IMVironment - cum sa renunt la el ?
Fiindca sunt incepatoare in ale internetului, am o probl. aparent usoara
.
Am umblat la IMVironment , la pag. pe care scriu mesaje pe mess ... incercam sa vad ce-mi ofera acest IMV, si am dat click pe rand, la toate, pana am ajuns la pag. partial transparenta , unde , n-am avut ce face, si am dat click
- de atunci am pag. partial transparenta, pe margine, si nu mai pot sa indrept greseala ...am incercat sa revin dand click pe NO IMVironment si nu merge,nu-si revine - ce sa fac ?.
Ma gandesc ca daca renunt la IMV isi revine ... dar nu stiu cum ??
Stie cineva sa-mi zica pasii ?
pls...
dearChris spune:
Poti scapa de IMVironments mergand in meniul Messenger > Preferences > Category: Messages . si acolo la Miscellaneous debifezi Enable IMVironments Si dai OK
florentza spune:
Merci, mult de tot ... am dezactivat IMV ...insa pag. tot asa a ramas.Inseamna ca nu este de acolo.
Atunci s-ar putea sa fie din aceasta cauza ? Va zic imediat ...
Ieri, am intrat pe Yahoo.Friend si am vrut sa i-au de acolo niste "Special Emoticons" si am dat click pe versiunile care mi-au placut. Cand am dat click pt instalare mi-a aparut un raster marcat cu galben pe care scria ca " internet explorer pt a proteja serverul nu permite copierea, daca vreau click here ...pe buton...si am dat click - accept (m-am gandit ca n-o fi teapa cu Yahoo.Friends si ca n-am ce sa patesc...)
Si na, acum ... ca am patit-o ...
Help me, pls !
" Femeia se realizeaza prin casnicie si devine fericita prin maternitate ".
Florentza
florentza spune:
Am mai descoperit ceva, jos-dr. langa rds-conectat:
Errors occurred while windows was synchronizing your data.
La Progress zice http - f3yahoofs. com - mingle si acum urmeaza un nr. lung - apoi la status - failed- error downloading URL
Rezults - Offline Web Pages
Si la iconita Windows Messenger. zice Not Signed In si este marcata cu steluta rosie.
Florentza
dearChris spune:
hm. nu stiu ce-i cu erorile alea...
dar acele "special emoticons" nu pot fi dezinstalate?
si eventul facuta si o scanare pt virusi/spyware ![]()
florentza spune:
quote:
Originally posted by dearChris
dar acele "special emoticons" nu pot fi dezinstalate?
- - - - - - -vau dagoste
Stii tu cum as putea sa le dezinstalez ? Merci.
Florentza
dearChris spune:
Cred ca din Add or Remove Programs ( il gasesti la Start > Settings > Control Panel > Add or Remove Programs )
si acolo selectezi ce ai instalat ieri (Yahoo friend ,sau cum ii zice) si dai Remove sau Uninstall ..
florentza spune:
Iti multumesc ca incerci sa ma ajuti. Scuze, nu am mai intrat pe internet, am facut curatenie in casa ...
Am procedat cum mi-ai zis, si intr-adevar acele "emoctions" nu se mai deschid cand dau click ... apare "cancel", si siteul Yahoo.Friend nu se mai deschide (imi apare acelasi mesaj), se deschide numai "Home page" - http:\\yahoofriend.sourceforge.net -de la iconita site-ului - pag. de unde am luat acele emoticons
.
Dar pag. de mess tot asa a ramas ...![]()
Mi-a zis o prietena ca si ea a patit la fel si ca cele mai sigure sunt cele pe care le are messengerul, in rest sa nu mai i-au de nicaieri - captez virusi, asa este ? M-a speriat nitel
...
- pt tine, cu multumiri.
Florentza
dearChris spune:
da, asa este, sunt virusi peste tot. si singurele care sunt sigure sunt cele date de yahoo.
Daca vrei (sa strici de tot
) poti sa dezinstalezi messengerul, tot asa din Add or Remove Programs,
si apoi il instalezi iar cu.... eu am "
msgr8us.exe". nu stiu ce versiune ai tu.
Probabil ca in felul asta scapi de .. ce a mai ramas din "special emoticons".
florentza spune:
Felicitari ! 
Ai rezolvat probl., nu-mi vine sa cred...sunt fericita
.
Am citit ultima postare si ma gandeam ce sa fac, sa anulez mess si apoi sa-l instalez !? Si am mai verificat odata pag. ...si surpriza
- pag. intrega, nu mi-a venit sa cred ( probabil ca unde l-am inchis si deschis a primit comenzile mele, acum nici simbolul la "emoticons" nu mai exista).
Am verificat intreaga lista din mess si e ok.- 
Iti multumesc f.f. mult.
Florentza
florentza spune:
Acum, ce fac cu iconita Windows Messenger - Not Signed In- care este marcat cu rosu ...ai idee cum as putea sa rezolv ? Ms.
Florentza