Mamici de iulie-august 2007 (57)
Raspunsuri - Pagina 30

madabout2003 spune:
quote:
Originally posted by jadi
Mada, eram convinsa ca vorbesti de carucior cand zici de motorizata! Iar am citit din 3 in 3.
Deni &
Vlad & Tudor

MADA
 27+, cu 
 EmilyNoi doi+1

Agri spune:
 Buna burtici, de ieri am intrat si eu in clubul celor cu arest la domicilu.Sunt ingrozitor de deprimata, ma simt o leguma inutila, o povara ptr. restul familiei, nu stiu daca sotul si mama se vor descurca cu Eva....![]()

. Miercuri seara am avut niste dureri groznice care au tinut de la 21-03 noaptea, nu au cedat nici la no-spa nici la scobutil, dar parca asta nu m-a speriat atat de tare ca faptul ca dimineata am constata ca am burta ingrozitor de coborata. Asa ca l-am sunat pe dr. am mers sa ma vada si a constata ca am colul deschis de tot( i-a intrat degetul pe el si a zis ca a simtit membranele). Colul nu este sters de tot dar este scurtat. D-soara a avut treaba multa s-a rasuci dupa o parte pe alta si a reusit sa ajunca cu capul intre oasele bazinului si sa dechida colul, pot sa nasc oricand parese chiar si cu repos total. nu stiu cum o sa stau de acum asa la pat sunt oa pers. ingrozitor de activa... am numai vitezele 5 si 6, nu stiu cum o sa ma descurc acum sa stau pe loc sau sa merg la relanti. Sunt constienta ca trenuie sa ma conformez dar este greu, sper ca bubu (asa zice Eva in loc de bebe, ca nume nu am gasit) sa stea acolo si astea 5 saptamani care au mai ramas. Sper sa-mi faca sotu' rost de un lactoc ca sa nu cumva sa fiu tentata ca ma lipesc de scaun ca sa vorbesc cu voi. Nu stiu ce sa fac sa nu ma mai simt vinovata  si inutila sunt depresata rau si imi vine sa plang intruna dar stiu ca si asta ii face rau lui bubu, imi e ingrozitor de teama si nu vrau sa o nasc pematur...v pup acum ca nu mai vd tastele imi ploua rau....
Vio 
 si Eva  (27.09.05)

monjum06 spune:
 buna,
1. La multi ani copiilor mai mari sau mai mici. si mamicilor lor.
2. Gabi sa iti traiasca bb 3 sa fiti sanatosi si sa va adptati cu totii (fratiorii mai mari). Si eu sunt curioasa cum o sa reactioneze Gabi cand o sa vina surioara acasa. Acum as zice ca bine, dar s-ar putea sa mai vrea sa ii dea cate una.
3. Dana, pe unde e magazinul Barza?
Pupici
Monica, mama lu' gabi si 
 35 cu 
 AMR 5 saptamani