Aradence minunate! (73)

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Hildegard spune:

Niko, am tarc de vanzare NOU!!!! in cutie, l-am primit si nu l-am folosit. este marca chicco si il dau cu 190 ron
-am de vanzare marsupiu chicco...l-am folosit de cateva ori. il dau cu 50 ron.
-am de vanzare cantar digital bebe cu 100 ron

de-ale gurii

Stefan Peter(1 an si 7 luni)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns niko_26 spune:

Veronica am vorbit si cu Cipri si il vrem!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns niko_26 spune:

Ce culoare ii tarcul? Marsupiu avem si noi dar ii cam gros si ii e cald acuma vara in el. Al tau de cae ii?

Mergi la inceput

Niko, tarcul are culoarea negru cu rosu. marsupiul e de culoare bleumarin ...

de-ale gurii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

Acum am ajuns acasa. Am scos pachetul cu hainute de la posta si sunt cam dezamagita, nu au venit toate hainutele si la unele au schimbat culorile. Costumul cu frac care l-am comandat pentru Dragos e mic,in rest marimile sunt ok la toate. Pentru Dragos si Alex a lui Miha nu am primit nimic.Nu stiu cand sa veniti dupa ele, la mine toata casa e plina de bagaje, va scriu mai diseara si hotaram.

Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze 1, poze 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzica spune:

Hildegard, da-mai voie sa te contrazic. Tipa care consulta si pozeaza piciorusele nu e ortoped e tehnician. Stiu de la o tipa care o cunoaste personal.
Maria, imi pare rau ca esti trista. Si eu am dat apa la soricei ca sambata a plecat un frate de-al meu un Germania.

Mergi la inceput

ok, Gabi, daca tu zici, asa o fi.

de-ale gurii

Mergi la inceput

Alina, costum cu frac???
ce marime e? poate il cumpar io!

de-ale gurii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzica spune:

Alina bine ca ati ajun cu bine acasa Nu e nici o graba cu hainele, dasca am putut astepta pana acum mai putem astepta o zi-doua. tu mai stii ce a comandat fiecare. Eu numai stiu sigur ce am comandat eu. Ma duc sa verific mailul ce ti l-am trimis in legatura cu hainutele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Somleac spune:

Nu aveti chef de o intalnire pe mal? Eu va trebui sa duc copii la bazin. Si ati face bine sa veniti sa-mi tineti de urat

Daria- 29.01.1999
Alex - 07.02.2003
Matia - 31.10.2006
POZE

Mergi la inceput