Mamici de iulie-august 2007 (57)
Raspunsuri - Pagina 3
Ioana75 spune:
Luna, mersic. Dar asa sef de treaba ai, te primeste cu Cosmin la serviciu?
aylin, miine merg la mihalache. BB meu la 30s are 1760 gr, dar masuratorile la oase corespund la 32s; la 24s avea 760 gr si cu masuratorile corespundea la 24s+5z.
Ioana, mama Mirunei (25.08.2005)
Luna1 spune:
Ioana n-are ce face. In mod normal eu aranjez ceva dar sapt asta soacra-mea doar vineri poate, luni am fost eu acasa, marti a fost al meu liber iar azi n-am ce face. Sefu nu zice nimic ca oricum se da de ceasul mortii ca plec.
Fetelor daca as face cezariana as vrea-o si eu de 4 kg sa fie deja maricica dar asa sincer sper sa fie mai mica decat Cosmin desi...
Luna 29 sapt+
www.alina-jaime.co.uk/main.php?g2_itemId=2623" target="_blank">Adelise Raluca
www.alina-jaime.co.uk/main.php?g2_itemId=1036" target="_blank">Cosmin
aylin_tarcan spune:
scuze, ioana...iosup a comentat ceva?
merci mychydutza si ioana pt raspunsuri.
Aylin, 28+
pozici
atat de mari suntem
olguttza spune:
Tizo, a mea, la 30 sapt. si 5 zile avea deja 2 kile, iar oasele erau de 32+4 si 32+5. vineri mergem iar la masurat si poate capatam si o estimare a greutatii la momentul O. io o simt din ce in ce mai mare si loveste la ficati de ma seaca la suflet. Brazuca, nu te impacienta ca ai fetita foarte activa, ca si a mea e la fel; acu, mai nou, mi se si cocolosheshte toata pe cate-o parte si impinge de zici ca vrea sa iasa prin piele; degeaba gadil, degeaba ciocan, nu se desface si pace...
sa va spun ca azi-noapte am visat ca-si scosese mainile prin burta mea?! si ca m-am dus la dr. speriata toata, iar la masuratori mi-a zis ca are 3.062 kg?! (ar fi chiar culmea ca asta sa-mi si spuna vineri!!!) si ca tre' s-o scoatem mai devreme, ca tinde sa nu mai aiba loc deloc?! si ca am facut cezariana si i-am vazut fatza copilei???? m-am trezit lac de apa si bocind...e a doua oara in toata sarcina cand visez ceva legat de bebelush....ma rog, ceva ce seamana a coshmar....
www.youtube.com/watch?v=wsTVfwWlfy4" target="_blank">32+ www.youtube.com/watch?v=9vNE-mRdkBk" target="_blank">
Daca ar fi sa am doua vieti, as trai o singura data.
De la nunta...
brazuca25 spune:
Noi la 29 sapt si 4 zile, la eco, mai mare cu 2 sapt si greutate de 1745gr. Si noi cred ca tot cam la 4 kg o sa ajungem pana la 40 de sapt.
31+ Denisa Maria
poze cu noi + poze cununie
hainute bebe Denisa Maria
aylin_tarcan spune:
brazuca, te intreba ioana de LA, cati cm avea la tine si cand.
fetele, dar ce bbi aveti! numai a mea e mai silfida?
Aylin, 28+
pozici
atat de mari suntem
mychydutza spune:
se pare ca vom fi un grup de mamici posesoare de bebei babani! lasa sa fie mari ca vorba cuiva: ti-l da Dumnezeu gata crescut de o luna! sanatosi sa fie. problema e cum scoti un pomelo de 4 kile pe o gaurica mika-mika!
+29 cu bebe baiat
mihaela
poze
mychydutza spune:
Aylin nu-ti fac griji, ca nici ecografele astea nu le nimeresc intotdeauna. unei prietene i-a zis ca e mai mika cu 2 sapt si la nastere bebeloaica a avut 4550 gr si 57 cm.
+28 cu bebe baiat
mihaela
poze
otim spune:
quote:
Originally posted by mychydutza
se pare ca vom fi un grup de mamici posesoare de bebei babani! lasa sa fie mari ca vorba cuiva: ti-l da Dumnezeu gata crescut de o luna! sanatosi sa fie. problema e cum scoti un pomelo de 4 kile pe o gaurica mika-mika!
+29 cu bebe baiat
mihaela
poze
asta da intrebare .... vom vedea unele dintre noi la momentul oportun
Otiliainceput 30+Laurentiu
Ioana75 spune:
aylin, iosup mi-a pus intrebari incuietoare gen: cu cite kg s-a nascut primul copil si cite kg am luat eu in sarcina; dar n-a comentat cind a auzit raspunsurile; abia am pus 7 kg sarcina asta, deci io zic ca nu e "vina" mea ca e bb asa gras.
Nu stiu daca v-am povestit ca la prima nastere, estimarea greutatii lui bb a fost pe linga realitate. Parea doar un pic mai mare, pina in 4 kg oricum. Si imi spune dr in timp ce ma taie ca imi face o taietura micutza, sa nu se vada, bla-bla. Si se chinuie dr sa o scoata pe acolo, si nimic. Dupa citeva minute m-a anuntat ca a facut tot ce a putut, copilul nu iese, trebuie marita taietura. Cind am vazut apoi ce grasanca a iesit, ma gindeam oare cum ar fi fost sa o nasc natural, pe o gaurica si mai mica.
Ioana, mama Mirunei (25.08.2005)