Aradence minunate! (73)

Raspunsuri - Pagina 28

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns flavia ramona spune:

Alina.a tin pumnii sa fie bine. Ma rog pentru voi 2. Elisa e deja maricica asa ca ar fi numai bun cadoul pentru tati.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

alina.a, tu pana maine nasti! Facem galerie!

Clau,tu mai trebuie sa vii dupa hainute, aseara a fost Carmen si acum Gabi. Pentru mine nu-i nici o graba, vii cand poti. Cum se simte mama ta?
Costumul cu frac l-am trimis la Bucuresti pe Calin sa-l schimbe daca poate si i-am zis sa se uite si la costumele cu Spiderman.

Gabi, ati uitat jucariile Ioanei, ti le duc cand ne intalnim.
Adelina a adormit in 2 minute, nici n-a mai mancat nimic.

Ioana, si Adelina e toata uda ca se agita, misuna prin casa, se ridica, cade...mult efort depus...

Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze 1, poze 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adablackcat spune:

Vinerea asta e super ok. Va astept cu sau fara soti, cum vreti voi. Nu stiu daca al meu o sa fie acasa ca zilele astea o sa-si ia din nou carnetul si o sa vrea probabil sa recupereze...

Flavia, am gasit sandaluta!

Am plecat cu gasca la Curtici la baie!

poze

Ada, mami de Iulia (10 iulie 2003) si Vlad (6 mai 2006)

Mergi la inceput

Ada, unde tii cainii cand mergem la tine? Eu vreau sa stiu din timp ca mor de frica, vorbesc serios.Distractie placuta la Curtici!

Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze 1, poze 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns X-ray spune:

gata plec!am vorbit cu dr ca nu am mai putut,ma cocosez cand ma apuca,si ma cam apuca des rau.a zis sa nu mai astept pana maine dimineatza ma duc direct la sala de nasteri...
DD sa fie bine,deja incep sa respir anormal...am burta ca un pietroi.
sa-mi tineti pumnii si vorbim prin sms..
daca ar mai astepta cateva ore de ziua lui tati...la ce ma gandesc eu,mi-a luat DD mintile cred.

alina 34+ cu bb Elisa
asa crestem noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Claudelu spune:

Ada, cainii sa-i duci cat mai departe de noi ca si mie mi-e tareeeeeeeee frica

Alina, pai ti-am zis ca vin saptamana viitoare. Atunci am raspuns si pentru costumasu ala.
Si zici ca Calin doar se uita de costumase??

Alina.a, Doamne ajuta sa fie bine!

Gabi, cu tine ce e?

Flavia, si eu tot singurica vin...ma rog nu chiar singurica ci cu Raul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

Daca e vinerea asta intalnirea o fi cam nashpa ca nu stiu daca vom merge(depinde la ce ora stabiliti) ca i-am zis la Ovi sa-mi faca programare la dentist si el numai pe vineri a zis ca poate sta cu piticii......oricum mai e un pic pana atunci si poate reusim sa venim si noi.....macar un pic!

Alina.a se pare ca e tare nerabdatoare Elisa sa va cunoasca....va tinem pumnii sa fie bine!
Drum bun si nastere rapida si usoara sa ai!!!!!!!(daca chiar va fi acum)

Eu am fost harnica rau azi.....de la 12 am facut mancare, supa, o prajiturica si acum spal a doua tura de haine.....baiul e ca m-am ars la deget cand am umblat la cuptor si acum ma doare.....si mi-a si trecut tot cheful de lucru(de la arsura cred ca mi se trage).

Eu
www.pufymic.info/thumbnails-36.html" target="_blank">Gandacii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Claudelu spune:

ALINAAAAAAAAAAAAAAAAA, hai fi tare! Tinem pumnii sa se temrina cat mai repede si cat mai bine! Offffff abia astept sa vad poze cu voi

Mergi la inceput

M-a sunat Calin acum, a reusit sa schimbe costumul si a cumparat si 2 costume(pantaloni scurti si tricou) cu Spiderman, www.flickr.com/photos/imbracamintecopii/525900232/" target="_blank">asta si www.flickr.com/photos/imbracamintecopii/525990901/" target="_blank">asta.
Daca stiam ca ajunge sigur pe acolo puteam face iar o lista sa cumparam mai multe si nici nu mai asteptam sa le trimita prin posta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ILDI25 spune:

Saluatre

Flavia saptamana asta n-am iesit la plimbarica dimineata ,am mers doar dupa -masa la curte . Azi nu m-am mai dus si ma plicti de mor ,daca ai timp si chef sa ne plimbam pe la 18 prin Vlaicu ,te astept .Ioana voi n-aveti chef de plimbare?

Alina a am citit aseara postarea ta de la odisee ,incepem galeria . Frumos cadou ar fi de ziua sotului ,dar totusi ar fi bine putin sa mai aiba rabdare Eliza ,daca nu atunci sa vina

Alina m bine-ai revenit din concediu ,faine pozele ,de-abia astept sa plecam si noi . Am vrea sa mergem si noi pana la Bicaz cand venim de la mare ,dar si-asa e lung drumul asta si ma enerveaza ca tre' sa ne oprim sa inoptam in atatea locuri ,si cu David e si mai complicat. Ati mers si pana la lacul Bicaz? Astept si restul pozelor ,c-ati facut nu gluma ,1500...

Diana ma bucur c-ati scapat de boli ,ufff ce febra mareee.
Cheful de scris mi s-a dus si mie ,de citit tot citesc ,dar cand sa scriu ..., sigur la toamna va reveni ,ca stam mai mult in casa .

Ildi si David (2 mai 2006 )
poze

Mergi la inceput