Politica romaneasca

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns copiloi spune:

quote:
Originally posted by iileana

Azi e ziua?

Se pare ca nu. Probabil ca luni va fi, cand PSD nu va vota motiunea PD, ceea ce-i va da din nou papagalului apa la moara sa spuna ca PSD si PNL si-au oficializat casatoria (apropo, lui Boc nu-i calculeaza nimeni cate ore sta in zbor si din ce bani face el zilnic naveta Cluj - Buc )

Deci ramane cum am stabilit: Tariceanu prim ministru! (ai auzit Guestus?)

Alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamaruta spune:

quote:
Originally posted by copiloi

Deci ramane cum am stabilit: Tariceanu prim ministru! (ai auzit Guestus?)
Alina

Da cu Guestus ce-ai avut, ca tu vorbeai cu Xeno.
Asta asa e ca ramane tariceanu prim ministru, dar sper ca ai aflat deja ca marti baga si PSD-u o motiune, pe acesi tema

Mergi la inceput

Pai Guestus tot venea din cand in cand si baga cutitu in rana

quote:
Originally posted by Guestus

scapa tariceanu sau nu?

Alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sirimie spune:

Alina, eu cred ca inca nu e stabilit, aia din PSD "joaca" parsiv, una zic si alta fac. Si in plus nu fac toti la fel. De fapt eu cred ca PSD inca mai asteapta oferta cea mare.

I-am auzit pe astia ca intr-o sesiune parlamentara un parlamentar poate semna o singura motiune de cenzura intr-o sesiune parlamentara, nu mai multe. Adica daca se mai face o motiune, va trebui semnata de alti 116 parlamentari.
Stie cineva daca are PSD atitia?

xenocid pe acolo scrie asa: "Cheltuielile pentru astfel de misiuni sint incluse intr-un plan anual, unde figureaza un numar total de ore de zbor. "

Asta nu poate inseamna ca orele alea de zbor sint deja platite si ca poate nu costa 7000 de euro? Sincer eu nu cred tot ce spun astia prin ziaree.

Va dorim sa cresteti mari si frumosi!

Simona & Vladut (27 februarie 2005)

Poze la http://pg.photos.yahoo.com/ph/seirimie/my_photos

Andrei are nevoie de ajutor: http://andrei.point.ro/

Despre Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iileana spune:

quote:
Originally posted by mamaruta

dar sper ca ai aflat deja ca marti baga si PSD-u o motiune, pe acesi tema

Stiu si eu?
La www.romanialibera.ro/a97655/muschii-lui-tariceanu.html" target="_blank">gazeta zice ca:
Toate calculele din acest moment arata ca PSD se va gandi de zece ori inainte sa depuna vreo motiune de cenzura din simplul motiv ca Basescu nu doreste un guvern PSD condus de Geoana – lucru care i-ar dauna si lui la electorat in aceeasi masura ca PNL-ului – si atunci ar putea forta anticipatele.

P.S. Remarc o ilustrare perfecta a situatiunii, in fraza: PSD s-a transformat intr-o pisica moarta pe care liberalii si democratii si-o arunca unul altuia in gradina.

P.P.S. Alina, se pare ca da, cam asa ramine.

www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=iileana" target="_blank">see details

Mergi la inceput

Simona, asa-i .... nu-i inca sigur. Chiar daca, sa zicem, s-ar linisti pe moment apele, cu Tariceanu prim ministru, tot nu va fi sigur. Guvernul va fi hartuit din toate partile, ceilalti nefiind de fapt in opozitie ci intr-o perpetua campanie electorala . Si-si vor face capital, nu pe seama muncii lor, ci pe seama greselilor altora !

Asta e! Circ am vrut, circ avem!

Alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns capcaunul spune:

quote:
Deci ramane cum am stabilit: Tariceanu prim ministru!

Tariceanu a fost deja exclus din schema. Altii stabilesc ce si cum. Ordinele lor sunt transmise prin curieri (aka ambasadori ).

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by capcaunul

quote:

Tariceanu a fost deja exclus din schema. Altii stabilesc ce si cum. Ordinele lor sunt transmise prin curieri (aka ambasadori ).

Posibil. Ceea ce ma face sa ma gandesc ca in schimbarea guvernului sunt cu totul alte interese .

Texte precum: Tariceanu II - guvernul cel mai slab, fara sustinere parlamentara, etc......sunt doar niste (pre)texte, nimic mai mult.

Alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iileana spune:

quote:
Originally posted by capcaunul

quote:

Iar daca, prin absurd , guvernul Tariceanu va rezista luni si va mai rezista si eventualei motiuni PSD, ce concluzie s-ar impune, logic?

www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=iileana" target="_blank">see details

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sirimie spune:

Ileana, ma bag eu sa raspund: inseamna ca Basescu o ia in barba?

Va dorim sa cresteti mari si frumosi!

Simona & Vladut (27 februarie 2005)

Poze la http://pg.photos.yahoo.com/ph/seirimie/my_photos

Andrei are nevoie de ajutor: http://andrei.point.ro/

Despre Andrei

Mergi la inceput