Aradence minunate! (73)
Raspunsuri - Pagina 9

Somleac spune:
Alex mestereste si sora-sa doarme. Susu s-a luat de el ca face galagie. L-a dus Alex si i-a aratat ca poate lucra in continuare linistit. Ii pusese dariei toate pernele pe cap si vreo 2 paturi
Daria- 29.01.1999
Alex - 07.02.2003
Matia - 31.10.2006POZE

gabitzica spune:
Ildi, Ducky o fi la nunta astazi. ce total e David
Miha, Alex e fisura mare. Nu a trezit-o pe daria? El nu doarme de amiaza?
Pruncii mei sunt bine azi. Tudor a transpirat azinoapte , fleasca a fost si a cerut singur sa-l schimb. Probabil ca a iesti raceala din el , ca azi tare binedispus a fost. L-a dus bunica in parc si la Mc. Sper sa nu recidiveze. Oricum e sub tratament.
Miha nu imi spune de tratament cu antibiotic 1 an ca ma apuca groaza. Mie nu mi se pare o solutie sa previ in acest mod infectiile urinare.

monica70 spune:
ILDI mersi de intrebare, sunt p-aci mai bag cate un ochi,mai mult de la birou, dar nu am dispozitie sa scriu : sunt cu casa intoarsa pe dos,am renovat baia si am zugravit partial casa
Diana e ok,nu sta o clipa locului si e tot mai vorbareazta pe zi ce trece.In rest astept vacantza ... dar pana in august mai e la toate!
Uitam,sanatate la bolnaviori!
MONI SI DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME
www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> FILMULETZE 1
www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> FILMULETZE 2
www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> FILMULETZE 3
NU TREBUIE SA RISCAM SA GLUMIM DECAT CU OAMENI POLITICOSI SAU DESTEPTI
"Impotriva prostiei, zeii insisi lupta in zadar" (Isaac Asimov)

Claudelu spune:
Miha ce total e Alex
Gabi, ma bucur ca Tudor e mai bine Noi n-am luat antibiotic 1 an ci doar vreo 2 saptamani si ala injectabil...probabil a avut un reflux mai usor.
Moni, vad ca la voi la mamici numai intr-o cearta o tineti Nasol cand intr-un grup nu exista intelegere
Ildi ce frumos e David! Ce dulce e in poza in care trage hartia igienica

monica70 spune:
Ha ha ... Claudelu,ce sa-i faci asa-s bucurestencele astea mai , taaaare intolerante sunt cateva. Orice,numai plictiseala nu-i p-acolo
MONI SI DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME
www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> FILMULETZE 1
www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> FILMULETZE 2
www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> FILMULETZE 3
NU TREBUIE SA RISCAM SA GLUMIM DECAT CU OAMENI POLITICOSI SAU DESTEPTI
"Impotriva prostiei, zeii insisi lupta in zadar" (Isaac Asimov)

Somleac spune:
Aseara cand i-am facut baie lui Matia l-am pus in fudulet. Eu il sprijineam sa nu se rastoarne sa dea cu capul de vana si sotul ii tinnea dusul sus in fata lui. Nebunie. Nu exista nimic mai frumos decat incercarea manutelor grasute sa prinda apa. Si figura mirata cand i se intalneau, parca nu stia de unde au aparut. De multe ori si-a bagat si figura sub dus, dar i-a placut
Daria- 29.01.1999
Alex - 07.02.2003
Matia - 31.10.2006POZE

gabitzica spune:
Neata!
Stie careva sa imi zica programul de eliberare documente de la pasapoarte?
Miha ai fecior mare!
Tudor iar a facut aaeara febra si tuseste tare rau. Ioana in schimb nu a mai facut febra.

maria_rubi spune:
Clau, eu si Ralu am fost colege cand lucram in Bucuresti, frumoase vremuri...
Sunt super odihnita azi si asta datorita Marei care a dormit de la 10 seara la 6 dimineata in continuu, apoi a papat si a mai dormit pana la 10 S-o tina tot asa!!!
Nah, mai punem de-o intalnire dupa ce se vindeca toti copilasii? de
Mara
POZE

niko_26 spune:
Ceau fetele!
Mie imi place de Alina si asa , tunsa scurt.M-as tunde si eu, dar al meu par sta in toate directiile cand ii tuns. bolnaviorii sa le treaca!
Maia a fost cuminte ii week-end la Firiteaz. A facut putzin scandal doar vineri seara, ca nu era obisnuita sa fie seara departe de casa.

pufymic spune:
Helau fetelor!
Gabi, Diana sanatate multa la pitici si sa le treaca repede-repede raceala!(numai ce s-au facut si ai mei bine.....si-asa-i de bine cand sunt sanatosi, chiar daca-s bagati in priza....
).
Flavia multumesc mult!
Miha ma bucur ca n-a patit nimic Matia!Cat despre nesimtita de asistenta....no comments....mi-e rusine ca fac parte din breasla asta la cate incapabile si nesimtite am intalnit si eu...
.
Mortal Alex!.Poze cu Daria nu pui?
Alinsuh mie imi place cum iti sta tunsa!Si eu am avut o perioada din asta cand eram gravidutza cu Nicolas!Acum imi prind parul si nu il las pe gongotz sa-si infiga mainile in el
....iar de cazut mi-a cazut cam o luna si gata...
Alina.a bine ai revenit acasa si iti tin pumnii sa stea cumintica pitica in burtica macar inca o luna!
Na fug si eu sa ma imbaiez si sa ma cul ca-s rupta de oboseala....
Eu
Gandacii