun macar cateva in weekend.Promit.

Liliana

Poze noi

Poze 2

Poze cu maimutica mea

Poze 1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AncaMaria spune:

Salut fetelor! Nu prea am fost in forma saptamana trecuta sa mai scriu aici, mai ales dupa povestea cu Laura, va spun drept, ca mai mult pe la subiectul ala bantui... noi ne cunosteam de cand eram cu Bia in burtica.. Diana ei avea un an si ceva pe atunci.. cineva isi dadea cu presupusul ca nu era in scaun de masina, nu e adevarat.. asa a fost sa fie..

Am mai vazut ceva pozici, toate f. faine... pup piticii si mamicile aferente...

Bianca e iar racita, cu mucii pan' la gat si tuse puternica, luni mi-am luat liber sa o duc la raze..macar au iesit bine...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

la multi ani, Teodor, sa cresti mare si sanatos!
anca, , ti-am citit postarile acolo, felicitari, spune de laura cind ai timp. sanatate biancai

tzucurei de tzucurei 1, 2, 3,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

neatza
heheheeee azi avem primul sarbatorit cu 3 ani!!!!! sa traiesti Teodor sa fii sanatos si fericit!!!
Liliana bine ca sunteti impreuna, asta e tot ce conteaza. o s ava adaptati voi la programul de alt fus orar.
Olivia, bravo, suna bine vacanta voastra. cat despre datul de 100eur.... ata ete. cateodata dam de futze cateodata de nevoie. tu fa stocuri cat mai multe. pupici Zarzantului. n-am fot zgarcita cu pozele....nu mai stiam ce sa pun ca toate sunt cam la fel, facute la rand
Andries asa deci....de la doctor citire. vb ta, ar fi bine sa nu bei toata sticla totusi
Gabi e buna ideea cu bicicleta, si eu vreau sa imi iau....ca la sala nu ajung sub nici o forma. si sper sa ma mobilizeze nitel. cand pleci la Gretzia?
Carmencito cum stai cu sala ce iti mai face Hitleru'? numeri patratelele pe burtica deja?
Dana-ema e posibil ca Ricu sa se apuce de mancat in prezenta altora...vorba ceea, puterea exemplului. succes la operatie!
o zi frumoasa tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andries spune:

La Multi Ani!! Teodor, sa fii fericit, sanatos si sa ai noroc in viata!!

Yupiii... a inceput sezonul sarbatorilor... ei bine noi sb suntem invitati la o zi de nastere a unei fetite si Victor mi-a declarat ca el s-a saturat sa astepte sa vina ziua lui, ca el vrea "azi" tort verde "ca un teren de fotbal" la gradinita si vrea si cadouri.

M-am gandit sa ii iau cadou intai o masina din aia cu acumulator, ca tere-si doreste, dar imi e teama ca imi da sotul cu ea in cap ca el e pe principiul "copilul trebuie sa aiba jucarii la fel ca prietenii lui, nici mai scumpe, nici mai ieftine", asa ca m-am mai gandit si cred ca ii iau role. Cine a mai cumparat role si de unde? ...acilea in Romanika....

Andries

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

TEODOR
Sa ai parte de tot binele din lume, mult noroc cu sanatate si implinirea tuturor viselor !
O asteptam pe Butterfly !

Spor la munci tuturor !
Sunt prin zona ...

Daria & www.webshots.com/user/giulia16" target="_blank">GIULIA_(2004_08_16)

www.newsfive.net/sara/" target="_blank">AJUT-O SI TU PE SARA !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns g_ioana spune:

Neatza,neatza...cred ca creierasul meu a intrat in concediu deja asa ca refuza sa faca ceva,ma trezesc greu,adorm la loc greu si si mi-e lene sa si merg....ma tratez cu coca cola,n-am mai baut de vreun an.....iar cireasa de pe tort,avem iar un mic guturai cu multe stranuturi si ceva mucisorisper sa-i treaca repede!
LA MULTI ANI PRIMULUI SARBATORIT,SA CRESTI MARE SI VOINIC TEODOR!!!!!
Roxi vezi ca n-ai pus poza mult asteptata cu noua culoare a parului!!
Dana speel va tinem pumnii de pe acum pentru operatie...dar asa de repede dupa operatie vrei sa-l duci la gradinita???
Olivia, sa stii ca sunt si la noi sandale la pretz de doua cafele....da' numa' in bazar,da sunt!.....vrem si noi la Disneyland!!!!
Liliana,numa' de 3 ori Alba???pai asta-i inceputul..incet,incet o sa va obisnuiti cu noul program...mama ce fericita trebuie sa fi ca ai in sfarsit puiul langa tine!!!
Leeloo si io vreau bici dar sotiorul nici nu vrea sa auda,ca toti cunoscutii care au, o folosesc exact cum a spus Andries
Btw,Andries cum fu la gineco,ce face Nichita??
Am si io o intrebare,ai vostrii s-au decis ce mana folosesc,stanga sau dreapta??...ca ieri mi-am dat seama cat de important este lucrul asta....i-am luat o unditza cu care pescuieste cu ajutorul unui magnet,fiind stangace nu putea sa roteasca chestia aia ca sa traga pestele in sus...sa incep s-o invatz sa-si foloseasca si dreapta????

