Aradence minunate! (73)
Raspunsuri - Pagina 20

niko_26 spune:
Ceau!
Wekend placut va doresc la toate.Noi iara plecam la Firiteaz si n-am apucat sa citesc din urma.Poate duminica reusesc.

niko_26 spune:
BIne ca doarme Maia, de la 16 30 si mai apuc si eu sa mai citesc. L-am vazut si pe frumuselul de Bogdi
Au trecut astazi pe la noi Anca cu Alex. Sa vezi ce l-ar fi alergat Maia pe Alex daca ar fi putut!Alex zambea doar smechereste! Au povestit ei mult, dar numai ei stiu ce. Se gandea Anca ce fain ar fi sa intelegem ce spun

niko_26 spune:
N-am prea apucat sa intru pe forum ca iara a avut Cipri treaba la calculator seara, cand as fi avut si eu timp.

Melania 14 spune:
Noi am fost la banchet,a fost suuuuuper.Daca s-a distrat cineva atunci aia a fost fiica-mea.Daca nu a alergat,dansat si pozat cu toti elevii,nu cred ca a ramas unul care sa nu o fi luat in brate .Nu am avut treaba,am avut baby sitter a I-a.
Veronica vroiam sa spun ca de fapt fain ca ati scapat fara febra si altele .
Gabi mersi de indicatiile cu privire la second hend.Cat despre papuci tot nu am inteles,cei ortopedici i-ai luat sau nu de la Szever ?
Miha cum mai e Alex?
Cat despre vorbit fii-mea nu a spus atatea nici la 1 an si 3 luni
.Inapoiata rau saracuta.
Restul fetelor?????Ada nu ti-a revenit pofta de scris? mami Carmen si
Melania Ioana(14.01.2005)
POZE
ASA DA-ASA NU !

alinamoro spune:
Salutare!
Am reusit sa citesc tot ce ati scris, noroc ca n-am avut foarte mult.
Veronica, Dragos la 1 an vorbea destul de bine, avea o carticica cu animale si stia sa le zica pe toate, la 1 an jumate vorbea bine in propozitii,dar vad ca Adelina e mai lenesa ca el in toate. Las ca dupa ce isi da drumul nu mai termina cu intrebarile.
Cred ca au venit hainutele, mi-a zis vecina ca am un aviz in cutia postala, luni merg la posta,atunci ajungem in Arad.
Ce rau imi pare ca nu pot folosi emoticoane ca merge destul de greu netul.

flavia ramona spune:
Ei, salut Nico! Te mai "vede" omul si pe tine pe aici. Ce mai stii de Cristina M, ca nu mai da nici un semn de viata.
Vad ca mamicile sunt tot cu puiutii bolnavi de nu dau pe aici. Sper sa se faca bine repede ca deja e prea de tot.
Eu sunt ok, am mai avut azi dureri de cap si senzatii de voma, dar s-au ameliorat spre seara.
Pentru cine vrea, eu maine am de gand sa merg la strand la casuta, inca nu stiu la ce ora, in functie de cum ne trezim si facem papa. Daca vrea careva sa vine va astept cu drag. E umbra la casuta, racoare, numai bine pentru copii. E aproape de bazine si baruri asa ca e fain. Daca se anunta careva va scriu detalii pe PM sau ma sunati.
Carmen, ma bucur ca s-a distrat Mimia. Mi-e dor de ea. Nu am vazut-o de multa vreme. Cred ca s-a schimbat mult intre timp.
Veronica nu am luat Colebil ca eu inca alaptez si habar nu am daca e voie. Am luat doar No-spa. Mersi oricum de sfat. Cu vorbitul nu te pot ajuta, ca noi abia cu mama si tata suntem, iar restul de-ale lui .
Alina, ma gandesc de tine ce fain e ca sunteti in concediu.

alinamoro spune:
Niko, mergeti la Firiteaz in judetul Bihor?
Sunteti bihoreni?

alinamoro spune:
Flavia, mai avem 2 zile de concediu (sambata si duminica), din pacate...

Melania 14 spune:
Flavia nu ma tenta !las' ca mai mergeti voi si alta data si atunci ne inscriem si noi.Acum avem deja program facut pe maine.Pe la ce ora mergeti? cat despre Mimia...te rog frumos, e dupa cum spune si ea:"Me-la-ni-a nu Mimia"
Alina yeeeeeeeees hainutele .Savureaza ultimele zile.
mami Carmen si
Melania Ioana(14.01.2005)
POZE
ASA DA-ASA NU !

ancapolgar spune:
'Naseara! Asa un somn imi e,dar tot mai scriu si eu cate ceva.
Alex deja sta tot mai mult singurel in picioruse si se chinuie sa si gesticuleze din manute in acelasi timp si atunci isi pierde echilibrul.Da,el si Maya au fost niste figuri,atata au povestit,s-au inteles foarte bine.Cristinuta,sper din tot sufletul ca nu te-ai suparat pe noi si stai linistita,ca saptamana viitoare te invadam si pe tine,in vizita.
Niko,bineinteles ca Alex a dormit bine mersi pe drum si acasa m-a terorizat pana la 22.30,nu a mai dormit de loc.Iar eu,rupta de oboseala,as fi facut un nani...
Anca , mami de
Alex
Poze
"Devii ceea ce gandesti in majoritatea timpului."
Nimic nu e imposibil pentru cei care privesc catre cer.