Aradence minunate! (73)
Raspunsuri - Pagina 29

alinamoro spune:
alina, suntem alaturi de tine, tinem pumnii si ne gandim la voi. Am emotii si eu.
Clau, am scris mai sus, Calin nu s-a uitat doar ci le-a si cumparat.

pufymic spune:
Alinush acum ma uit la poze!Superbe!Si ce mutra de prunc rau ai!
Ildi nu mergem la plimbare ca iarasi avem intalnire cu cumnatii si fratii la o inghetata!
Clau cum se simte acum mama ta?Ai mai vb cu ea?I-a trecut?
Eu
www.pufymic.info/thumbnails-36.html" target="_blank">Gandacii

alinamoro spune:
Am mai pus si restul pozelor incepand de aici, cam greu le-am selectat ca sunt f multe.
Multumim de aprecieri!Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina
(31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos
(11.04.2002) poze 1, poze 2

ILDI25 spune:
Am citit poatarea Alinei si m-au cuprins toate emotile.Sa dea DD sa fie totul bine .
Alinam faine costumasele cu Spider-man ,Dragos sigue e incantat de ele. Bine c-a reusit sa schimbe si costumul
Ioana ok ,daca nu veniti ,pofta la mancat inghetata
Clau multa sanatate mamei tale ,sper sa se simta mai bine. Cat despre sefi ,ce se-ntampla la Bos cu atatea schimbari (dar vad ca in rau) .Bafta la gasirea unui job mai bun ,sau macar sa scapi de actualul sef
Am pus aici cateva poze mai noi ,de cum am fost la Casoaia
Ildi si David (2 mai 2006 )
poze

gabitzica spune:
Alina.a tinem pumnii sa fie bine. Noi am vorbit azi la telefon si i-am urat la ureche nastere usoara!
Alina m , ti-am zis ca ii rupta de somn Adelina. Tot timpul uit cate ceva pe undeva
Clau eu m-am certat cu sotul dintr- o prostie mi-am cumparat ieri o pereche de pantaloni dar vanzatoarea de la magazin a uitat sa imi dea jos chestia antifurt si nu am vazut pana aseara. L-am rugat pr Cipri sa mi-o dea jos , dar mi-a rupt pe jumate gaica de la pantaloni
. A fost singura pereche marimea mea, i-am dus inapoi oricum sa mi-i repare, dar problema e ca miine mergem la o zi de nastere si m-as fi imbracat cu ei. Asa ca acum sunt si cu milionu dat si fara pantaloni.

DianaR spune:
Alina.a, Doamne ajuta! E grabita Eliza, nastere usoara!
Ildi, cand ati fost la Casoaia? Noi am fost duminica. Acu merg sa ma uit la poze.
Alina, caaaaate poze! Vad ca ati prins si ploaie si vreme frumoasa!Diana,
Vlad(16.05.04)(bebelus si copilas) &
Timeea (18.05.06)
Filmulete

alinamoro spune:
Diana, da, a si plouat in 2 zile, dar a iesit repede soarele, ca la munte.
Ildi, am vazut pozele, se vede ca David s-a distrat bine pe acolo.
Ioana, ce prajitura ai facut?
Gabi, si cand iti repara pantalonii, nu mai aveau ca sa ti-i schimbe?

Somleac spune:
Doamne ce emotii am!! Parca ma apuca si pe mine contractiile. Uf, nastere usoara Alina. a. Pe Elisa o asteapta o gasca de prieteni, poate de aceea e asa grabita.Facem galerie.
Serbarile astea ma termina. Nu mai pot is lata si cu creierii varza.Atatea pregatiri, costume, imbraca-i du-te cu ei. Acolo emotii. Azi la Alex pur si simplu imi venea sa plang asa de tare. Au fost foarte foarte frumosi. O serbare tare reusita. Ce m-a impresionat cel mai tare a fost ca pe Alex toti copii il iubesc. Cand am ajuns cu ei, toti au sarit la el si trageau care mai de care de el sa stea impreuna. Dar si el cu toti copii participa la serbare, le tinea pumnii, le facea semne era mai ceva ca educatoarea. De fapt imi spusese educatoarea ca el e omul ei de baza , dar eu am crezut ca zice numai asa sa ma gadile pe mine. Na , m-ati recunoscut? Tot eu sunt doar m-am deghizat in cioara.
In schimb Matia n-a mai avut astampar. Azi n-a dormit defel si acolo disperat tot cu gura dupa tzatza era. M-a rupt de maini si de spate.
Ma duc ca trebuie sa fac ceva cu daria, o surp5riza pentru Doamna ei.
Daria- 29.01.1999
Alex - 07.02.2003
Matia - 31.10.2006POZE

alinamoro spune:
Miha, poze de la serbare nu ai?

flavia ramona spune:
Cred ca s-a produs o confuzie, eu ziceam de vinerea viitoare, dar daca preferati vinerea asta eu ma supun majoritatii. Dar cel mai bine e ca Ada sa spuna cum prefera.
Alina33?
Gabi, ti-au trecut nervii? Unde mergi la chef?
Alina, frumoase pozele din concediu.