www.dropshots.com/emig" target="_blank">filmuletze,gorodeii,
aripile mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andries spune:

La gineco dupa masa ma duc.... tineti-mi pumnii!!

al meu s-a decis acum un an ca e dreptaci, dar a avut ceva ezitari, si eu si sotul avem stangaci in familie, deci ar fi fost sanse sa fie stangaci, eu am fost stangace mica, dar m-au educat cu batul si urmarea este ca nici macar un nasture nu pot coase fara sa-mi intep toate degetele, nu mai spun in bucatarie ce dezastru eram acum 15 ani norocul meu ca am munca de birou si pot sa folosesc tastatura, de exemplu chirurg ar fi fost exclus sa devin, deci Ioana, te rog eu frumos daca e stangace las-o in pace nu o chinui...

mai am un exemplu, cumnatul meu cel mai mic, stangaci convins, a mancat bataie saracul pana pe la vreo 8 ani cand au cedat nervos parintii, povesteste sotul meu cum se ascundea sub masa, sa poata scrie cu stanga fara sa il vada nimeni... circ!! spre deosebire de mine el nu a fost "educabil" si a ramas stangaci.

Andries

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns g_ioana spune:

Meii io nu vreau s-o fac dreptace ci doar s-o invatz sa pescuiasca,oare sunt unditze si pentru stangaci???
Acu' serios vorbind,noi parintii nu suntem stangaci,in schimb sora mea a fost stangace iar la gradi manca bataie cu rigla peste mana stanga ca sa nu scrie...aseara ne era cam greu sa o invatzam sa manevreze unditza,in schimb mananca cu linguritza si furculitza si deseneaza bine cu stanga...si shuteaza cu stangul,va fi un viitor Hagi in fotbalul feminin

www.dropshots.com/emig" target="_blank">filmuletze,gorodeii,
aripile mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leeloo2004 spune:

LA MULTI ANI TEODOR!!!!!!!!! Butterfly - pe unde esti ca nu ai mai trecut pe aici de un car de ani....sa-ti traiasca feciorul!!!!

Roxana - in Grecia plec luni seara si ma intorc joi seara, tocmai inainte de ziua sotului - de asta ziceam ca nu stiu ce sa fac cu sotul pentru colegii de la servici - dar sper sa se descurce singurel...
Bicicleta din aia o sa-mi iau - la sala nu ajung (de lene sau din alte motive) asa daca o vad pe asta si ma impiedic de ea prin casa poate macar o perioada tot o folosesc si plus ceva dieta poate, poate ies la lumina...problema este ca am nevoie sa scap de vreo 15 kg ceea ce este foarte, foarte mult...
Kim - cu ABA mergem inainte - Stefan se descurca foarte bine, dar nu prea vad nimic in directia aparitiei limbajului...In schimb bagajul de cuvinte de pe care le intelege creste de la zi la zi, eu astept insa ziua cind o sa le si vocalizeze...sincer cred ca intr-un fel m-am resemnat si nu mai sper mare lucru pentru ca nimeni nu ma poate asigura de nimic (adica nu am niciun exemplu de rezultate pentru copii ca Stefan, adica nu autisti ci doar cu intirzieri in dezvoltare si atunci sunt cam debusolata pentru ca nu am niciun termen de comparatie...).
Andries - iti tin pumnii pentru ctrl de dupa-amiaza!

Si Stefan folosea mina stinga destul de mult (motivul fiind ca avea mai mare "stabilitate" si dexteritate cu stinga), dar pe masura ce a crescut si "a prins puteri", s-a dovedit a fi totusi dreptaci - de exemplu cind vrea sa deseneze ia creionul cu mina stinga si si-l potriveste in dreapta pentru a scrie...la fel si cu lingurita...

Gabriela si Stefan David (8 Iulie 2004)
Poze nou-noutze cu Stefanutz

Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.

Mergi la inceput