Aradence minunate! (73)
Raspunsuri - Pagina 13

pufymic spune:
Salutare fetele!
Ildi se pare ca ne-ai ratat .....Flavia s-a intalnit cu noi si ne-am plimbat impreuna.Poate ne intalnim maine si cu voi...
Si noi tot asa mai dimineata iesim la plimbare pana nu vine caldura mare.
Alinush ma bucur ca va simtiti bine!
Gabi sanatate multa la toti 4......poate tu si Cipri scapati totusi de raceala.....
Flavia ati ajuns acasa?Acum ca ai "dezlegare" de la Cristina pui pozele de la Cj?
EDIT: avem poze noi la semnatura!!!!
Eu
www.pufymic.info/thumbnails-36.html" target="_blank">Gandacii

flavia ramona spune:
Ildi, , altadata zii si tu mai repede de plimbare. Mi-ar fi placut sa va vad si pe voi.
Ioana, am ajuns bine, da Bogdi nici acum nu doarme.
Bogdi e ok acum, nu mai are febra. A mai facut azi noapte ceva, dar nu mare si i-am dat Nurofen. Nu am inceput cu antibiotic si daca nu mai face nici nu-i dau. Nu e chiar in apele lui, dar e bine, a mancat destul de bine.
Clau, pe cat nu ai avut chef de mers la nunta pe atat te-ai distrat. Vrem poze.
Cristina, SANTAJJJJJJJJJJ! Na eu o sa incerc, da nu promit cu scrisul asa des. Da oricum, te asteptam si pe aici daca doresti, cu cea mai mare placere.
Ada, ma bucur ca ti-a iesit testul ok. Chiar ma gandeam la tine zilele astea.
Daca tot am primit acordul Cristinei, iaca aici poze.
Edit: Tot scriindu-va mi-a adormit copilul singur in patut, pe sunetele tastelor . Trebuie sa incerc mai des, avand in vedere ca nici nu a plans ca e in patut
.

CristinaGoji spune:
Saru'mana Flavia de poze Ma bucur ca e bine Bogdi acum, chiar de ziua lui! Si tin pumnii sa-si pastreze, ba chiar sa-si pefectioneze abilitatea de a adormi acompaniat de sunteul tastelor
Mami de Vlad (17.10.2006)
Poze
www.totsites.com/tot/vladic" target="_blank">Paginuta mea

pufymic spune:
Na intr-un final am terminat si eu cu treburile....am facut niste dovlecei umpluti, la cuptor........buni rau de tot!Si am facut si-un checulet pentru gandacul mare
....
Cristina bun venit pe la noi!Pe la clujence intri?
Na revin....ma striga sefii!
Eu

matahut spune:
quote:
Originally posted by gabitzica
I-am cumparat lapte praf ieri ca noaptea trecuta m-a disperat. A baut din canitya aseara dupa ce i-am dat san vreo 40ml dar tot s-a trezit la ora 2. fata mea e dependenta de san. M-am lamurit acum. nu mai vrea suzeta deloc de o saptamana asa ca eu sunt suzeta ei. dar nu stiu cat mai rezist.
Nu dati...eu sunt o bucurie de bucuresti

Eu te sfatuiesc sa ai mult rabdare ca intr-o zi o sa se potoleasca. EU nu am crezut ca va veni acea zi, dar uite ca am apucat sa o traiesc

Marina, mamica Anei (21.05.03) si a Marucai (29.09.06)

pufymic spune:
Marina wellcome!Mey cred ca Nicolas al meu s-a molipsit de la Maruca ta....e jale noaptea.....Se trezeste fff des(exclus dintii ca n-are si nici semne ca ar aparea nu sunt) si urlaaaaaaaaaaaaaaaa de ma capiaza!
Nu vrea suzeta vrea doar san!
....eu banuiesc ca de fapt el vrea sa ma simta pe mine aproape...
....
Sper sa treaca cat mai repede faza asta ca-s zombie de oboseala!
Aradencelor unde sunteti????
Eu

Claudelu spune:
io-s p'aci da n-am ce sa povestesc, ca oricum Raul nu mai suge
Am fost cuminte si am facut mancare...acordeon

flavia ramona spune:
Vad ca ne invadeaza Bucuriile . Marina, bine ai venit si pe la noi. Si al meu e indragostit de tzatza
.
Io-s pe aici fara nici un chef.
Am fost la Teatrul de marionete ca a avut grupa lui Lisa un bal maschat de sfarsit de an. Tare draguti au fost copii. Scufite, zane, lupi, vanatori, spiderman, etc. Mai fain a fost ca s-au costumat si parintii. Cel mai tare a fost un tip de la Banca Transilvania care s-a costumat in Zan, ca ala din reclama . Bai da semana frate' de s-a distrat lumea de el
.

flavia ramona spune:
Inchid calculatorul ca la noi fulgera si sa nu pateasca ceva. intru mai tarziu.

adablackcat spune:
Eu intru in fiecare zi si va citesc, dar n-am timp si dispozitia necesara sa scriu. Ma enerveaza si romtelecomul ca sunt iar pe dial-up, ca nu sunt in aria de acoperire....
Azi am avut serbare la gradi.
poze
Ada, mami de Iulia (10 iulie 2003) si Vlad (6 mai 2006)