Gradinita Degetica

Gradinita Degetica | Autor: pisicuta si matei

Link direct la acest mesaj

Apelam la ajutorul vostru,caci de luni-marti mergem la Gradinita Degetica(langa Plaza Romania).Si avem evident emotii..
Am fost acolo:arata foarte bine,au loc de joaca,au educatoare suficiente si par tare dragute,se gateste acolo si meniul pe care l-am vazut era multumitor.Ne-au garantat ca vor avea grija ca Matei sa nu primeasca un aliment netolerabil(este alergic) si in plus au si sistem de camere de luat vederi conectate la internet,ceea ce inseamna ca il putem vedea cand dori.

Are cineva copilul acolo sau a auzit ceva de ei?Orice informatie ne poate fi de folos.

Multumim mult

Poze noi cu noi;Pozici cu noi
"Cronometrul" lunilor

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anabordea spune:

Si mie mi-a placut, ca am vazut-o anul trecut dar nu mi-am mai dat fata la gradi si urmeaza sa vedem ce facem anul asta la stat. Imi poti spune ce tarife mai au?

Ana, mamica de Diana Alexia (28.02.2004) si Daria Oana (6.01.2006)
Album

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisicuta si matei spune:

Stiu ca au 3 tipuri de tarife in functie de cate ore sta copilul,dar ca cifre stiu numai tariful de la programul lung(8-18.30) si este 880ron.Cam mult,dar preturile sunt aceleasi peste tot

"Cronometrul" lunilor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andora spune:

Da, cam aste sunt tarifele chiar auzeam de 9-10 mil la program prelungit ... si din cate citeam www.gradinitebucuresti.ro/index.php?c=-2&s=6&g=235" target="_blank">aici se pare ca e tare draguta ideea... au si site dar deocamdata iar nu merge, mergea acum cateva luni de zile, ma uitam la foto sunt tare dragut organizati...
Noi incercam maine la gradi de stat tot pe langa Plaza... pare super daca ai banutii.... bafta tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisicuta si matei spune:

Multumim andora.Si noi sper sa fie la fel de bine cum se prezintaei .La ce gradinita?Fosta cresa nr 2?

Noi nu avem mutatie pe Buc si este groaznic sa incercam la gradi de stat,dar trebuie sa recunosc ca ne-ar fi cu mult mai usor din punct de vedere financiar.

"Cronometrul" lunilor

Mergi la inceput