IMVironment - cum sa renunt la el ?
Fiindca sunt incepatoare in ale internetului, am o probl. aparent usoara .
Am umblat la IMVironment , la pag. pe care scriu mesaje pe mess ... incercam sa vad ce-mi ofera acest IMV, si am dat click pe rand, la toate, pana am ajuns la pag. partial transparenta , unde , n-am avut ce face, si am dat click - de atunci am pag. partial transparenta, pe margine, si nu mai pot sa indrept greseala ...am incercat sa revin dand click pe NO IMVironment si nu merge,nu-si revine - ce sa fac ?.
Ma gandesc ca daca renunt la IMV isi revine ... dar nu stiu cum ??
Stie cineva sa-mi zica pasii ? pls...
dearChris spune:
Poti scapa de IMVironments mergand in meniul Messenger > Preferences > Category: Messages . si acolo la Miscellaneous debifezi Enable IMVironments Si dai OK
florentza spune:
Merci, mult de tot ... am dezactivat IMV ...insa pag. tot asa a ramas.Inseamna ca nu este de acolo.
Atunci s-ar putea sa fie din aceasta cauza ? Va zic imediat ...
Ieri, am intrat pe Yahoo.Friend si am vrut sa i-au de acolo niste "Special Emoticons" si am dat click pe versiunile care mi-au placut. Cand am dat click pt instalare mi-a aparut un raster marcat cu galben pe care scria ca " internet explorer pt a proteja serverul nu permite copierea, daca vreau click here ...pe buton...si am dat click - accept (m-am gandit ca n-o fi teapa cu Yahoo.Friends si ca n-am ce sa patesc...)
Si na, acum ... ca am patit-o ...
Help me, pls !
" Femeia se realizeaza prin casnicie si devine fericita prin maternitate ".
Florentza
florentza spune:
Am mai descoperit ceva, jos-dr. langa rds-conectat:
Errors occurred while windows was synchronizing your data.
La Progress zice http - f3yahoofs. com - mingle si acum urmeaza un nr. lung - apoi la status - failed- error downloading URL
Rezults - Offline Web Pages
Si la iconita Windows Messenger. zice Not Signed In si este marcata cu steluta rosie.
Florentza
dearChris spune:
hm. nu stiu ce-i cu erorile alea...
dar acele "special emoticons" nu pot fi dezinstalate?
si eventul facuta si o scanare pt virusi/spyware
florentza spune:
quote:
Originally posted by dearChris
dar acele "special emoticons" nu pot fi dezinstalate?
- - - - - - -
vau dagoste
Stii tu cum as putea sa le dezinstalez ? Merci.
Florentza
dearChris spune:
Cred ca din Add or Remove Programs ( il gasesti la Start > Settings > Control Panel > Add or Remove Programs )
si acolo selectezi ce ai instalat ieri (Yahoo friend ,sau cum ii zice) si dai Remove sau Uninstall ..
florentza spune:
Iti multumesc ca incerci sa ma ajuti. Scuze, nu am mai intrat pe internet, am facut curatenie in casa ...
Am procedat cum mi-ai zis, si intr-adevar acele "emoctions" nu se mai deschid cand dau click ... apare "cancel", si siteul Yahoo.Friend nu se mai deschide (imi apare acelasi mesaj), se deschide numai "Home page" - http:\\yahoofriend.sourceforge.net -de la iconita site-ului - pag. de unde am luat acele emoticons .
Dar pag. de mess tot asa a ramas ...
Mi-a zis o prietena ca si ea a patit la fel si ca cele mai sigure sunt cele pe care le are messengerul, in rest sa nu mai i-au de nicaieri - captez virusi, asa este ? M-a speriat nitel ...
- pt tine, cu multumiri.
Florentza
dearChris spune:
da, asa este, sunt virusi peste tot. si singurele care sunt sigure sunt cele date de yahoo.
Daca vrei (sa strici de tot ) poti sa dezinstalezi messengerul, tot asa din Add or Remove Programs,
si apoi il instalezi iar cu.... eu am "msgr8us.exe". nu stiu ce versiune ai tu.
Probabil ca in felul asta scapi de .. ce a mai ramas din "special emoticons".
florentza spune:
Felicitari !
Ai rezolvat probl., nu-mi vine sa cred...sunt fericita .
Am citit ultima postare si ma gandeam ce sa fac, sa anulez mess si apoi sa-l instalez !? Si am mai verificat odata pag. ...si surpriza - pag. intrega, nu mi-a venit sa cred ( probabil ca unde l-am inchis si deschis a primit comenzile mele, acum nici simbolul la "emoticons" nu mai exista).
Am verificat intreaga lista din mess si e ok.-
Iti multumesc f.f. mult.
Florentza
florentza spune:
Acum, ce fac cu iconita Windows Messenger - Not Signed In- care este marcat cu rosu ...ai idee cum as putea sa rezolv ? Ms.
Florentza