Mamici de iulie-august 2007 (57)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Simo78 spune:

brazuca stai linistita...al meu misca uneori de zici ca-i cutremur acolo la el! La propriu! imi tremura burta....la inceput m-am speriat....intre timp m-am obisnuit. Oricum am sa-l intreb si pe medic ca sa stiu eu ca-i totul ok.

Valen sa te gasim tot maine

Simona 30+ Matei Hisham

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna1 spune:

quote:
Originally posted by valen

Vreo 10 sunt suficiente si cum intre timp te culci, scapi de-o grija.. Eu ma misc oricum cu mare atentie sa nu fac vreo prostie.

Valen strange bine din craci azi.

Luna 29 sapt+
www.alina-jaime.co.uk/main.php?g2_itemId=2623" target="_blank">Adelise Raluca
www.alina-jaime.co.uk/main.php?g2_itemId=1036" target="_blank">Cosmin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

M-a mustrat constiinta ca v-am zis de copilul meu dezbracat, asa ca am intrat de acasa sa scriu un 'disclaimer': fiecare mama stie ce e mai bine pentru copilul ei; sint copii mai sensibili, care racesc usor din primele luni, si carora nu le-as recomanda sa iasa dezbracati din casa cind e frig afara, cum am facut eu cu miruna.

Gabriela, nastere usoara!
Anto sa stii ca m-am gindit la tine azi.

Ioana, mama Mirunei (25.08.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna1 spune:

Ioana eu cred ca fiecare mama stie ce e mai bine pt bebele ei, problema e cu binevoitorii care se trezesc atunci imediat "asa dezbracat? pai tu nu vezi ce mic e?" De parca el daca e mic nu simte canicula. Eu una sunt de parere ca asa cum il inveti asa il ai, cand iese din burtica nu prea stie de frig sau cald, iar noi avem norocul sa nastem vara deci putem sa-i obisnuim mai spartani de la inceput. Dar fiecare face cum vrea normal.

Brazuca si Simo la mine e disco in toata regula, nu stiu cum de mai are loc dar e o dantzuiala la greu.

Alexi mult noroc in spital si sa te intorci fara contractii.

Luna 29 sapt+
www.alina-jaime.co.uk/main.php?g2_itemId=2623" target="_blank">Adelise Raluca
www.alina-jaime.co.uk/main.php?g2_itemId=1036" target="_blank">Cosmin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brazuca25 spune:

Simo78 nu e nici o problema ca misca. Normal ca e bine. Eu de mult am intrebat dr si a zis ca daca nu misca atunci sa imi fac griji nu pt ca misca pream mult. Este totusi o senzatie f ciudata in burta mea ca se misca asa mult si tare. Desi nu ma loveste, se invarte de colo colo...asa am senzatia. Face gimnastica fata, dar nu stiu cu cine seamana ea asa sportiva, ca eu sunt o mare lenesa. cred ca de la tati i se trage.

31+ Denisa Maria

poze cu noi + poze cununie
hainute bebe Denisa Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ashera spune:

Alexi, si te asteptam sa revi cu vesti bune.

29+

Christian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexi22 spune:

fetelor va multumesc mult ca va ganditi la mine .acum am venit de la eco si bebelina mea are 1.200 kg si sa intors cu capul in jos .colul meu se pare ca rezistat eroic la atatea contractii si este inchis are 44 mm asa totul pare sa fie ok dar pt linistea mea maine ma duc sa ma interneze in spital 2 zile sa imi puna perfuzii cu ginipral .

alexi27+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns otim spune:

quote:
Originally posted by alexi22

fetelor va multumesc mult ca va ganditi la mine .acum am venit de la eco si bebelina mea are 1.200 kg si sa intors cu capul in jos .colul meu se pare ca rezistat eroic la atatea contractii si este inchis are 44 mm asa totul pare sa fie ok dar pt linistea mea maine ma duc sa ma interneze in spital 2 zile sa imi puna perfuzii cu ginipral .

alexi27+

Binenteles ca ne gandim la tine si iti si tinem pumnii ( de foarte multe ori a fost de bun augur ) si ne vom gandii si maine si poimaine , iar apoi te asteptam sa ne si scrii ca totul a decurs foarte bine si ca voi va simtiti foarte bine . Fi foarte atenta ca biletul "de vacanta " nu se aproba decat pentru doua zile nu mai mult . multe ca sa treaca repede

Otiliainceput 30+Laurentiu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

Salut si eu burticile.

Alexi, sa veniti acasa cu bine si sa lasati contractiile la spital!

Ca vorbeati de bebei mari: vin si eu de la eco, bebe Filip are 2.300kg si apasa asa tare jos, incat am senzatia ca fac p.. pe mine, instant! si totusi, colul e ok, rezista, lihid suficient, placenta ok, mai rezistam inca 4 saptamani macar!
Peste 12 zile cand ma duc iar am inteles ca o sa-mi fac analizele de secretie (streptococ) si de coagulare, etc..
Aaa, si azi am implinit 34 saptamani , am intrat in a 35 a !
Incep si eu cu AMR-ul! daca nasc la sfarsitul lui iunie, cum mi-a zis Herghelegiu, inseamna ca AMR- 4 saptamani!

Andicu 34+Filip Cristian
Poze noi de 01 mai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nma spune:

semnez si eu condica de prezenta pe ziua de azi.
ma simt mult mai bine, dar nu pot sa fac mare lucru prin casa si parca nu mai am rabdare sa stau in pat.

aylin la 24 sapt si 5 zile bb avea 820gr si era mai mare cu o saptamana.

ioana, monica distractie placuta la nunta.

oana ai rabdare caci mai are timp sa se intoarca.

alexi sanatate multa. sa lasi contractiile pe acolo.

anto sa te simti mai bine

andicu feliciotari pt schimbarea saptamanii. si eu am senzatia ca fac pe mine si merg destul de des la baie. uneori parca joaca fotbal cu vezica mea.
azi am negociat cu pitica mea sa ma lase sa dorm o ora, dar e prea incapatanata si ea a vrut sa danseze. nu prea ma asculta.

azi am sortat hainutele pe care le-am primit de la o prietena. tot ce e de nou nascut (si sunt destule) sunt mult prea groase. nimic cu maneca scurta. sa vedem ce mai am de la alex, dar din cate imi amintesc am dat aproape tot. abia astept sa merg la cumparaturi.

28+ 21.07.2003
poze

Mergi la inceput