Montignac:ce am mancat azi(87)
Raspunsuri - Pagina 17
acusor spune:
Neata fetelor!
Eu n-am ce sa raportez. Ma chinui sa ajung la greutatea din tabel, dar nu reusesc. Ba am avut probleme cu burta si am mancat paine prajita, ba am avut pofte. Ieri as fi mancat dulce in prostie. Nu stiu care a fost treaba. Sper sa reusesc sa dau jos cele 6.5 kg pana in august, cand ne ducem la mare si am si o nunta. Dar ma indoiesc.
Inuta, eu zic sa te lasi de cantarit. Chiar daca mananci Monti, tot o sa iei in greutate, ca incepe sa creasca volumul sangelui si chestii d-astea de gravida. Nu te mai gandi la kg tale, gandeste-te la bebe. Slabesti tu dupa
.
Pupici 
Andreea si Teo (26.08.2005)
Cat de mari suntem
teodraghici spune:
Salutare fetelor care mai tin Monty.
Eu inca tin montiniac cam fara abateri...nu asa strict ca anul trecut, dar am si sapt la rand cand am mancat corespunzator.
Am ajuns la 72 kg, si gata, nu mai vrea nemernicul asta de organism sa dea jos
. Oricum e ok si cel mai important e ca mi-am facut din asta un mod de viata.
Acusor, spor la treaba in continuare, dupa cum vezi se poate...ia-te de exemplu...tin pumnii sa dai jos cele 6 kg jos pana in concediu.
valentinag spune:
Off,Theo,daca as avea si eu vointa ta ce bine ar fii!Ai slabit 40 de kilograme,esti cea mai tare!
"La vita e bella"
poze
marea inghetata
acusor spune:
Teo, ma bucur ca te tii de treaba. Ai slabit f. bine. Pe mine, nu ma prea ma pot lua de exemplu, acum. Nu mai sunt la fel de constiincioasa ca la inceput. Dar te iau pe tine
. Dar ma bucur ca ai mai scris ca mai ambitionat. 
Pupici 
Andreea si Teo (26.08.2005)
Cat de mari suntem
valentinag spune:
Si masa de seara tocmai a constat in 2 kg de pepene rosu!
"La vita e bella"
poze
marea inghetata
inuta12 spune:
Buna dimineata..
fetelor..eu nu prea ma simt stralucit..
deja mi-e rau de la mere..am obs ca nu le mai suport..cred ca voi trece pe portocale...
mi-e pofta de covrigi..paine cu unt..si chestii din astea nepermise..
aseara am mancat macaroane cu branza..si apoi am varsat..mi-era tare rau..de vreo trei zile o tin tot asa in varsaturi..seara..
..sper sa nu pateasca bebe ceva..
Simt ca m-am ingrasat...sport nu am mai facut pana nu merg pe 22 la doctor ca sa-mi zica ok sau nu..
meniul de azi:
d: 2 oua prajite +1 rosie + branza
g: 4 kiwi
p: rosii cu branza (nu stiu ce sa mai mananc si sa nu mi se faca greata)
s: nu stiu..sper sa nu se repete povestea ca serile trecute..
am 5 saptamani
valentinag spune:
Inuta,nu manca cu sila,ca poate d'aia vomiti!Acum ar trebui sa te preocupe bebe in primul rand,nu dieta!Mananca salate,friptura de vita,pui,peste,fa-ti suc de portocale,toate astea sunt monti si sunt bune pentru bebe!
Azi nu stiu ce mananc,pepene sigur si oi mai vedea eu,va scriu diseara ca sa n-o dau in diverse si sa trebuiasca sa modific!
"La vita e bella"
poze
marea inghetata
inuta12 spune:
Vali...pai mi se face foame..plus ca am niste pofte nebune rau..ce naiba sa fac? ca si azi am mancat covrigi si alune..
off..nu am vointa deloc..
am 6 saptamani
valentinag spune:
Si in afara de covrigi si alune ce ai mai mancat???Nu te infometa,mananca cate putin din ce ai pofta!
Meniul de azi:
pepene,piersici si 2 felii de pizza,blatul l-am facut din paine de secara cu seminte!A fost relativ mancabila....
"La vita e bella"
poze
marea inghetata
sanse spune:
Buna fetelor!
Am lipsit putin,am avut treaba cu piticele mele.Pe aici vad ca e liniste
inuta grasuta graviduta cred ca ai intrat in perioada greturilor
.Te tine ceva timp,in unele cazuri pana misca copilul si dupa aceea gata scapi. Ai grija de tine
Teo felicitari!
40kg!?
Restul grasunelor unde sinteti?Ushor,ushor v-ati retras aproape toate......

Meniu ieri:
md:paine secara cu dulceata si lapte 0%
p:salata cu ton de la McDonald's fara crutoane,sos si porumb.Cred ca merge ,nu?
c:salata legume
Eu tot balonata sint de cand cu painea asta de secara....Oare i-mi mai trece?
Va pup si intru mai tarziu pentru meniu.
Mamica de 2 zuze ANA-MARIA SI ANDREEA
POZICI
POZE NOI