Aradence minunate! (73)
Raspunsuri - Pagina 18

Hildegard spune:
De la cat timp copii vostri au inceput sa zica cuvinte?
Stefan azi face un an si 7 luni si nu se sinchiseste sa zica ceva sa intelegem noi, deci cuvinte....
de-ale gurii
Stefan Peter
(1 an si 7 luni)

gabitzica spune:
Tudor e muuult mai bine . Nu a mai facut febra si nu a tusit deloc azinoapte. Dimineata a si mancat ceea se nu s-a mai intamplat de cateva zile...
In schimb Ioana care e pe antibiotic de vineri a inceput sa tuseasca... bag picioeruin el de antibiotic , imi pare rau ca i-am dat , dar acum n-am ce face trebuie sa continui.
Alina33, noi la 6 am ajuns luni la dr. Imi pare rau de Dragos.
Hildegard, Tudor a zis cuvinte de la 8 luni. Primul cuvant(dupa mama si tata bineinteles) a fost hinta. Ioana nu e asa vorbareata ca el. ,Azui a zis mama-tata. Are o pausa care daca o strangide manuta zice asa
Diana puii tai cum sunt?
Miha, voi ?
Ma duc la ea ca s-a trezit

Somleac spune:
Si noi suntem mai bine. N-au mai facut nici unul febra, in schimb i-au aparut ceva bubite pe piele lui Matia. Pana acum m-am descurcat bine in ciuda durerilor cumplite de spate.Asta si datorita sotului care s-a trezit azi noapte la Matia si m-a lasat pe mine sa bag la aghioase.
Ma bucur ca sunteti mai bine, Gabi.
Oare ce face Diana cu piticii ei?
Eu sunt oripilata de ce se inptampla la noi in spital. Teribila dr Marienut l-a internat ieri pe nepotelul lui Tanti. Pentru 2 varsaturi, i-a bagat imediat perfuzii si antibiotice. Nici o analiza nimic. Pentru ca nu reusesc sa-i scada febra sub 39 mai mult de 30 min-o ora, astazi s-au gandit sa-i ia analize. N-au nici macar termometru in spital. Asistenta vine si-i zice auzi draga sa-ti aduci termometru si sa vii sa anunti daca face febra mare, ca nu-mi bat eu picioarele sa vin sa verific.
Si cand a cerut sa plece acasa ca impachetari cu prosop ud, poate face si la domiciliu si supozitor cu algocalmin cumparat de apartinatori de la farmacie poate sa-i puna si acasa, s-au trezit sa-i spuna ca se joaca cu viata copilului.
Bey Ioana nu ma lua tu pe mine cu de-astea. Auzi , foarte simplu. S-o crezi tu. Ia-mi explica si mie cum ii tai pe lung, asa ii scobesti? Nu se fac fleci la cuptor? Da mai multe amanunte.
Clau super Raul. Sa-ti traiasca.
Daria- 29.01.1999
Alex - 07.02.2003
Matia - 31.10.2006POZE

Hildegard spune:
Gabi, Si steff a zis mama si tata d ela 9 luni si la 5 luni gangurea dimineata de ne durea capul de el dar acum.....?
de-ale gurii
Stefan Peter
(1 an si 7 luni)

Melania 14 spune:
Ma bucur ca sunt mai bine copilasii.
Clau felicitari lui Raul kkciosul intrat in nrmalitate
Gabi pune-l la respect pe Tudor .Tot nu mia- spus daca ai vazut papucii ortopedici de la Szever si ce parere ai?
Diana e mai bine cu copilasii ei,le-a trecut febra.Ieri seara ,dupa cate am inteles de la Ovi care a vb cu Vasile,nu au mai facut febra.
Miha asta-i tiganie curata !pai e singura tanti care exista?trimite-o la plimbare !ti-e teama ca nu gasesti alta?M-am tot gandit la tine ieri cand mancam inghetata de la gelaterie.
Flavia am vazut pozele cu cei 3 muschetari.Ce draguti sunt,toti cu coaja-n gura
Veronica bine ca ati scapat de febra si tuse.
Maine merg la ultimul banchet cu Mel,e tot in cantina scoli.De abia asteapta . Pe deasupre mai suntem si singure acasa pana sambata seara.Al meu sot a plecat la Herculane cu firma
la recreere prin drumetii.Naspa nu? asa ca ... am dat o tura prin oras si mi-am cumparat 2 perechi de sandale din piele.La Gia Moretti sunt reduceri la unele produse de 50%
mami Carmen si
Melania Ioana(14.01.2005)
POZE
ASA DA-ASA NU !

gabitzica spune:
Carmen, scuze ca nu ti-am raspuns de papuci. Te referi al aia cu bombatura mare? Ca si ce i-am luat la Tudor, adica 2 perechi de sandale sunt tot ortopedice. La Ioana as fi vrut sa-i iau mai multe perechi, dar nu am gasit numai de la nr. 20 in sus. O singura pereche de sandale am gasit nr. 18 dar nu din alea superbombate.
Despre secondu din Szeged va zic miine ca azi e plecata in Ungaria prietena mea.
Na ca am deschis pozele data trecut si am uitat sa mai uit pe ele.
Miha, de cand a murit un copil anul trecut in spital, din cauza unei viroze, nu se mai joaca. Iti inteleg frustrarea ca nu ai tanti la copii si in situatia de fata.
Stiti ca s-a deschis o firma de babysiting? Cred ca am un pliant pe undeva. Veronica tu cred ca iti cautai dadaca la copil.

Hildegard spune:
da, gabi, caut si acum dadaca....firmad e baby...unde, cand,cum...unde sa caut? in arad?
melania, noi n-am fost bolvani si nu suntem. Doamne fereste!
de-ale gurii
Stefan Peter
(1 an si 7 luni)

flavia ramona spune:
Sper ca sunteti mai bine toti. Am intrat doar sa va scriu ca am facut o criza de fiere de toata frumusetea si nu sunt buna de nimik. Nu am prea dormit azi-noapte si dimineata Bogdi era tot calare pe mine. L-am trimis la mami pe la 12 ca sa pot dormi, dar desi am dormit tot asa naspa ma simt.